Teraz jest 29 lis 2024, 06:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 18:52 

To nie jest smieszne ale wrecz tragiczne...
Tez mi sie zdazylo ze sie zabijalismy o samolot ale na Dalian Plant. Jak mi sie juz udalo wsiasc to patrze 2 typkow stoi wprost przedemna a ze mi sie nie spieszylo to czekam, czekam, czekam... A ze nasza druzyna przegrywala to przy wyniku cos 10 - 90 "Stojaki" ruszyly sie po pasie a ja w myslach pomyslalem "co ni zakezy?" No i po dopalaczu odrazu i 2 team kille i o dziwo nie wylecialem z serwera chociaz 2 gosci mnie ukaralo - jak to wkoncu jest?

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 18:52 

KDR 25, mniam! :lol: :D :twisted: :roll: 8) :P :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 19:36 

Ja tam sie cwokami nie przejmuje. Stanie na pokladzie lotniskowca za dlugo to smierc, szczegolnie jak co chwile pruje w niego jakis Mig. Gdy takie pajace ustawiaja mi sie przed dziobem, ze zlosliwosci ze pierwszy do samolotu wsiadlem, to jade po nich i mam gdzies te 1 czy 2 teamkille. Latam calkiem sporo to mi sie zdarza czesto trafic na pojebow.

Ale najbardziej mnie denerwuja idioci wjezdzajacy na moje AT mines czy wlazacy na claymores. Qrwica moze strzelic gdy taki pajac zaprosi do pojazdu 5 gosci poczym wjezdza z tym wesolym autobusem na moja mine. I juz dobic moze ze wszyscy oni wciskaja 'yes' gdy komp pyta czy ukarac mnie ('punish').. Pare razy wylecialem za to z serwera.

Przypadki z claymores sa *******. Wlaze na daszek, na wszelki wypadek claymore zakladam na drabince coby nie dac sie nozem pociac. Wchodzi gosc z mojego teamu - bum! - oczywiscie dodatkowo ukaral mnie za to.. No to mysle.. kretyn. Zakladam claymore znowu.. 20 sekund pozniej slysze - bum! - znowu ten sam gosc.. i znowu mnie ukaral.. Nosz kurde pytam go "nie widzisz moich claymores".. Ten na to "widze, ale chce wejsc na gore".. Nosz kurde.. rece opadaja :x

W sumie teamkilli tluke czesto mapie.. rzadko kiedy z mojej winy. Jako ze gram Snajperem, mechanikiem i jako pilot to jestem bardzo narazony na niezawinione teamkille. Ale tylko 10% jest ewidentnie moja wina np. zrzut bomb na czolg, ktory spec ops z mojego teamu oblepiaja jak muchy gowno. Moja wina bo czasem zapominam zerknac na mini mape przed zrzutem.

A tak poza tematem: Znaczna czesc teamkilli jest za zagubione rakiety (te co nie ida we wrogie samoloty) :wink: Denerwuje mnie, ze rakiety z trudnoscia trafiaja w przeciwnika, a te zagubione nie chybiaja prawie wcale i pruja po samolotach i helikopterach mojej druzyny. A nie wale rakietami gdy widze na ekranie jakikolwiek samolot czy helikopter mojej druzyny
. Mimo to te znajduja jakos droge zebym zarobil teamkilla. Ze 4 razy tak stracilem blackhawka z cala zaloga - za co dostalem kicka.

Moze zaczne grac medykiem, czolgiem lub helikopterem to swoich nie bede tlukl :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 23:34 

Mordoklej napisał(a):
A tak poza tematem: Znaczna czesc teamkilli jest za zagubione rakiety (te co nie ida we wrogie samoloty) :wink: Denerwuje mnie, ze rakiety z trudnoscia trafiaja w przeciwnika, a te zagubione nie chybiaja prawie wcale i pruja po samolotach i helikopterach mojej druzyny. A nie wale rakietami gdy widze na ekranie jakikolwiek samolot czy helikopter mojej druzyny
. Mimo to te znajduja jakos droge zebym zarobil teamkilla. Ze 4 razy tak stracilem blackhawka z cala zaloga - za co dostalem kicka.

Moze zaczne grac medykiem, czolgiem lub helikopterem to swoich nie bede tlukl :roll:

mnie osobiscie wkurwia to ze niema adminow na serwach tyle juz przegralem i ani razu sie neispotkalem z adminem,wnerwiaja mnie te debile co zazdroszcza ze ma sie samolot przed nimi ,podstawiaja sie i tk naliczaja,no i popieram rakiety zgubione czasami tez moga neizle wnerwic,dobrze by bylo jak by EA cos zrobila z tym startem samolotow,ze np niedalo by sie kumpla nim przejechac albo cus tylko odepchnac,no ale to EA a nie Matka Teresa

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 23:52 
Moderator forum

PRO_BuBu napisał(a):
dobrze by bylo jak by EA cos zrobila z tym startem samolotow,ze np niedalo by sie kumpla nim przejechac albo cus tylko odepchnac, no ale to EA a nie Matka Teresa

EA już dawno to zrobiła. Szukaj serwerów z FF off.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 23:58 

EST_PL napisał(a):
PRO_BuBu napisał(a):
dobrze by bylo jak by EA cos zrobila z tym startem samolotow,ze np niedalo by sie kumpla nim przejechac albo cus tylko odepchnac, no ale to EA a nie Matka Teresa

swoja droga co to za zabawa jak nie musisz sie przejmowac czy nie przejedziesz jakiegos lolka z team'u... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 00:58 

Piotr3k napisał(a):
EST_PL napisał(a):
PRO_BuBu napisał(a):

swoja droga co to za zabawa jak nie musisz sie przejmowac czy nie przejedziesz jakiegos lolka z team'u... :wink:

tu neichodzino przejmowanie sie,bo uwazac to w miare uwazam tu chodzi o tych debili co sie sami wpychaja pod samolot

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 09:44 

EST_PL napisał(a):
PRO_BuBu napisał(a):

nie szukaj - FF off działa tylko na bezpośredni ostrzał, dalej możesz kolesia przejechać, a on może dać punisha

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 11:29 

Hehe, raz jak leciałem z Ogdovskym Cobrą musieliśmy poleciec nad lotniskowiec zeby sie naprawic, nie było czasu żeby lądowac w jakims specjalnym miejscu więc wylądowałem na środku lotniskowca (10 sek chyba nikogo nie zbawi), obracam sie, patrze gosc wlazi do F-35, i zamiast pionowo startowac, zaczyna sie rozpedzac :lol: :lol: :lol: tylko dzieki temu ze go widzialem uniknalem smierci :P

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 12:02 

Największy lolek z jakim się spotkałem to wczorajszy team leader na tzw rankingowym serwerku EA-ASTER Polska. Zresztą ten serwer to tez lol - nie zalicza punktów rankingowych. Ale wracając do tematu. Gość regularnie ostrzeliwał z artylerii swoją baze w której respawnowali się na okragło jego żołnierze - średnio ubijał 4-5 swoich na raz. Wystarczyło, że do bazy wlazła mu jedna czerwona kropka i już naparzał. Kurnia pisalismy mu gościu nie w swoich a on nic jak tylko zobaczył czerwony kolor w swojej bazie - ********* z dział. No bo czy nie może człowieka szlag trafić w momencie kiedy udało mu się umieścic na czołgu dwa C4 i ginie od ognia artylerii na dodatek własnej ? Powinno sie takim dawac bana na 7 dni - może by ich to coś nauczyło. To nie wszytkie dokonania "dowódcy" - zająłem bazę ubiłem wrogi transporter i 3 gostków broniących flagi - jacyś nieporadni byli. Mam tylko 2-3 kreski życia - drę się need medic. Wiem, że żadnego medica w poblizu nie ma ale mam nadzieję, że ten bałwan zrzuci zaopatrzenie - 1, 2 3.. 7 x a on nic. Napisałem mu w końcu co z ciebie za leader zrzuc zaopatrzenie - a on nic. Powtórzyłem po angielsku - nic.
Próbowaliśmy go usunąc - jeden bunt pojawiał się za drugim - tylko co z tego jak brakwało 2-3 głosów.
Inny lolek - respawnuje się w odległej bazie - widze stoi mój aliant z niebieskim napisem nad łbem. Rozglądam się szybko nigdzie nie widze nic czerwonego - czyli ok. I w tym momencie dostaje serie z broni - życia 50%. To ten aliant strzelał sobie wesoło w ziemię powietrze i dookoła. Szkoda że mnie nie zabił - przynajmniej nacisnął bym mu pagedwn. I wiecie kto to był, to ten mój wspaniały dowódca zespolu. Kur... on się po prostu tam nudził...

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 13:56 

Od kiedy to TL zrzuca zaopatrzenie i arty? Jakiś patch nowy?

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 14:27 

Specyfik napisał(a):

lol, pomylilo mu sie w natloku pisania...

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 15:11 

Specyfik napisał(a):

a pies go trącał jak go zwał tak zwał :lol: - do terminologii nie przywiązuje znaczenia w koncu to tylko gra. Ważne, że wiadomo o kogo chodzi.

Ostatnio edytowano 20 lip 2005, 15:14 przez PavloZ, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 15:11 

Specyfik napisał(a):

Specyfik sie czepiasz szczegolikow :lol: wszyscy wiemy o co chodzi

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 21:59 
Moderator forum

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
EST_PL napisał(a):
PRO_BuBu napisał(a):

nie szukaj - FF off działa tylko na bezpośredni ostrzał, dalej możesz kolesia przejechać, a on może dać punisha

żależy od ustawionych opcji. Zazwyczaj ustawiając jedno ustawiają i drugie.

Podpis nieczytelny...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2