Heh dobry pomysl z tym samospaleniem. Jednak ognacy skoro wytypowales mnie to jakas rekompensata? wynajmij mi swoja partnerke na ostatni dzien zycia, co ? ;] Wtedy moze zechce sie podpalic zanim dojde do budynku EA
A teraz powaznie.
Patton jak juz ktos zauwazyl to czego cozekujesz od gry bylo mozliwe juz wczesniej. BA skoro tak bardzo cie pociaga ten styl gry to zapraszam do AA tudzien OFP(moze nawet i ja instalne)
Cytuj:
jesli myslicie, ze CEO powinien wiedziec co bedzie w nowym patchu, to sie grubo mylicie. korporacje funkcjonuja zupelnie inaczej niz wizja, jaka malujecie. tegie glowy, o ktorych pisalem to osoby, ktore opracowuja strategie dot. rozwoju gry, wprowadzania nowych tytulow. pozniej sa szefowie produktow, managerowie i programisci...
Znowu nie masz danych. Pan, ktory odwiedzil BFCOn opowiadal o bfie i takie tam. Spytany czy EA przewidzialo, ze gracze moga zrzucac jeepy na np helikoptery i jak chca temu zapobiegac zrobil wielkie oczy i tyle...
Cytuj:
Nie sposób nie zgodzić sie z Pattonem - gdyby w dniu wydania BF2 gra wygladała tak jak po patchu 1.3 czy wszyscy grace pro pisaliby na forum że to syf? Kazdy by sie podniecał że moze wejsc do skladu i odraodzićsie na kolesiu 100m dalej niż spown.
A gdyby kobiety dalej nei mialy glosu to nie bylo by jakis tam rownoupranien czy feministek. krotko za wlosy i przy garach niech siedzi. gdyby dalej byla monarchia to 99% z nas pewnie seidziala by jako rolnik panszczyzniany i zasuwalo za friko na to by jakis grubas byl grubszy.
Rozumiesz o co mi chodzi? Sprobuj jednak teraz wprowadzic taka monarchie lub powiedzieck obietom, ze traca wszelkie prawa...
Cytuj:
jasne. smierc zydow i Twoje granie. holocaust i EA. moj dziadek w obozie i klan Voodoo na patchu 1.3. doskonala analogia.
prosilem cie juz bys nie robil z siebie czy kgoos ofiary i nie demonizowal lecz analizowal argumenty. Moj "ostry" tekst dotyczyl tego, ze "nie trzeba czegos robic tylko dlatego, ze mozna" I jestem zimnym draniem. Dlatego ostry dalem w "" bo mnie osobiscie to nie rusza i "wali" jak to juz moderatorzy napisali ;]
Odnosze wrazenie, ze wiekszosc osob nie rozumie sedna sprawy. Tu nie chodzi o to czy cos mozna ani o to czy nalezy sluchac pr0 czy noobow. rzecz w tym, ze zmieniono styl gry na taki, w ktorym duzo traca freeplayowcy(ciagle locki etc) oraz prawie wszystko stracili klanowcy(taktyki, przyzwyczajenia, styl gry) co w tym przypadku zaowocowalo rowniez spadkiem checi do gry.
Nie uwierze, ze komus sprawi przyjemnosc siedzenie w locku. neuro, xmec, Patton i koledzy Moze ustawimy sie na jakis meczyk? Klanowi przeciwnicy 1.3 kontra wy. Ciekawe jak dlugo gra bedzie sprawiala wam przyjemnosc...
ps. Patton argument, ze to gra dla inteligentnych jest bledny. Ani przy zakupie ani przy instalacji gry nie ma tu zadnych testow IQ, ktore mialyby eliminowac debili. Skoro wiec ludzie TKuja i robia rozne glupie rzeczy nalezy sie pogodzic z tym, ze kolejna mozliwosc robienia glupich rzeczy bedzie wykorzystana. EA powinno tak to zrobic by ograniczyc w miare mozliwosci takie sytuacje. Czego nie robi.
Na prawde rozwiazanie z PRMM aby po zmianie squadu do spawntime doliczalo np 10s byloby o niebo lepsze niz ty co teraz mamy. tworcy moda umieli to EA nie? AAAA EA idzie po najmniejszej lini oporu, fakt.