Teraz jest 4 mar 2025, 23:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 45  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 20:41 

Ja patcha 1.2 oceniam tak pół na pół, ale raczej w strone pozytywą :). Zaraz przed patchem zrobiłem sobie macierz RAID 0 wiec BF2 dostał ogromnego przyspieszenia a teraz po wgraniu patcha widze ze ten stan sie ustabilizował i BF wiec wydajność lekko wzrosła. Bardzo osłabiony został Assault tak mi sie zdaje. Osłabienie heli in plus IMHO. Natomiast przeładowanie w czasie sprintu i niemożnosc strzelania w czasie skoku dla mnie jest genialne. Tylko musza cos zrobic z Jednostkami Specjalnymi. Podrasowanie PKM nie uwazam za przesadne, ale zasieg granatów jest troszke za duzy... Ten patch to chyba poczatek robienia przez EA kroku we właściowa strone, ale jeszcze duzo pracy przed programistami z DICE...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 21:36 

No i mamy.
dzis gralem na mapie Sharqi Peninsula i juz krew mnie zalal jak chcialem przejac stacje TV i nie bylo jak jej ugrysc
2 cleye skutecznie mnie zblokowaly
widzialem je i nic nie mogle zrobic
jedynie wlesc w to.
nawet z drabinki sie juz flagi nie da przejmowac

i czekam tylko jak koles zginie.a on byl sobie komendatem i szukaj Jasia w polu!!
irytujaca sytuacja daj sie zabic by ktos mogl przejac
a tam nastepny cley.
trzy razy przedzieralem sie przez pol mapy i nie udalo mi sie przejac choc nikogo nie bylo.
strzelalem z eryxa pozniej granaty,kupe moglem zrobic i tak by to nic nie dalo.

Dziekuje za takiego patcha!!

chcecie sprzedam wam patent

Jeden gosciu wsparcie drugi snajper.pierwszy prowadzi hamera .drugi cleye wszedzie rzuca.na karkanda pierwsza klasa
kierowca za przekazanie ammo za pomoc kierowncy i za asysty ptk zbiera.
snajper robi rzeznie,wystarczy ze pod pierwsza flaga beda w kolko jezdzic.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 22:52 

Taaaa. Zniszczyć UAV łatwo... nie jest. Mianowicie na karkandzie. Nie da się nic zrobic gdzyż UAV jest gdzie?> w chmurkach i huk mozna zrobic mimo, ze 100% widoczność, jest on dostrzegalny raz na jakiś czas..

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 22:57 

90s napisał(a):
No i mamy.
dzis gralem na mapie Sharqi Peninsula i juz krew mnie zalal jak chcialem przejac stacje TV i nie bylo jak jej ugrysc
2 cleye skutecznie mnie zblokowaly
widzialem je i nic nie mogle zrobic
jedynie wlesc w to.
nawet z drabinki sie juz flagi nie da przejmowac

Hehe, ale mnie rozbawiles, swego czasu to stosowalem taka sama technike jako sniper i musze stwierdzic, ze super jest :lol: Mozna zdobyc sporo pkt i co najwazniejsze flaga jest nie do zdobycia. Ale przed patchem bylo gorzej, bo arty lub inne ladunki mogly rozwalic claye i cala praca na nic :cry: teraz nie ma szans :twisted: Claymoury to bardzo fajna bron :!:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 23:33 

o ile dobrze pamiętam 90s to branie następnych min (rodzaj niezależny - z c4 to samo) ponad limit (all rozrzucone) powoduje że znikają w kolejności rozstawienia z opóźnieniem kilku, kilkunastu sekund

a twój patent z samochodem ciekawy ale na sprytnego przeciwnika zadziała tylko raz
pozatym claymore na środku ulicy jest zajebiście widzoczny ;)

aczkolwiek masz rację - minę AT może zdjąć kluczykiem inżynier (bardzo relistyczne) to na claymore'a nic już nie poradzisz (może gdyby eng podszedł od tyłu - tylko kiedy da się do nich podejść od tyłu ? :roll: )

poprostu na takiego snajpera potrzebny jest tandem 2 medyków aby się przebić (zacisnąć zęby, poświęcić się, rez, repeat)

ale warto spojrzeć na to i zdrugiej strony - hey! wreszcie snajper może się na coś przydać :P

pozatym agresywne rozrzucanie calymore'ów jest obecnie chyba jedyną możliwą drogą do zdobycia experta explosive ordinance badge :x

BTW - pograłem disiaj kapkę PKMem (polecam płaczkom) i bynajmniej niejest przegięty - poprostu zrobił się skuteczny (ale do efektywności granatnika sprzed 1.2 to mu sporo brakuje)
o wiele bardziej wymiata G3 (podobna siła a większa celność i szybkostrzelność plus mniejszy hałas) jedynie amunicja jest kłopotem

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 23:37 

Kolec napisał(a):

BTW - pograłem disiaj kapkę PKMem (polecam płaczkom) i bynajmniej niejest przegięty - poprostu zrobił się skuteczny (ale do efektywności granatnika sprzed 1.2 to mu sporo brakuje)

dokladnie zeby trafic trzeba strzelac pojedynczo ( czyli trzeba umeic celowac) a z bliskama ogromny rozrzut :) b dobrze wywazony :)

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 23:43 

LipToN Earl Grey napisał(a):
Kolec napisał(a):

dokladnie zeby trafic trzeba strzelac pojedynczo ( czyli trzeba umeic celowac) a z bliskama ogromny rozrzut :) b dobrze wywazony :)
ale ta nowa supporta w EF nie wiem jak sie nazywa ale jest kilka razy lepsza od pkm :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 23:46 
Moderator forum

Obecnie najbardziej niebezpieczną bronią w CQ jest shotgun USMC który potrafi w ciasnych uliczkać zrobić prawdziwą rzeź.

Ostatnio edytowano 19 lut 2006, 23:50 przez Hynol, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 23:50 

Hynol napisał(a):
Obecnie najbardziej niebezpieczną bronią w QQ jest shotgun USMC który potrafi w ciasnych uliczkać zrobić prawdziwą rzeź.
no racja a teraz wyobraź sobie półautomatycznego shotgana a otrzymasz BENELINI M4 ktory posiada Mech Unii :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 00:04 

Ubi: literówka...

BENELLI M4 .
dla ścisłosci :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 00:46 

Ev0 napisał(a):
Ubi: literówka...

:?:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 01:41 

Pomyliles sie, przeciez ci napisal ;s

UV ogolnie ciezko zestrzelic (tzn predatora) udalo sie komus z was juz?

BTW czemu mechanik za "zbieranie" min nie dostaje pktow?

Ostatnio polubilem te klase ;]

Dla mnie patch bomba, gra sie miodnie, tylko wkurza blad jak sie wali z "rakietnicy" i przelatuje rakieta przez pojazd :?

Aha gralem dzis z pol godziny granatnikiem, gralem nim jak zwykle, i podobmnie mi szlo, odbil mi sie moze raz (a wystrzelilem duzo pociskow...). Gdy w ziemie walilem to nigdy mi sie nie odbijal, w sciane czasem ale jakos mi to nie przeszkadzalo - ba, nawet pomagalo.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 02:54 

No wlasnie, ktos w ogole ustrzelil predatora? Bo z AA walilem z minute i szlak tylko mnie trafial :D .

2. MP-5, lekka przesada z ta celnoscia, dzis sciagnalem gostka z 200-300 metrow, poltora magazynka uzylem. Ze mi w gory uciekal, nie chcialo mi sie biegac, to przycelowalem od niechcenia... i ojej.

Szal ze snajperami ewidentnie sie skonczyl, i teraz zostaly lamy-newbie i wyjadacze.

Natomiast zaczal sie chyba sezon na Eryxoperow (lub innych). Rozumiem odpalenie rakiety z point blank komus w twarz w krytycznej sytuacji, ale siedzenia jak snajp na gorce i "razenie piechoty" nie powinno byc tak proste.

Aha, i mogli byc zmienic hitmape na czolgach - walniecie z gory w pokrywy wlazow powinno sie IMHO skonczyc smiercia natychmiastowa pojazdu... a tak 3 wpakujesz i jeszcze jedzie.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 09:25 

Khildesum napisał(a):
Aha, i mogli byc zmienic hitmape na czolgach - walniecie z gory w pokrywy wlazow powinno sie IMHO skonczyc smiercia natychmiastowa pojazdu... a tak 3 wpakujesz i jeszcze jedzie.

No i co to by była za gra czołgiem :? Wszyscy by się nauczuli tak strzelać i byś sobie nic nie pograł nim. A takto masz jakieś szanse.

PS. Nie jestem na bierząco w tym wątku ale już kilkakrotnie w grze spotkała mnie sytuacja że zabijał mnie "cichy" pocisk. Zero huku wystrzału a ja marty O_o. To jakiś błąd czy co? Troche to irytujące bo idziesz sobie a tu nagle "bęc" i wołanie o medyka :?

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 09:38 

Mam to samo, generalnie dźwięk broni zaczoł mi sie chrzanić po patchu i widać że to nie jest osamotniony przypadek.

Ale i tak patch na +

Ostatnio edytowano 20 lut 2006, 15:16 przez Loco Skysmoker, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 45  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2