Teraz jest 4 mar 2025, 23:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 45  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 02:01 

MasterM napisał(a):
MariuszM6 napisał(a):
Którego konta używac na koncie MariuszM6 mam ok 15 tys punków a na
NoClan|GROM.BF2|MariuszM6 20 tys. Nie gram już dla statów.

Czy tylko mi się wydaje, że to zdanie pozbawione jest sensu?
Jak można być w GROM.BF2 i być NoClan...? i skoro nie grasz dla statsów to w czym problem?

Ja podobnie mialem "NoClan" to byl prefix jak odszedlem z klanu, a nie mialem konta beztagowego.
Ale nie odbiegajmy od tematu :).

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 02:01 

MariuszM6 napisał(a):
wziołem ustawienia domyslene i ustawiałem wszystko znowu. Ale nie moge ustawic zadnego klawisza pod kucanie zawsze gram na kucanie klawiszem c. Mam ustawione domyślne kucanie jako lewy crtl i nie moge tego zmienic.

Podobno patch_1.2 zawiera wszystkie dotychczasowe patche-
jak sie myle to wybaczcie...
A jezeli chodzi o probl. z dżojem to tez miałem ale działa.
Z tego co wiem na dysku C tzn.:
C:\Documents and Settings\Mariusz\Moje dokumenty\Battlefield 2
( Mariusz jest tu uzyte prze ze mnie. :P )
masz plik konfiguracyjny -jak zrobisz reinstal systemu lub samego BFa to zeby sie nie pierdzielic 3 godzinki warto przed reinstalem zrobić kopie tego folderka z dobrymi ustawieniamii po instalacji sobie go tam (patrz wyzej) wstawiasz;(podmieniasz).
Mam 3 konta i na kazdym mam te same ustawienia.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 02:12 

Ubi napisał(a):
CS_JUBY napisał(a):
Grałem właśnie na Strike At Karkand i po tym nowym patchu widzę prawie wszyscy, z czego strzelają? Z PKMu no wcześniej ta broni jak i ta postaci nie była w ogóle wykorzystywana a tera jak niema walanie z granatników i poprawiła się celność PKM to dużo osób zaczęło z tego korzystać bywało ze szybciej z tego zdejmowałeś snajpera niż on ciebie, coś mi się zdaje ze postać ta zacznie być na wierszom skale wykorzystywana. Tera biegasz z tym jak widzisz przeciwnika padasz na szczupaka i walisz z PKM i przeciwnik ma mały problem i tak samo można strzelać na większym dystansie z dobrą skutecznością.
Kiedyś lolowate i lamerskie były Granatniki dziś PKM i tyle :cry:

Po prostu przywrócono realizm. PKM strzela pełnowymiarowymi pociskami karabinowymi i właściwie każde trafienie powinno być śmiertelne. Pojedyńcze strzały z KM-ów powinny być znacznie celniejsze niż z broni szturmowej czy PM-ów. Ja grałem supportem od zawsze, a z PKM-em od czasu jak mi się udało odblokować i naprawdę szlag mnie trafiał jak wsadzałem w gościa 3 pociski a gościu i tak mnie zabijał, albo jak strzelałem na dłuższy dystans i nic.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 02:28 

jurgens napisał(a):
PKM strzela pełnowymiarowymi pociskami karabinowymi i właściwie każde trafienie powinno być śmiertelne..

I jest...oj jest... ON PO PROSTU "DZIAŁA".

I to jest dziwne ze wojacy go uzywaja?
Sam nigdy do reki tego świństwa nie brałem bo uwazam PKM i jemu podobne za mało eleganckie "narzedzie mordu" :lol:
- wole MP5 i całą rodzinke H&K ale coz...skoro TO działa...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 03:14 

Ev0 napisał(a):
wole MP5

tym bardziej ,że patch 1.2 poprawił także celność broni anti-tanka.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 04:34 

no wlasnie pare postow dalej zapytywalem kolegow ktorzy wiecej graja co sie zmieniło... :)

Dzisiaj zobaczylem jak dziala PKM..ehh....Heli nim "zwalić" to nie problem-ino pojedynczymi kulkami-wlasnie stwierdzam ze to lepiej dziala niz To cholerne M95 w ktorym pokladalem takie nadzieje.
Ale nie mam jakos wiekszej radochy z PKMa mimo ze jestem pod wrazeniem jego skutecznosci... :?

Wroce jednak do moich innych "profesji"

A PKM..? No coz...poznawczo :wink:

I przepraszam dwoch kolegow w Cobrze ktorych przed chwila poslalem PKMem z biodrana glebe... :twisted: to był..hmmm test broni.

Pozdrawiam wszystkich "zabójców"

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 04:58 

Cytuj:
"Mplay"

tak po za konkursem...:
[url]http://rhx.neostrada.pl/kibole[www.DEA.gensys.pl].zip[/url]

niezły zonk.. :lol: 8) :twisted:
Od Ciebie z linka.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 06:25 

Małe pytanko:

Strzelasz z heli z TV Rocket, nakierowywujesz ją np na mobilne AA które sypie do ciebie z dużej odległości od 10 sec i gdy ma już wypierniczyć rakieta centralnie w wiezyczkę pojazdu to dosłownie metr przed obraz znika - czyli kończy się kabel (zasięg rakiety) i oczywiście nie trafiam. To norma czy to tak po patchu?

Choć w sumie może jakoś tam się rakieta rozbraja po skończeniu się kabla co by nieodpowiednich szkud nie narobić.

Czekam na wypowiedź jakiś ekspertów, zna się ktoś na tym sprzęcie w realu?

Albo może znalazł ktoś coś na google???

Ps. My pytamy google a google pyta Chucka Norrisa... :lol:
Ps2. Chuck Norris dalej może robić BH i strzelać z wyskoku!!! :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 08:22 

Po pierwsze primo:
Chuck Norris może dopisywać posty do zamknietych topików.
Po drugie primo:
Rakieta TV na....uwiezi?
Ale...poczytaj TU:
http://archiwum.wiz.pl/1998/98032100.asp[/b]

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 08:30 
Moderator forum

Pierwsze rakiety sterowane TV używane w śmigłowcach były pociskami przewodowymi i faktycznie ciągneły za sobą "kabel". Obecnie chyba już amerykanie nie stotują tego rozwiązania i używają pocisków naprowadzanych na odbitą wiązkę lasera.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 11:02 

No tak tak gdzieś tam jedank czytałem że te w BFie to łaśnie mają być takimi TV na kabel (TOW chyba czy jakoś tak).

I że niby te stacjonarne wyrzutnie ppanc chyba też...

Tak czy srak, nie ważne czy na kabel czy nie (to tylko teoria), przed pathem tez jak się zasięgo skończył tuż przed celem (dosłownie metr niecały) to rakieta "znikała"??

Ps. Cusik tam znalazłem, wygląda podobnie...
http://pl.wikipedia.org/wiki/BGM-71_TOW

Ps2. Wygląda jak te stacjonarne
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Hmmwv-036.jpg w SF nie ma czegoś takiego?

Ps3 I jeszcze cuś takiego.
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Iraq_Cobra.jpg

Ps4 Wiem że to nie na temat więc już ostatni
http://en.wikipedia.org/wiki/ERYX też na kabelek :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 11:33 

Moj mlodszy brat o 30lat ma racje:)
samolot V samolot to teraz rozgrywka kto komu pierwszy na tylek siadnie i nie ma znaczenia jaki byles dobry przedtem.teraz i tak giniesz.

AA nie jest az tak straszne.za jednym przelotem przewaznie tylko jedna rakieta siada.
Poprostu trzeba zmienic nawyki gry.
teraz przewaznie latam albo bardzooo wysoko albo bardzooo nisko i zawsze ktos na AA siedzi to go z cannona pozniej standarwowe zachowania.do tego zauwazylem by nie dac sie zestrzelic to trzeba wykorzystywac uksztalowanie terenu
latanie miedzy kominami,pod mostami i tym podobne wygimasy
daj to adrenalinki.

Mysle ze to tylko kwestia czasu gdy sie znajdzie systemy na AA i rakiety powietrze powietrze.
do tego na systemy statsiarski piechoty i pojedynkow 1v1

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 12:28 

Ev0 napisał(a):
Wroce jednak do moich innych "profesji"

A PKM..? No coz...poznawczo :wink:

I przepraszam dwoch kolegow w Cobrze ktorych przed chwila poslalem PKMem z biodrana glebe... :twisted: to był..hmmm test broni.

Pozdrawiam wszystkich "zabójców"

Dlatego lubię PKM. W klasycznego BF-a nie grałem tylko w FH, gdzie też biegałem z RKM-mami. Choć w BF2 ciągle jeszcze brakuje mocy w RKMamch. W FH jak się dobrze ustawiło w momencie spawna to można było pięć - sześć osób skosić dwoma seriami :D

Może to dziwne ale największą radochę mam jak wykoszę całą drużynę jedną serią :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 14:57 

Lailonn napisał(a):
na FFA sharqi 32. W heli jestem na wysokosci pierwszej flagi USMC przy wodzie. Dostalem z AA z bazy MEC.

Pomine fakt, ze zestrzelono mnie rowniez pomimo braku sygnalu namierzania. I tu i ja i moj gunner bylismy ponownie "milo" zaskoczeni.

Ja miałem wczoraj podobna sytuacje, udało mi się ukraść heli (będąc USMC), już sie wzniosłem na te ~50M i nagle pyk pyk jedna kreska mi została tak że nawet nie zdążylem wyskoczyć. Co sie okazało? Mój USS Essex mnie ściągnał :D
Mapa to Dalian Plant a ja bylem na głównym wejściu. Coś mi tu jedzie zasięgiem na 1,5 - 2 km :lol:

Też ciekawą sytuacje mialem na dragon valley, tez raz essex mnei sciągnał z niekiepskiej odległości a potem jak samolot we mnie strzelił to rakieta jakoś sie "zawiesiła" i przez dobre 30sek latała w kółko mojego heli zeby potem poleciec sobie na wlasna rękę. Widać żyła swoim życiem :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 15:22 

hm to ostatnio zasięg się zwiększa :) też tak miałem, tyle że w samolocie. Lecę, lecę i BUM nie ma mnie. Dalian Plant, leciałem nad głowynym wejściem, równiez Essex.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 45  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2