die_hard napisał(a):
Exil napisał:
die_hard napisał:
Zapewniam Cie (do dobrego smaku i wychowania nalezy pisanie tego z duzej litery), ze ja tez swoje wiem, i nie lubie jak ktos slodko pierdzi na forum, zeby sobie ego nadmuchac.
Dostales kolego red'a i mikrofon w lapke, wielki dziennikarz? (o alfo i omego, nieomylny Ty, jedyny, panujacy...lechu...tfu Exilu..)
P.S. Z nudow prowokuje
a ja z nudów odpowiem na zaczepki Wink
wielki dziennikarz? wypraszam sobie Razz chyba że o kimś innym mówisz Wink
zapewniam, CIĘ drogi kolego, że gówno wiesz, jak to wygląda Wink stowarzyszenie nic im nie da. Myślisz, że pgs ma sponsora dlatego, że są firmą...? nie... mają osiągnięcia, które pozwalają im ściągać sponsorów. ale ok, sorry, wy chcecie sponsorów na TOP15 cb i esl, gl hf, nie moja brocha Smile Smile
Problem polega na tym Exil, ze nikt (na tym forum) poza Toba nie uznaje Twojego autorytetu Wink No i nie mozna byc sedzia we wlasnej sprawie Rolling Eyes Na tym forum juz bylo wielu "kozakow" co sie na wszystkim znali i (jak widac)niewielu z nich sie ostalo. Wytlumacz mi jeszcze sformulowanie "gowno wiedziec", oraz skale mojej niewiedzy, na temat Twojej wiedzy, oraz niewiedzy innych (ktorzy tez pewnie "gowno wiedza") w temacie, ktory Ciebie nie dotyczy, a udzielasz sie w nim tylko po to, zeby pokazac jaki to jestes gansta, og, ecie pecie elemele dudki (vide gowno wiedziec,gl,hf,cb,esl,pgs itd).
Wink
P.S.Mam nadzieje, ze (oczywista po dluzszym zapoznaniu sie z trescia, oraz analiza "co autor mial na mysli") zrozumiesz mojego posta i przestaniesz sie wydurniac Wink
i nie musi

nie zależy mi na uznawaniu mojego autorytetu i nie mówię, że się na wszystkim znam, bo tak na pewno nie jest

, tylko staram się wam wyjaśnić, że założenie stowarzyszenia nie przyciągnie sponsorów dlatego, że jesteście stowarzyszeniem, ale do odważnych świat należy, próbujcie, a nuż...