Teraz jest 1 lip 2025, 14:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 45  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 12:56 

Musza wypsucic hotfixa. Bo aktualnie tysiace ludzi nie moze normalnie grac w SFa - nie wybaczalny blad. Kolejnych pare tysiecy znajac zycie ma problem z grafika bowiem na czesci kart budynki zrobily sie przezroczyste - nie wybaczalny blad. Pozostale bledy choc sa powazne to nie uniemozliwiaja gry.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 14:42 

mnie pasuje Patch prócz tych rakeit widmo, nawet bug z AA jest do wybaczenia (przynajmniej ma się beke momętami).

Dziwi mnie płącz ludzi którzy mówią ze EA chce zrobić realną gre a zabrania strzelania podczas skoku, to oni chyba nigdy nie strzelali z bronią jak uważają ze to realne.

Fakt że miny nie wybuchają pod swoimi pojazdami jest troche irytujący i tu bym zrobił zmiane , ze za wiazd w mine taka osoba też dostaje karne, ale jeżeliwjedzie w mine, bo co może począć biedny gunner w czołgu ?

Szczerze to ja newiem co robią betatesterzy tych patchów, oglądają menu czy co????

ps. jak ktoś mi tutaj powie, że to kładzenie się i wstawanie jest złe bo ma opuźnienie, to obiecuje , że załatwie mu na LANa jakeigoś plecak z cięzarem jaki mają żołnierze, i zmusze do przebiegniecia 100m poczym będe kazał mu się położyć i tak szybko wstać jak było to możliwe w 1.12

tak się ludzie cieszyli na usuniecie wielu rzeczy, a teraz za przeproszeniem pieprzycie, ze źle.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 14:57 

Witam serdecznie.

Dziś wreszcie dostałem swojego BF2 i chciałem pograć w Multi. I musze powiedzieć że bardzo mnie to rozczarowało. Gra praktycznie całkowicie zmieniła swoja taktyke. Gra się inaczej, wszystkiego trzeba się praktycznie uczyć od nowa O_o Nie tak miało być....

Druga sprawa. Po zainstalowaniu patch 1.2 nie uaktualniają mi się żadne ststystyki. Dlaczego?

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 15:29 

Patch 1.2 = Gówno

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 15:36 

Dokladnie Kolec.ale moze nie tak ostro:)
wystarczy po -4 dla obu.to by wielu nauczylo poprawnosci w min ukladaniu i patrzeniu gdzie sie jedzie.

Co do realizmy BFa to go nie ma i kazdy to wie.
raczej fakt ze sie zmienia zasady gry bo ktos placze ze sobie pograc nie moze.i tlumaczy to nierealnymi rzeczami jakie gracze wyprawiaja.

dla mnie najlepsze nas dopiero czeka.
pamietam jak ta gra wyszla.nikt nie robil zajaczkow ani nie robiono jakis kosmicznych akcji
ale juz po dwoch miesiacach byly tematy moralnosci
jak pojawil sie na tym forum link gdzie poraz pierwszy byl pokazany nalesnik.

to samo nas czeka z tym Patchem i ciekaw jestem co wymysla

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 15:44 
Moderator forum

Ja znalazłem jeszcze że jak się podczepia c4 pod podwozie samochodu to nie ma znaczka że w ogóle jest tam c4 :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 16:05 

To juz dawno bylo :P I nie tylko w ten sposob. Czasem c4 "wsiakalo" w pojazd

Tytuł: opinia latacza
PostNapisane: 18 lut 2006, 16:47 

witam
Patch zmienia clkowicie rozgrywke w powietrzu nic juz nie jest takie samo, teraz jest zdecydownie lepiej. Wreszcie AA powduje przyspieszone ruchy smigła i załaczony tryb spierd....nia w samolocie, no juz nie wspomne o arty. przeciwlotniczej wreszcie nazwa sugeruje zastosowanie.

Paczysko naprawde na wielki +.
No ale cytując Prezesa Klubu Tęcza chodzi o to by + nie przysłoniły nam -. To co EA odpierd....i z AT i jego rakietkami w stylu znikajacy hokus-pokus, to mistrzostwo badziewirstwa.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 19:25 

ello..:-) aLL

Myśle ze gra.....jakoś "zflaczała" ale jeszcze za dobrze nie pograłem...
Nie sledze zbyt czesto nowinek i stad tez nie wiem za wiele
o wszystkich zmianach zwiazanych z ostatnim patchem..

Czy byloby to wielkim nietaktem gdybym poprosił lepiej zorientowanych kolegow o podsumowanie: co się zmieniło;bro-działanie,

Thx i pozdrawiam :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 19:39 

IMHO, ok zlikwidowali BH i DJ ale co nam dali wzamian? najskuteczniejsza metoda obecnie na pokonanie przeciwnika 1vs1 jest przewaznie polozenie sie (ewentualnie kucniecie ale wtedy raczej przegrywamy bo naszej kule beda czesciej nie trafialy mimo iz celownik mozemy miec caly czas na przeciwniku :lol: ) :/
Mogliby chociaz sprawic zeby strafing byl skuteczny bo przy tej celnosci broni przy strzelaniu z biodra jest on calkowcie nieskuteczny :?

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 19:42 

Lekko nie ma, ale ogólne wrażenia nie są najgorsze. Oczywiście zawsze po każdym patchu narzekamy wszyscy na coś, dopóki się nie przyzwyczaimy i EA nie zafunduje nam następnego, kiedy okazuje się, że dotychczasowe wady, to jednak zalety były :D
Wyobrażam sobie jak będzie straszne jęczenie po patchu 1.8 :D Np. "EA skopało całą grę. W patchu 1.7 wyeliminowano camperów wprowadzając zasadę, że nie można oddać strzału jeśli się nie pokona wcześniej 100 m. w grze (pieszo), teraz już można normalnie strzelać, pod warunkiem, że się gracz nie porusza. A już było tak pięknie. Poza tym dziwi mnie, że EA tak bardzo się przejęła faktem, że wszystkie pojazdy zdominowały rozgrywkę, więc w nowym patchu pozbawiła je amunicji. Teraz nikt nie chce jeździć czołgami. W dodatku teraz na początku gry wszyscy w drużynie strzelają do siebie nawzajem, żeby tylko jak najszybciej zarobić nową Veteran Teamkiller Badge :D. Ten patch jest do kitu!"

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 20:46 

Obrazek
LipToN Earl Grey napisał(a):
najskuteczniejsza metoda obecnie na pokonanie przeciwnika 1vs1 jest przewaznie polozenie sie (ewentualnie kucniecie
eee i to jest takie dziwne? :shock: Tak chyba być powinno! :P

Powinni jeszcze wyeliminowac zwykły diving - zabronic strzelac w czasie kładzenia się - pozwolic strzelac dopiero jakas sekunde po uderzeniu ziemi. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 21:01 

fragles napisał(a):
Patch zmienia clkowicie rozgrywke w powietrzu nic juz nie jest takie samo, teraz jest zdecydownie lepiej. Wreszcie AA powoduje przyspieszone ruchy smigła i załaczony tryb spierd....nia w samolocie

Rozjechałeś mnie na łopatki tym tekstem. Weś wyjdz z siebie i stań obok i jeszcze raz przemyśl to co napisałeś.
Wg ciebie to plus. :?:

Tera byle kto i byle gdzie cie ściąga. W poprzedniej przynajmniej trza było się troche napocić by strącić myśliwiec myśliwcem.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 21:23 

Grałem właśnie na Strike At Karkand i po tym nowym patchu widzę prawie wszyscy, z czego strzelają? Z PKMu no wcześniej ta broni jak i ta postaci nie była w ogóle wykorzystywana a tera jak niema walanie z granatników i poprawiła się celność PKM to dużo osób zaczęło z tego korzystać bywało ze szybciej z tego zdejmowałeś snajpera niż on ciebie, coś mi się zdaje ze postać ta zacznie być na wierszom skale wykorzystywana. Tera biegasz z tym jak widzisz przeciwnika padasz na szczupaka i walisz z PKM i przeciwnik ma mały problem i tak samo można strzelać na większym dystansie z dobrą skutecznością.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 21:26 

CS_JUBY napisał(a):
Grałem właśnie na Strike At Karkand i po tym nowym patchu widzę prawie wszyscy, z czego strzelają? Z PKMu no wcześniej ta broni jak i ta postaci nie była w ogóle wykorzystywana a tera jak niema walanie z granatników i poprawiła się celność PKM to dużo osób zaczęło z tego korzystać bywało ze szybciej z tego zdejmowałeś snajpera niż on ciebie, coś mi się zdaje ze postać ta zacznie być na wierszom skale wykorzystywana. Tera biegasz z tym jak widzisz przeciwnika padasz na szczupaka i walisz z PKM i przeciwnik ma mały problem i tak samo można strzelać na większym dystansie z dobrą skutecznością.
Kiedyś lolowate i lamerskie były Granatniki dziś PKM i tyle :cry:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 45  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2