Teraz jest 26 lis 2024, 20:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 16:13 

Wielcy pro plejerzy [cenzura] /est normalnie

Headshot - wyjadesz sie najinteligentniejszy z tego towarzystwa, mozliwe ze grasz czysto lub na samym [cenzura] /est konfigu ale to juz nie ma znaczenia zlapano cie kiedys na oszustwie i to wystarczy.
Pewnie ci sie wydaje ze to jakas nagonka na twoja osobe czy cos w tym stylu jednak jak dla mnie to jest to konsekwencja twojego czitowania i przestroga dla nowych graczy.

Kropek - lamus (doslownie - sprawdzcie znaczenie tego slowa jesli nie wiecie o co chodzi). Dwa razy zapowiada odejscie swojego zacnego zadka ze sceny po czym kupuje nowego keya (zarobil na tworzeniu stron?? xD) i sam siebie sprzedaje na servach takimi slowami:
"Mam konfigi od samego kropka"

S@mson - jego ten temat powinien nie obejmowac jednak ze niedawno zostal zlapany tez mu sie musi oberwac jednak najbardziej mnie dziwi postawa klanu DT ktory znal jego przeszlosc a mimo to przyjal go w swoje szeregi. Beda sie pewnie tlumaczyc ze gra czysto juz i w ogole ale to nie w tym rzecz przyjmujac go dajecie ciche przyzwolenie na oszukiwanie reszty graczy no bo jaki to przyklad ponowne przyjecie oszusta do teamu?? Gdyby sie pofatygowal i kupil nowego keya chociaz no ale po cholere...

O Arevie swiadczy juz tylko towarzystwo w ktorym sie obraca... ;/

Teraz prosze bardzo czekam na flame'a zaraz pewnie sie dagodness odezwie i grubber po kolezensku beda bronic swoich fumfli.

I dla scislosci nie uwazam sie za jakiegos pro czy cos wiem ze jestem lamka i nic wiecej ale wnerwia mnie takie cwaniactwo na serwerach i jak dla mnie to te [cenzura] /est powinny miec perma na wszystkie polskie serwery...

Ogolnie cala sprawa = zal.pl

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 16:16 

Headshot napisał(a):
jaamsma napisał(a):
Fakt, ale możesz uważniej dobierac kolegów :oops:

Fakt ;) Staram się, jak mogę, ale to nie takie proste z moją świetlaną przeszłością... Jednak nadal próbuję jakoś to naprawić :) Może kiedyś jeszcze los pozwoli mi spotkać kogoś "normalnego" :)

taki [cenzura] /est jak ty zawsze bedzie zadawal sie sie z innymi [cenzura] /est jak ty.
Takie ejst juz przeznaczenie i tak bylo napsiane w przepowiedni. Musisz sie z tym pogodzic

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 16:21 

sad but true :)
jak to metz napisał im i tak scena na lanie nie pozwoli zagrać :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 16:23 

To AreV nie jest pr0 ?

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 16:24 

Exil napisał(a):
sad but true :)
jak to metz napisał im i tak scena na lanie nie pozwoli zagrać :D

Jakaś pociecha, że jednak kara ich spotkaa(ła)

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 16:35 

@Headshot
Myślałem, że się zmieniłeś. W końcu zmądrzejesz i będzie ok. Ale swoją postawą i towarzystwem z jakim się zadajesz, tylko utwierdziły mnie, że jesteś tak samo "głupi",jak w momencie kiedy używałeś swoich "dopalaczy".

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 16:42 

Ktoś napisał, że kropek kupuje nowe key'e... :lol:

Abuahah on je kradnie ! Taka prawda ale co zrobisz

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 17:30 

B4k3r napisał(a):
Myślałem, że się zmieniłeś. W końcu zmądrzejesz i będzie ok. Ale swoją postawą i towarzystwem z jakim się zadajesz, tylko utwierdziły mnie, że jesteś tak samo "głupi",jak w momencie kiedy używałeś swoich "dopalaczy".

Na jakiej podstawie twierdzisz, że się nie zmieniłem, skoro tak naprawdę ze sobą nie rozmawialiśmy od całkiem długiego czasu :) ? Jedyne, po czym możesz to wnioskować to tag, z jakim biegam na polskich serwerach, ale myślę, że to jednak nie wystarczy...

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 17:49 

@Headshot
Nie o sam tag chodzi, ale o towarzystwo. Wszystko tylko nie największe "ścierwo" polskiej sceny!

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 17:56 

B4k3r napisał(a):
Nie o sam tag chodzi, ale o towarzystwo. Wszystko tylko nie największe "ścierwo" polskiej sceny!

Dobrze, przepraszam :)
Może będzie lepiej, jak się odizoluję od wszystkich, tylko trochę głupio mi zostawić chociażby Kropka w tej sytuacjji samego, bo on naprawdę kiedyś mi pomógł... Rzeczywiście, ostatnio przegina i to mocno, nie tylko Wam to przeszkadza. Postaram się coś z tym zrobić... nie jako CL, którym zresztą nie jestem, tylko jego kumpel, może mnie posłucha :)

Ostatnio edytowano 19 cze 2007, 18:07 przez Headshot, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 18:00 

Nie rozumiem ludzi którzy cały czas kombinują co by tu zrobić żeby się nie narobić a mieć dużo pkt albo żeby pokazać jakimi kozakami są. Przecież czitowanie odbiera całą zabawe z BF-a a co ważne satysfakcje.

Pozdro dla uczciwych graczy.

Gainward GF 7950 GT Bliss - Golden Sample

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 19:32 

Widze ze headshot chce wkupic sie właski :) mysle ze mozna mu odpuscic bo widac ze chce sie poprawic lub udaje ale dajcie mu szanse :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 19:40 

GUMEN.plll napisał(a):
Widze ze headshot chce wkupic sie właski :) mysle ze mozna mu odpuscic bo widac ze chce sie poprawic lub udaje ale dajcie mu szanse :)

Niekoniecznie, ja drugiej szansy na tej scenie nie dostałem i nawet na nią nie liczę :) Po prostu uważam, że rzeczywiście obrażanie innych ludzi jest bez sensu i psuje dobrą zabawę jeszcze bardziej, niż tweaki... :roll: Więc dlaczego ja mam na to pozwalać?

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 19:44 

Headshot jest piętnowany mimo, iż reszta polskiej sceny MSX biega swobodnie po serwerach i nikt się nawet słowem nie odezwie. Mnie osobiście ta sytuacja się nie podoba, ale cóż ja mam do powiedzenia wśród tylu znawców etyki i moralności.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 20:00 

jason.paury napisał(a):
Headshot jest piętnowany mimo, iż reszta polskiej sceny MSX biega swobodnie po serwerach i nikt się nawet słowem nie odezwie. Mnie osobiście ta sytuacja się nie podoba, ale cóż ja mam do powiedzenia wśród tylu znawców etyki i moralności.

No i właśnie tu jest pies pogrzebany, można sobie pogadać a ludzi i tak się nie zmieni :(

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2