słów kilka na temat wrażeń z pokazu:
generalnie to pokaz był super - mimo paru niedociągnięć wszystko wypadło świetnie jak na tak krótki okres przygotowań - a wpadki zawsze się zdarzają, więc nie należy się nimi przejmować - a nawet dzięki nimi było weselej i niemal rodzinnie
@Grzegorz - wielkie dzięki Tobie, całemu EA i Dice za przygotowanie tego pokazu, za to, że Wam na nas zależy i to pokazujecie i za zorganizowanie całego tego pokazu o wiele wcześniej niż gdziekolwiek indziej w Europie - oraz za zaufanie jakie okazałeś graczom dając im kopie gry by mogli się wcześniej przygotować do pokazu (z tego co wiem w innych krajach gracze nie dostali kopii, tylko mają przyjechać na miejsce imprezy i tam dopiero ćwiczyć, a nasi chłopcy mogli przygotować się już wcześnie w domach...)
@Cougarowi, Piaskowi, Mańkowi oraz wszystkim graczom, któzybrali udział w pokazie - za ich czas i poświęcenie i za przygotowanie świetnego show - nie zwracajcie uwagi na tych, którzy uważają, że pokaz był kiepski - 1) nie znają się

; 2)na tak krótki czas przygotowań wszystko wypadło świetnie 3) zawsze znajdzie się ktoś, kto nie będzie zadowolony, więc looz
@ludziom, którzy przybyli na pokaz - za to że byli i dobrze się bawili
@mcusiowi ^^ (za wszystko

), Garetowi (dzięki za ten gest w Sphinksie z jedzeniem - wiesz o co chodzi

), Kasprowi (thz za zaopiekowanie się moimi plakatami

), bcjowi, Zbawcy, Cougowi, oleumowi i hmm... Strzelcowi? (sorx, nie pamiętam nicka) oraz dobrawkowi, który później do nas dołączył - za świetną zabawę po pokazie

na prawdę świetnie się bawiłam

Mam nadzieję, że Wy również

Szkoda że nie udało nam się meczu obejrzeć, nastęnym razem trzeba będzie od razu walić na stare miasto a nie po centrum się włóczyć.. ale i tak było super
a co do Boogymana - to na filmie mi się bardzo podobało, a film troszkę mniej
Co do samej gry:
- nie podoba mi się komunikacja radiowa (najpierw 'Q' a później wybór opcji myszką) - jakoś tego nie widzę - ale Ci któzy grali w tą gierkę tydzień mówili, że idzie się do tego przyzwyczaić...
- nie podoba mi się to jak postacie umierają (drgawki i ułożenie ciała)
- mapy są b. duże i 10 osób to za mało żeby na nich grać - długo musiałam chodzić po mapce zanim spotkałam jakieś fragusie
- nie mogę się przyzwyczaić do tego że przemieszczanie się między pozycjami w pojazdach odbywa się za pomocą F-ek a nie klawiszami numerycznymi), ale to też pewnie kwestia przyzwyczajenia
- czasami trzeba sporo się nastrzelać zanim się kolesia zabije
+ bardzo podoba mi się opcja sprintu w grze i to, że postać męczy się jak np.długo biegnie albo długo pływa...
+ mapki są rewelacyjne
+ niebo - obłęd
+ bronie, sprzęt, większa liczba klas - mniami!
+ defibrylator roX
+/- zawsze nicki naszych teammatesów wyświetlają się na niebiesko - na początku jak zmieniłam w trakcie rozgrywki drużynę, to mał oswojego nie zabiłam przez przypadek, ale do tych kolorków idzie się przywyczaić
Zabawne sytuacje z gry:
- jak Garet pojechał kogoś z noża

mistrzostwo świata
- jak Cougar omawiał wszystkie specjalnościw grze i pokazywał ichmożlwiości i jak wybrał snajpera, wziął przybliżenie i .. w tym momencie zginął i powiedział mniej więcej to: ' Z tego co zdąrzyłem zobaczyć, to broń snajpera ma b. duże przybliżenie' (to było jedyne co można było zobaczyć w tak krótkim czasie)
- wypowiedzi panów z Gromu - właściwie nic nie powiedzieli, Piasek próbował coś z nich wyciągnąc, ale kolesie byli jacyś niemrawi, chociaż jeden stwierdził, że BF2 jest zajefajna - i z tym się jak najbardziej zgadzam!
- jak grałam w BF2 i wybrałam sobie medyka (tzn. sanitariusza

) i z przyzwyczajenia biegałam, strzelałam i leczyłam swoich - i w pewnym momencie zabiłam jakiegoś wroga, a później zobaczyłam że ktoś leży na ziemi i obrywa od przeciwników, więc zaczęłam rzucać mu apteczki żeby go uleczyć - a ten się odwrócił, spojrzał na mnie i ... mnie zastrzelił bo to był wrogi żołnierz