Teraz jest 5 mar 2025, 21:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 176 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:08 
Redaktor Battlefield.pl

kropek napisał(a):
I tak skopiemy wasze lamerskie dupy, bo robicie to tylko po to, aby wygrać.

kropek napisał(a):
W OC serwery są streamowane, wiec napewno by tego nie mieli.

kropek napisał(a):
RED NAME TAG to zwykły config, na publicu mam to gdzieś.

Granie z tym badziewiem jest u Was normą?
Dajcie juz sobie spokoj i nie denerwujcie ludzi. Nic nie rozumiecie?

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:10 

Nie będę się więcej wypowiadał na forum, więc proszę nie kierować do mnie postów. Pozdrawiam serdecznie, reszte zostawiam adminom CB.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:11 

Proponuje zatem, by wy...eliminowano klan Prefix z pucharu Dramicha. Albo gramy z cziterami, albo nie. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:13 

Słuchajcie to turniej dla Was - ja nie gram założyłem topic w dziale turnieju przegłosujmy poprostu jest 17 teamow jeśli nie chceici z nimi grac nie bedziecie

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:13 

kary15 napisał(a):
Proponuje zatem, by wy...eliminowano klan Prefix z pucharu Dramicha. Albo gramy z cziterami, albo nie. :roll:
Ostatnie zdanie: A czy ty rozumiesz, że oni z nami już nie będą grać? No, chyba że uważacie, że cały team to czituchy. Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:14 
Redaktor Battlefield.pl

kropek napisał(a):
Taak? To znajdz mi lepszy team poza kocurami i SOFem cały czas grajacy na polskiej scenie. No, czekam... CQF? Dowiemy się niedługo. TFR? Zaczynam się bać. A MOŻE WY? Niiieee no, prima aprilis był dawno.]

Nigdy nie przyszloby mi do glowy, ze to co Wy uprawiacie mozna nazwac gra. Srodki jakich uzywacie troche wyjasniaja ten temat.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:15 

Adah napisał(a):
kropek napisał(a):
Taak? To znajdz mi lepszy team poza kocurami i SOFem cały czas grajacy na polskiej scenie. No, czekam... CQF? Dowiemy się niedługo. TFR? Zaczynam się bać. A MOŻE WY? Niiieee no, prima aprilis był dawno.]

Nigdy nie przyszloby mi do glowy, ze to co Wy uprawiacie mozna nazwac gra. Srodki jakich uzywacie troche wyjasniaja ten temat.
No to w takim razie udowodnij mi, że dochodząc do TOP 10 CB Europe, chociaż raz użyliśmy czegoś. Udowodnij, jeżeli nie - to milcz.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:16 

Tak btw ja tam nie gram.

Jak tylko sobie przypomnę płacze samsona ... :lol:

Chcąc nie chcąc deszczowa chmura wisi nad całym klanem a smród będzie się trzymał długo za prx ludzie są pamiętliwi i czy to byli rekruci czy full membersi tego nic nie zmienia lecz prawdą jest to ,że nie powinno się oceniać całego klanu lecz tylko dwa podmioty o których jest ten temat.

Ostatnio edytowano 5 kwi 2007, 12:23 przez ARIAN, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:17 
Redaktor Battlefield.pl

pFx**kr0pek napisał(a):
Adah napisał(a):
kropek napisał(a):

No to w takim razie udowodnij mi, że dochodząc do TOP 10 CB Europe, chociaż raz użyliśmy czegoś. Udowodnij, jeżeli nie - to milcz.

Ktos tu juz mial milczec:

kropek napisał(a):
Nie będę się więcej wypowiadał na forum, więc proszę nie kierować do mnie postów.

Mozesz skonczyc?

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:18 

pFx**kr0pek napisał(a):

To jest akurat lamerskie. My doszliśmy do TOP5 bez uberproskilla. Muhaha

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:20 

*CQF*Dr4go napisał(a):
pFx**kr0pek napisał(a):

To jest akurat lamerskie. My doszliśmy do TOP5 bez uberproskilla. Muhaha
W top 5 też byliśmy, tyle że ja mówie o obecnej sytuacji. :|

A więc, koncze z wami rozmawiać, jak wspomniałem.

Buziaczki, kocham was :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:20 

pFx**kr0pek napisał(a):
Poza tym jeżeli red name tag jest dla Ciebie DOSŁOWNYM CHEATEM. To ja Ciebie kocham, w takim razie wy też nimi jesteście, i 70 % sceny, bo przecież przesunięcie hitboxow też jest czitem. Tak samo jak ikony przeciwnikow na minimapie, których praktycznie PB SCREEN nie moze wykryc( no bo wypre sie, ze zespottowałem, i co?) RED NAME TAG to zwykły config, na publicu mam to gdzieś.

Kochasz mnie? Nie no stary bez przesady :lol:
Owszem nametag jest czitem bo jest wlasciwie wallhackiem i daje olbrzymia przewage. Vihi byl jest i bedzie lamom a po zapodaniu boostera krecil lepsze staty niz my :|
Powiedz mi kto na polskiej scenie ma przesunietego hitboxa? Czy konfig jest czitem? Nie jest! A dlaczego? Bo tak naprawde daje tyle co nic.
Screeny z mapy da sie udowodnic, od tego sluza dema! Wtedy wszystko jest jasne.

Tylko dodam ze moim zdaniem jezeli w klanie znajdzie sie cziter czy byl rekrutem czy nie, a gral pod tagiem klanu przez dluzszy czas to caly klan powinien poleciec z ligi etc. Np gamert/influx moim zdaniem powinien miec odebrane wszystkie nagrody i zostac [cenzura]. Takie moje zdanie, mozecie sie z nim zgodzic lub nie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:27 

Male sprostowanie kr0pek beju - ja tego nie uzywalem , a pytalem sie tylko po to , zeby Cie coraz bardziej [cenzura] ^_^
No ale coz.. Nie ma to jak miec jednego zbanowanego keya , a na drugim [cenzura] na publikach , co nie kr0pku?
Oh , prosze wypowiedz sie nasz miszczu -.-

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:30 

Jeśli chodzi o turniej Dramicha, to nie jestem za tym, żeby wyeliminowywać jakikolwiek team - w tym przypadku pfx. Zróbcie porządek i do przodu. A Samson? Hmm, chyba za dużo się przechwalałeś tym swoim nejmtagiem...

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:34 

r3l0ad3d napisał(a):
Male sprostowanie kr0pek beju - ja tego nie uzywalem , a pytalem sie tylko po to , zeby Cie coraz bardziej udupiac ^_^
No ale coz.. Nie ma to jak miec jednego zbanowanego keya , a na drugim pop***ac na publikach , co nie kr0pku?
Oh , prosze wypowiedz sie nasz miszczu -.-

reloded wypowiem się ja - twoje łganie na tsie o super pro configi i jakieś programy bawiły mnie i jeśli trafi się okazja żeby znów zrobić z ciebie idiotę to pewnie z niej skorzystam :]
A tak na marginesie, jeśli znasz słownikowa definicje Beja nie określiłbyś nim kropka, bo on teraz jest tylko graczem

Ostatnio edytowano 5 kwi 2007, 12:36 przez morphi, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 176 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2