Teraz jest 3 gru 2024, 22:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 16:44 

Zuaw_Smierci napisał(a):
slysze ze za plecami wrogi samochod

taaa...modne jest ostatnio rozjezdzanie przeciwnika.
Ja to czasem robie ale wczesniej trombie. :twisted:

Drogowka by sie przydala na mapach. :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 17:05 

ja przedwczoraj ściągnąłem ze snajperki samolot a chwile później śmigłowiec :lol: miałem farta przy samolocie bo był natwątlony :wink: a w śmigłowcu zdjąłem pilota :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 17:08 

Hehe, na zatar watleland (czy jakos tak ;]) wpakowalem sie w samochodzik i jade na ten srodek mapy... po drodze chyba z 4 rozjechalem ;D

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 17:31 

Najlepsze co zrobiłem to przejechałem 4 ludzi z atw (quada z SF) w jednej sekundzie szli w rządku a ci co szli obok i ich nie rozjechałem to zabiłem z grantnika niestety ostatni z nich mnie zabił z Ak :( To było na 16 osobowym serwerze na nocnej mapie chyba night fight taka co sie samolot zdobywa na pasie startowym zdobywa. Dobre co :?:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 17:36 

Ja kiedyś się bardzo zdenerwowałem na Blackhawka na Maszturze, więc się zaczaiłem u wroga w bazie i tak się mocno skoncentrowałem wzrokiem :shock: na helim że sam wybuchł i dostałem punkty za zabice 3 przeciwników 8) :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 18:28 

[GROM.BF2]_Max_pl napisał(a):
Ja kiedyś się bardzo zdenerwowałem na Blackhawka na Maszturze, więc się zaczaiłem u wroga w bazie i tak się mocno skoncentrowałem wzrokiem :shock: na helim że sam wybuchł i dostałem punkty za zabice 3 przeciwników 8) :wink:

To się nazywa użycie mocy! :lol: Mam nadzieję, że w BF 2142 tak nie będzie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 19:54 

lkasprzak napisał(a):
To się nazywa użycie mocy! :lol: Mam nadzieję, że w BF 2142 tak nie będzie :lol:

tiaa.. ciemnej jej strony :twisted:

A ja prosze Was wlasnie "wrocilem" z Wake Island...
Mialem ja Eryxa i celowalem do czołgu...BACH i .....2 rakiety-jedna po drugiej poleciały z jednego spustu, oczywiscie przelecialy na "wylot" jakby tam czołgu nie było :shock:

Fajny ten ostatni patch. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 20:09 

jaki z tego morał ?
czasem nawet jak coś jest dwa razy lepsze to i tak jest do dupy :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 01:52 

:twisted: ktorys z polskich serwerów mapa karkand klasa snajper sam zdobywam pierwsza flage zostawiłem na środku tarasu cleymora i uciekłem popdrabince na dól skręt w w prawo na drabinke i przeciwległy na dach obracam się a tu bum 5 kilsów na jednej małej mince ale było smiechu na serwie, kiedys 2 razy pod rzad przestrzelilem blackhowka na wylot z rakietnicy ale sie wkurzlem :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 02:00 

Ostatnio jakis nocny meczyk z Polakami na Gamesnet.pl. Pozna nocna zmiana, FusheePas. Jak zwykle biegam z M24 (bo mnie celownik w M95 wykancza), lud sie juz wykrusza - gramy chyba 6v6. Podbiegam do flagi, ktora raczej powinna byc pusta, ta na NE najbardziej. Kolo hangaru nagle nadziewam sie na 2 kolesi, 50 metrow ode mnie. Jeden zaczyna strzelac, drugi rzuca sie na ziemie, chyba obydwa assaulty. Przycelowanie i stojacy dostaje w glowke, strafe za metalowe rury, przeladowanie, strafe z powrotem, obrywam lekko, przycelowanie lezacego, hs i tak sam zostalem na polu bitwy. Goscie nie idlowali, od razu ogien otworzyli... ALE FUKS i nawyki z UT :P

Druga akcja wczoraj na Kubra Dam, Gamesnet,pl. kolo waszeh 22! Samotna flaga, akurat sie zrespawnowalem, patrze wbiega obcy snajper do budynku i chce sobie przejac flage... a ze mialem moim AT nowego DAO, koles nie mial szans pomiedzy szafkami w szatni :P.
Akcja normalna, tylko dlaczego dostalem kicka pol minuty pozniej. Sorry, ale takie chamstwo na polskim serwerze. Nie pamietam nicka na 100%, wiec nie bede palcem wskazywal na tym forum.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 03:20 

Hehe teraz na games netcie chyba, byla mala gra ;] tzn malo osob, pozno juz. I ogolnie gralem sobie tak luzacko, bawilem sie, zero stresa ;]

Kubra dam - jako amerykaniec, wsidlem do samochodu i sruuu w strone bazy wroga. Juz jestem na pasie startowym, patrze nie ma samolotu, gdzies sie rozbil, wiec szybko sie schowalem za hangarem... jest! Pojawil sie samolot, nagle widze biegnie ktos do samolotu... to ja cichą seryjke zapuscilem, przyczailem sie chwile, wchodze do samolotu, juz ucieszony startuje i nagle JEB - C4. Rozwalilo mnie :lol:

Inne akacja, ta sama mapa, baza MEC'ow. Postawilem 2x C4 na ladowisku heli bojowego, schowalem sie za budyneczek, heli sie zrespawnowalo i "ukrylo" ladunki. Wchodzi jakis smialem do heli, pyk palcem na guziczek i nie ma go :D ogolnie nieźle bylo ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 03:39 

CIEkawe, ciekawe ;p

ja bylem snajperem i sobie leze miedzy drzewkami ,na daggin oilfields, za hangarami i wysylam duszyczki do piekla...tak sobie leze i leze, trance caly czas w sluchawkach ... i nagle slysze "CLEAR!!!" tak sie wystraszylem ze az adrenalinka zaczela mi dzialac :lol: >>>>> respawn 15 sec

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 04:32 

c0lon3l napisał(a):
i nagle slysze "CLEAR!!!" tak sie wystraszylem ze az adrenalinka zaczela mi dzialac :lol: >>>>> respawn 15 sec

hie hie hie-
sansymilla...? czy skoon? :wink: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 11:56 

Akcja na jakimś meczu sparingowym - dalian plant. Gram sobie usmc spec opem i widze jak pełna nyska kierowca +3 chce mnie przejechac po drodze na flage z heli. Szybknie naciśnięcie "z"( prone ) potem jedna c4. Kolesie przejechali po mnie nie zadając mi obrażeń a ja spokojnie zdetonowałem c4. Na TS byla niezla jazda :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 13:14 

hmmm
wczoraj na karkandzie podczas testów porównawczych PKM i M249SAW z tą pierwszą bronią przebijałem się w stronę drugiej flagi MECów
dookoła było trochę sgiełku bo akurat arty spadło i gdzieś nasze APC krażyło ale tymniemniej samotnie środkiem ulicy nacierałem na flagę i kosiłem pojawiających się kolesi - niebyłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie to że chyba nabiłem z 10 fragów w tym killstreaku
wrażenie było takie jakby się mnie poprostu kule nie imały (zero uników)
czołg w ludzkiej skórze, terminator ;)
ostatecznie dotarłem do flagi i zneutralizowałem akurat na sekundę przed końcem rundy

tak mnie zastanawia czy przeciwnicy aby przypadkiem niewidzieli mnie z niebieskim tagiem - rózne kill streaki już mi wychodziły ale takiego piechociarskiego bezczelnego kamikadze (udanego!) to jak żyję niewidziałem :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2