Teraz jest 19 lis 2024, 18:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:32 

A ja mam to wszystko w głębokim poważaniu :lol: Nic dodać, nic ująć żenujące :!:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:33 

[FoW]kakarot666 napisał(a):
co chlopaczki widze ze jakas nowinke zescie odkryli ze paru naszych se uzywalo cheaty no i co z tego?

Czlwoieku czy Ty wiesz co mowisz? :shock:

ja osobiscie mam w dupie granie na FFA bo nie ma tam kompletnie poziomu

To poszukaj takich gdzie gracze reprezentuja jakis skill. Jest wiele takich serwerow, zazwyczaj nierankingowe.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:38 

oo zebys wiedzial ze mam taki i gram na nim czesto (napewno wiecej niz ty)
tak czloweiku wiem co mowie a moze ty niewiesz o co biega?
z czego robic sajgon?? bo ja niebardzo rozumiem
z tego co wiem nie tylko FoW uzywa cheatow jesli mamy tak rozmawiac
jest tam Min
CQF
PRGK
POL&
GROM
3C
UKF
i co do nich sie nie przywalacie??

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:40 

jest tam Min
CQF
PRGK
POL&
GROM
3C
UKF

no to żeś pojechał ... :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:42 

no sry to znalazlem na bfcentral
jak ze zrodel to ze zrodel a co sie bede :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:42 

lol, cheaty cheatamy ale co nas uczciwych graczy powinno to obchodzić?? jesteś PRO pojedziesz cały team cheatów na raz nie jesteś pro więc się nieodzywaj:D
Proste i Logiczne sam nie jestem JUŻ pro:D ale co tam:) Kto chce na noże zagrać prosze bardzo tylko potem niekrzyczeć że jam jest cheater:D
A co do FoW byłem tam i używałem tego gówna jak byłem noobem przyznaje się byłem młody i gupi a teraz jak zobaczyłem filmik Duck and Cover chciałem być taki jak on i troche mi to wychodzi:P a to że już nie cheatuje możecie ujżeć na moich FM, kiedyś to lubiałem teraz na to sram i mam to w assholu xD Dla mnie cheat to wspomagacz jak ktoś chce niech używa mnie to nieprzeszkadza nie da sie nad tym zaponować tak samo jak nad noobkami użwyjącymi UNLOCKÓW. Swoją kariere z końcem użwywania Cheatów rozpoczełem nowym życiem z nowym nickiem ARYMAN.
Jeżeli ktoś mnie zna pod starym to wie jak się nazywałem.
Wklepcie mnie na czarną liste mam to gdzieś i tak już niegram w 2 tylko w 2142 i tam napewno nie cheatuje chodź bany za to i owo dostaje:D
TEN KTO UŻYWA CHEATA NAPEWNO PUNKBUSTER ZŁAPIE, mnie jakoś niezłapał bo to był strasznie krótki okres xD jakieś kilka godzin:D
PozDro I uwieżcie ten CHEAT Już niedziała tzn ja tak myśle bo go nie odpalałem jakieś 6 miesięcy czyli od czasu odejścia z FOW:D POZDRO

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:43 

Cytuj:
co chlopaczki widze ze jakas nowinke zescie odkryli ze paru naszych se uzywalo cheaty no i co z tego?

Z klanem pelnym dzieciakow, majacych problemy z podstawami ortografii i takim mysleniem dyskusja chyba nie ma sensu.

Cytuj:
ja osobiscie mam w dupie granie na FFA bo nie ma tam kompletnie poziomu i mnie to nie jara jak w wiekszosci z nas

No nie ma poziomu dlatego noobki musialy dopalacze sciagnac ;D

[quote]a z tym ze ktos 4 razy sobie uzyl cheata na FFA nie tylko te 3 osoby od FoW ale cale rzesze grajacych tam lam[quote]

Buehehe, przynajmniej wiesz jak sprawa stoi ;D

[quote]wiec prosze ruszcie choc raz lbem zamin cos zaczniecie szrajbowac na forum[quote]

Obawiam sie, ze poziom intelektualny 99% uzytkownikow tego forum przewyzsza wasze mozliwosci i nawet nie zorientujecie sie gdy ktos ruszal lbem czy pisal bezmyslnie...

ps. Jesli jednak chcecie tutaj cwaniakowac i obrazac innych - uczciwych - graczy to ostrzegam, ze pozegnacie sie nei tylko z polskimi serwerami ale i portalami.

Moze warto do lig napisac by zbanowano guidy zlapanych osob ;]

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:46 

co chlopaczki widze ze jakas nowinke zescie odkryli ze paru naszych se uzywalo cheaty no i co z tego? ja osobiscie mam w dupie granie na FFA bo nie ma tam kompletnie poziomu i mnie to nie jara jak w wiekszosci z nas a z tym ze ktos 4 razy sobie uzyl cheata na FFA nie tylko te 3 osoby od FoW ale cale rzesze grajacych tam lam wiec prosze ruszcie choc raz lbem zamin cos zaczniecie szrajbowac na forum

Nie wiem jaki poziom jest obecnie na FFA, ale z tego co wiem to poziom twojego "uber pro Cheat Clanu" nie wykracza wysoko poza poziom z publicznych serverów...

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:46 

Co do paru z nich ma racje :roll:

jest tam Min
CQF
PRGK
POL&
GROM
3C
UKF

Nie widzisz jakie tu sie ma zdanie o cziterach?
Nie widzisz jakie teksty sie kieruje w ich strone?
Myslisz ze nie sa tepieni w pewien sposob?
Ale skad Ty to mozesz wiedziec, nie przegladasz tego forum, wiec nie wiesz kogo tu sie "bluzgalo" za czity itp...

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:47 

No ja bylbym za wkoncu musimy postapic jak uczciwi ludzie. Muhahaha A tez taki maly questionik do ciebie Lailonn jak chceesz zbanowac kogos na serwisie internetowym :lol: smiac mi sie chce a jak ktos ma taki prosty program do maskowania IP i do tego ma je jeszcze zmienne :lol: Powiem ci GS wyszlo ci z tym :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:51 

[quote]Z klanem pelnym dzieciakow, majacych problemy z podstawami ortografii i takim mysleniem dyskusja chyba nie ma sensu. [quote]
w tym zdaniu jest 4 bledy moja rada jesli komus cos mowisz o ortografi sam spelniaj wymogi uni euro ok?
[quote]Obawiam sie, ze poziom intelektualny 99% uzytkownikow tego forum przewyzsza wasze mozliwosci i nawet nie zorientujecie sie gdy ktos ruszal lbem czy pisal bezmyslnie... [quote] niestety nie masz racji czlonkowie w tym klanie to przewaznie osoby dorosle majace prace (czyli cos juz osiagnely ) a obawiam sie ze u ciebie z tym krucho ..

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:54 

Maniac napisał(a):
Nie wiem jaki poziom jest obecnie na FFA, ale z tego co wiem to poziom twojego "uber pro Cheat Clanu" nie wykracza wysoko poza poziom z publicznych serverów...

a czemu sadzisz ze CALY KLAN cheatuje mozesz mi to udowodnic?
a po 2 to niejest moj klan

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:55 

Jak ktos zna sie na tym i chce mu ie bawic to trudno. Ale wiesz.. mozesz sie bawic w rozne polaczenia i serwy zmieniajace ip - to tez idzie zbanowac ;]

Jutro/pojutrze wystosuje maile do lig z prosba o zbanowanie wylapanych dotad polakow - celowo z malej. Jak sobie nie pogracie w ligach to bardziej was zaboli, bo bany na polskie serwy to juz i tak macie ;]

edit:

[FoW]kakarot666 po pierwsze dziecko naucz sie cytowac i edytowac posty. Po drugie w moim poscie nie ma bledow. Celowo pomijam polskie ogonki. Zapewniam cie, ze znam jezyk polski wystarczajaco dobrze.

Co do osiagniec to coz. jestem dorosly. 3 rok studiuje + pracuje. W graniu tez co nieco "osiagnalem" z czym obawiam sie u ciebie krucho ;]

Ostatnio edytowano 27 gru 2006, 01:57 przez Lailonn, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:56 

Czy ja wiem czy to duzo zabawy odpalasz programik i puh juz jestes zaluzmy z chin :D I puh jestes moderatorem takiego oto forum i puh nie ma forum. Its simply. Puh.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:59 

Cytuj:
Czy ja wiem czy to duzo zabawy odpalasz programik i puh juz jestes zaluzmy z chin Very Happy I puh jestes moderatorem takiego oto forum i puh nie ma forum. Its simply. Puh.

"zaluzmy", ze ktos kto nie umie pisac w rodzimym jezyku zna sie na hackingu. Do dziela - z checia poslucham jak Policja cie szuka za naruszenie cudzego mienia itd itp :}

ps. pracowalem w sądzie i wierz mi - wykrywaja takie sprawy bez wiekszych problemow ;]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2