Teraz jest 30 sie 2025, 19:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 00:16 

Hmm, widze ze nikt sie nie pokusil o udostepnienie filmikow? ;]

W takim razie zapodaje dwa dla tych ktorzy nie moga wytrzymac do poniedzialku.. :lol:

jeden z poczatku spara [gdzie byly smiechy z "lotniskowca"] - http://misiekbest.neostrada.pl/bf2/filmiki/1.rmvb
drugi na tej samej mapie [gdzie ok 1:32sek jest akcja z nozem] - http://misiekbest.neostrada.pl/bf2/filmiki/2.rmvb
[jesli zamiast sciagania masz dziwne krzaki w przegladarce, kliknij prawym i -zapisz jako-, przegladarki maja problem z rozpoznaniem *.rmvb]

Niestety filmiki byly nagrywane z aparatu fot. tak wiec jakosc jest kiepska[wrecz marna]... no ale zawsze cos ;]

Filmiki sa w formacie rmvb, dla tych ktorzy nigdy nie uzywali:

Windows: kodeki do pobrania - http://www.free-codecs.com/download/Rea ... native.htm

Linux: polecam mplayer'a z kodekami reala lub oryg real player 4 linux

na reszte filmikow niestety nie mam miejsca...
pozostale filmy to:
2 z gadania na poczatku prezentacji ;]
1 z trailerkiem
4 z pierwszej mapy [z czego 2 to te ktore mozecie sciagnac], na czwartym jest akcja z tk czolgiem ;]
1 z ostatnimi 30sek "przemowy" [z glosem ;p]
1 z drugiej mapy
oraz 1 z grania kogos na kompie....
Lacznie 48MB [bez oczywiscie tych 2 co juz udostepnilem]

Jesli komus pasuje jakosc i moze zahostowac to no problem, wrzuce wszystkie.
Pozdrawiam :D

Ostatnio edytowano 5 cze 2005, 13:11 przez misiekbest, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 02:23 
Moderator forum

Od razu mowie, ze akcja z nozem nie byla wyrezyserowana :D Zobaczylem goscia na dachu i zaatakowalem go analnie :D Dopiero katem oka zauwazylem ze mnie kreca :D Wasz aplauz byl glosny to sie uklonilem :D Jak zwykle musialem wsi narobic :D UUU _ UUUU __ UUUUUU :D
Dzieki wszystkim za kolejne spotkanie i gre. Co do pokazu to IMO wyszedl dobrze. Panowie z sromu zlali temat ale reszta wypadla niezle jak na tak krotkie przygotowania... Jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich!
PS. narzady RULEZ!

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 02:24 
Moderator forum

Patton napisał(a):
Apropo wrażeń. Każdy z uczestników jakies miał. Na przykład to zdjęcie.

Obrazek

Murdoc z partnerem z drużyny patrz w monitor, Lady Viki patrzy na Murdoca, natomiast ochroniarz na Lady Viki. A ja w LCD aparatu :lol:

Ten partner z druzyny to jA jakby ktos pytal :D A wrazenia byly jak karabiny z maxymalna glosnoscia w sluchawkach walily w uszy to po prostu sie trzaslem wtedy :D Przy okazji podziekowania dla Murdoca za wspolne zdjecie, gre i rozjechanie mnie czolgiem w 3. rundzie :lol:

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 02:58 

Pokaz udany i tyle. Wielkie dzieki dla EA za to, ze sie odbyl, nawet jesli mialby byc bez dzwieku :wink: .
Milo bylo obejrzec wasze mordki, niektore znow, niektore po raz pierwszy :wink:
Zbawca, nie tylko Buciej nie potrafi grac, a olo, Coug, Kaspar, ty, ja i Buciej ;]
Seans filmowy, jak rozumiem, udany? :wink:

Coug naskrobie cos w poniedzialek, jak z Berlinu wroci :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 03:59 

Dla mnie rola komentatora byla zupelnie czyms nowym, szczegolnie ze komentowalem gre ktora mialem zaledwie od 2 dni. Niektore teksty pewnie dosc lamersko wyszly ale musialem o podstawach rowniez opowiadac bo pokaz nie byl tylko dla znawcow BF. Pamietajcie ze mielismy bardzo malo czasu na przygotowanie tego co bedziemy dokladnie mowic, praktycznie bylo to nie mozliwe. Wg mnie jak na czas jaki mielismy do testowania gry a nastepnie przygotowania pokazu to wypadlo bdb, a czas laczny 2h to chyba tez w miare idealnie.

Wydaje mi sie ze pierwsze 2 czesci pokazu wypadly niezle, pierwsza rezyserowana, druga na zywiol akcja w miescie. Trzecia w ktorej pokazywalem troche klas i kommandera teraz zrobilbym juz inaczej ale tak jak mowie - czas :)

Pozdro dla wszystkich co przyszli ogladac i dla calej ekipy przygotowujacej czyli dla sceny, Grzegorza oraz Pawla ;)

ps: boogyman! ty ch... jest 4 rano a ja pisze posta zamiast spac, ciekawe why :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 07:55 

eee kiedy udostepnicie oficjalny filmik z pokazu(jesli taki bedzie)szkoda ze niemoglem tam byc,znaczy moglem(thx Murdoc za info) ale wyadla mi pewna sprawa :(

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 08:00 

PRO_BuBu napisał(a):
eee kiedy udostepnicie oficjalny filmik z pokazu(jesli taki bedzie)szkoda ze niemoglem tam byc,znaczy moglem(thx Murdoc za info) ale wyadla mi pewna sprawa :(

Z tego co wyczytałem to dzisiaj albo jutro.

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 08:27 

(NeW)Ambo napisał(a):
PRO_BuBu napisał(a):

Z tego co wyczytałem to dzisiaj albo jutro.

to wali\nijcie jakis ladnt topic zeby pieknie :P bylo wiadomo ze jest :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 09:17 

Witam bo to mój pierwszy kontakt ze sceną Battlefielda :D
Co do pokazu to wielkim plusem było to że można było od około 16.00 grać ile się chciało, oczywiście pozwalając na zmianę innym. :)
A co do samej gry jaką udostępniono to wygląda że jest to ta sama wersja z której były robione filmiki pokazowe dostępne w sieci. Wyglądało to na jakąś wersję beta? Cholera wie, bo kwadratowe cienie to raczej spora niedoróbka. :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 09:35 

Właśnie wgrywam następną część do kompa. Sorry chłopaki ale wczoraj tak mnie główka nawalała ( chyba od wrażeń wywołanych nowym BF-em) że nie byłem w stanie nic wiecej zrobić.

PS. Grzgorz, tak go zmontuje żę Sergio się nie pokapuje że był pokazany w środku pokazu. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 09:37 

Kwadratowe cienie były spowodowane błedami w sterownikach Nvidia zainstalowanych na komputerach do pokazu.
Nikt z nas testujących grę w domach nie miał tego typu problemów.
Formuła pokazu (z udziałem ludzi z całej Polski), nie pozwoliła na dopracowanie każdego szczegółu tak jakbyśmy tego chcieli. Trzeba byłoby zebrać te 25 osób na kilka dni w jednym miejscu, poprzydzielać role i dać czas na przygotowanie się.
Cieszę się jednak że pokaz się wam podobał.

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 09:48 

RedShadow napisał(a):
Witam bo to mój pierwszy kontakt ze sceną Battlefielda :D
Co do pokazu to wielkim plusem było to że można było od około 16.00 grać ile się chciało, oczywiście pozwalając na zmianę innym. :)
A co do samej gry jaką udostępniono to wygląda że jest to ta sama wersja z której były robione filmiki pokazowe dostępne w sieci. Wyglądało to na jakąś wersję beta? Cholera wie, bo kwadratowe cienie to raczej spora niedoróbka. :)

uuu ja tam grałeem do 17.40 :D hehe jeszcze dobry numer był kiedy Grzegorz prosił Piasecznika ;) , ale on nic ze słuchawkami na uszach nie słyszał później prosił niech sąsiad go szturchnie ... też nic dopiero ktoś z widowni zareagował ... tak chłopaki się skupili na grze :D

kurde ale podczas gry dopiero po 3 rundzie minął szok i skapowałem że: w heli i samolotach góra to dół a dół góra i że niebiescy to zawsze moim nawet gdy jestem axis LOL :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 10:40 
Maskotka BF.pl

słów kilka na temat wrażeń z pokazu:

generalnie to pokaz był super - mimo paru niedociągnięć wszystko wypadło świetnie jak na tak krótki okres przygotowań - a wpadki zawsze się zdarzają, więc nie należy się nimi przejmować - a nawet dzięki nimi było weselej i niemal rodzinnie :D

@Grzegorz - wielkie dzięki Tobie, całemu EA i Dice za przygotowanie tego pokazu, za to, że Wam na nas zależy i to pokazujecie i za zorganizowanie całego tego pokazu o wiele wcześniej niż gdziekolwiek indziej w Europie - oraz za zaufanie jakie okazałeś graczom dając im kopie gry by mogli się wcześniej przygotować do pokazu (z tego co wiem w innych krajach gracze nie dostali kopii, tylko mają przyjechać na miejsce imprezy i tam dopiero ćwiczyć, a nasi chłopcy mogli przygotować się już wcześnie w domach...)

@Cougarowi, Piaskowi, Mańkowi oraz wszystkim graczom, któzybrali udział w pokazie - za ich czas i poświęcenie i za przygotowanie świetnego show - nie zwracajcie uwagi na tych, którzy uważają, że pokaz był kiepski - 1) nie znają się :P ; 2)na tak krótki czas przygotowań wszystko wypadło świetnie 3) zawsze znajdzie się ktoś, kto nie będzie zadowolony, więc looz :)

@ludziom, którzy przybyli na pokaz - za to że byli i dobrze się bawili :)

@mcusiowi ^^ (za wszystko :)), Garetowi (dzięki za ten gest w Sphinksie z jedzeniem - wiesz o co chodzi :) ), Kasprowi (thz za zaopiekowanie się moimi plakatami :)), bcjowi, Zbawcy, Cougowi, oleumowi i hmm... Strzelcowi? (sorx, nie pamiętam nicka) oraz dobrawkowi, który później do nas dołączył - za świetną zabawę po pokazie :) na prawdę świetnie się bawiłam :) Mam nadzieję, że Wy również :P Szkoda że nie udało nam się meczu obejrzeć, nastęnym razem trzeba będzie od razu walić na stare miasto a nie po centrum się włóczyć.. ale i tak było super :)

a co do Boogymana - to na filmie mi się bardzo podobało, a film troszkę mniej :P

Co do samej gry:
- nie podoba mi się komunikacja radiowa (najpierw 'Q' a później wybór opcji myszką) - jakoś tego nie widzę - ale Ci któzy grali w tą gierkę tydzień mówili, że idzie się do tego przyzwyczaić...
- nie podoba mi się to jak postacie umierają (drgawki i ułożenie ciała)
- mapy są b. duże i 10 osób to za mało żeby na nich grać - długo musiałam chodzić po mapce zanim spotkałam jakieś fragusie
- nie mogę się przyzwyczaić do tego że przemieszczanie się między pozycjami w pojazdach odbywa się za pomocą F-ek a nie klawiszami numerycznymi), ale to też pewnie kwestia przyzwyczajenia
- czasami trzeba sporo się nastrzelać zanim się kolesia zabije

+ bardzo podoba mi się opcja sprintu w grze i to, że postać męczy się jak np.długo biegnie albo długo pływa...
+ mapki są rewelacyjne
+ niebo - obłęd
+ bronie, sprzęt, większa liczba klas - mniami!
+ defibrylator roX :D

+/- zawsze nicki naszych teammatesów wyświetlają się na niebiesko - na początku jak zmieniłam w trakcie rozgrywki drużynę, to mał oswojego nie zabiłam przez przypadek, ale do tych kolorków idzie się przywyczaić

Zabawne sytuacje z gry:
- jak Garet pojechał kogoś z noża :o :twisted: mistrzostwo świata :D
- jak Cougar omawiał wszystkie specjalnościw grze i pokazywał ichmożlwiości i jak wybrał snajpera, wziął przybliżenie i .. w tym momencie zginął i powiedział mniej więcej to: ' Z tego co zdąrzyłem zobaczyć, to broń snajpera ma b. duże przybliżenie' (to było jedyne co można było zobaczyć w tak krótkim czasie)
- wypowiedzi panów z Gromu - właściwie nic nie powiedzieli, Piasek próbował coś z nich wyciągnąc, ale kolesie byli jacyś niemrawi, chociaż jeden stwierdził, że BF2 jest zajefajna - i z tym się jak najbardziej zgadzam!
- jak grałam w BF2 i wybrałam sobie medyka (tzn. sanitariusza :wink: ) i z przyzwyczajenia biegałam, strzelałam i leczyłam swoich - i w pewnym momencie zabiłam jakiegoś wroga, a później zobaczyłam że ktoś leży na ziemi i obrywa od przeciwników, więc zaczęłam rzucać mu apteczki żeby go uleczyć - a ten się odwrócił, spojrzał na mnie i ... mnie zastrzelił bo to był wrogi żołnierz :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 11:18 

Widze ze wiekszosc mysli ze to Grzegorz komentowal caly czas gre ;) Akurat to zadanie przypadlo mnie, mam nadzieje ze bylo w miare wyraznie ?

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 11:31 

Piasecznik napisał(a):
Nikt z nas testujących grę w domach nie miał tego typu problemów.

o? Jaka grafe masz i na jakich sterach grales? Bo ja mam identyczny problem, co byl widoczny na pokazie. Gralem na sterach zamieszcoznych na plytce (77.xx) oraz na oryginalnych sterach producenta grafy (Asus) i mialem dokladnie to samo...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2