Teraz jest 25 lis 2024, 15:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 52  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 02:11 

Zoomka - racja na większe odległości pixele walczą z krechami celownika. Zwiększenie zooma też nie byłoby głupim pomysłem albo przeskok między 'x'ami, ale to pewnie panowie z EA nie wymyślą...

Co do 'karabinków' snajperskich które sa stosowane na czołgi.

Niepamietam nazwy - znajde to podam, ale jest karabin, który były problemy pod jaką grupę broni sklasyfikowac go. Wpadł między karabiny snajperskie a działo przeciwpancerne... do obsługi jedna osoba, strzał możliwy TYLKO z pozycji leżącej, specjalny dwójnóg itp... jak znajde podam linka.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 06:34 
Moderator forum

Pomyślcie ogicznie - pocisk takiego karabinu by przebić pancerz czołgu musiałby mieć potworna energię. A "nabywałby" ją przy wystrzale. Czyli albo byłby potwornie cieżki (100+ kilogramów), albo by miał okrutny odrzut (wielokrotnie przekraczający to co człowiej jest w stanie bezpiecznie stolerować). Takie są prawa fizyki - ich nie da się ominać. W obu wypadkach z tego powodu istnienie takiej broni traciłoby sens.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 07:18 

teraz to ja juz jestem sniperem tylko przydal by sie m95.ja popełniłem błąd odblokowujac l85 .moze ktoś powiedzieć ile trzeba pk żeby odblokowac 2 broń ??

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 08:12 

Ten zoom co jest teraz powinien byc 1 stopniem zooma. Tak jak w CS powinny byc 2 i ten 2 z 2x lepszy niz aktualny. Wtedy to by mialo sens...

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 08:21 

_XENA_ napisał(a):
...Jest proste IMHO trzeba tylko poćwiczyć (dupogodziny roxx). Jedynie I pamiętajcie w snajpowaniu ważne są 3 rzeczy:
#1. Pozycja
#2. Pozycja
#3. Pozycja

...

#1.myślenie
#2.myślenie
#3.myślenie

a i jest jeszcze czwarta

#4. Pozycja

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 08:35 

No ludzie nie przesadzajcie...
Prawda jest taka, że pozycja to tylko 75%...
pozostałe 25% to umiejętności, nawet z dobrej pozycji można chybić, więc nie gadajcie takich głupot :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 09:31 

za to majac 75% umiejetnosci + 25% myslenia trafi sie nawet z ujowej pozycji :P

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 09:34 

Ba! A mając 5% umiejętności, 5% myślenia i 90% szczęścia trafi się nawet przy wyłączonym monitorze... :D:D

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 09:50 

50% - myślenie
20% - to dobra muza w słuchawkach
10% - spokój w domu ( wiecie co mam na myśli ;) )
10% - jakość jedzenia podczas grania ( sprawdziłem na bazie produktów z Biedronki ) - dżem z Biedronki - rox..
10% - włączony monitor - chociaż jeżeli masz farta to kto wie......

ktoś tam pisał o pozycji oraz umiejetnościach ..... ale kto tam zwraca uwage na takie piardy 8)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 11:16 

IMO - wydaje mi się, że EA bedzie musiało coś zrobić z klasa snajper. Ludziska pozdobywali super snajperki znaleźli sobie niezłe miejsca
Efekt - wielu mapach grac się już nie da.
Wczoraj grając na jakimś niemieckim rankingowym serwerze dochodziło do tego, że po odrodzeniu moja i nie tylko moja postac zdążyła zrobić kilka kroków - i ginęła.

Kilku, a może kilkunastu cwaniaków okupowało z góry całą mapę.
Na próby zmiany mapy akurat ci Panowie - nie zgadzali sie w głosowaniu. I ich głosy wystarczały do odrzucenia propozycji :( . Nic dziwnego na innych mapach jeszcze nie znaleźli sobie mp .

Cóż choc sami snajperzy gry nie wygrają to jednak potrafią popsuć całą przyjemność wynikającą z rozgrywki.

Zachowania identyczne do tych z Quake'a II lub Unreal Tournamen'ta - od razu widać iz takim osobom jak te które wybiarają "zawód" snajper obca jest rozgrywka drużynowa i zespołowa. Wracajcie Panowie do swych strzelanek. Bo tu jedynie wykorzystujecie błąd producenta gry który nie przewidział takiej sytuacji :x .

Niedługo dojdzie do tego, że na mapach wszyscy będa snajperami - i walka toczyć się będzie o najwyższe miejsce w okolicy. A dźwig jest jeden :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 12:09 
Moderator forum

Madrian napisał(a):
Uapa napisał(a):
Co do snajperki przebijajacej pancerz czolgu. jest taka produkcji PŁD. Afrykańskie dluga okropnie i przez zastosowanie tlumika jest bezglosna(!) strzal slychac dopiero z ogleglosci 10 metrow jak przypomne sobie jej nazwe to podam

W 39-tym mieliśmy snajperkę ppanc, która na wylot przebijała pancerz PanzerKampfWagen 1 i 2... pomijając, charakterystyki tych "czołgów", wtedy to był karabin ppanc... Z Pzkw 3 już sobie nie radził za dobrze :wink:

ekhem to nie byla snajperka to byl karabin ppanc o tajemniczej nazwie Urugwaj.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 12:21 

Mi snajper nie grozny :)
Ogolnie jeden snajper zadko zabija mnie 2x, chyba ze jest mocno utalentowany :)
Po 1 mam dzwiek :) ... 1 strzal z svd wystarczy do zlokalizowania typka.
Po 2 90% gry jestem medykiem, dostaje kulke - ide sie uleczyc., w ten sposob jestem nie do ubicia, chyba ze dostane hsa.
Po 3, zostalo mi z csa ze sie duzo ruszam, a taka prawda, stojac w miejscu sa najwieksze szanse na wylapanie kulki, biegajac sprinetm zmniejszamy szanse trafienia do kilku %, jesli biegniemy slalomem taki snajperzyna nie ma najmniejszych szans...

@Pavloz
"Wczoraj grając na jakimś niemieckim rankingowym serwerze dochodziło do tego, że po odrodzeniu moja i nie tylko moja postac zdążyła zrobić kilka kroków - i ginęła."

To trzeba byc ulomnym, taka prawda, napisalem juz, 1 smierc od 1 snajpera to max. Najskuteczniejszy sposob na respawn-killerow-sniperow? Dolaczyc sie do jakiejs druzyny i respawnowac razem z nimi, proste. Sam pewnie biegales za pktami... i nie pomyslales o takim wyjsciu.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 12:30 

E tam, ja mam tych wszystkich snajperów głęboko... częściej ja ich zabijam z g3 niż oni mnie z tych swoich śmiesznych karabinków, a poza tym kiedy ja ide w teamie to i tak oni mi mogą skoczyć, bo nawet jeśli zabiją mnie za pierwszym razem to później ruszam się aż zabardzo, wtedy snajper musi mieć ogromny talent, albo byczego farta... mimo to i tak wole tak jak pisał ktoś wcześniej odradzać się przy jakimś SL, no a na snajperów mam jeszcze granaty dymne.
Ej ludzie ludzie na każdego jest sposób 8)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 12:36 

Kiedys trafimy na siebie Golden :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 12:37 
Moderator forum

Golden napisał(a):
E tam, ja mam tych wszystkich snajperów głęboko... częściej ja ich zabijam z g3 niż oni mnie z tych swoich śmiesznych karabinków, a poza tym kiedy ja ide w teamie to i tak oni mi mogą skoczyć, bo nawet jeśli zabiją mnie za pierwszym razem to później ruszam się aż zabardzo, wtedy snajper musi mieć ogromny talent, albo byczego farta... mimo to i tak wole tak jak pisał ktoś wcześniej odradzać się przy jakimś SL, no a na snajperów mam jeszcze granaty dymne.
Ej ludzie ludzie na każdego jest sposób 8)

na granat dymny tez jest sposob-szukac w tej szybko znikajacej mgielce nicka ofiary...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 52  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2