Teraz jest 3 mar 2025, 23:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2005, 00:11 

Kaspar napisał(a):
Według mnie np. wrzesień mógłby dużej części graczy nie odpowiadać (studenci sesja i wakacje, uczniowie zmieniający szkole przez pierwszy miesiąc albo musza zakuwać albo maja wyjazdy integracyjne itd.) Dużo lepsze mogłyby być już pierwsze dni października. J

Z drugiej strony, w pazdzierniku studencii zaczynaja nowe zycie i tez musza sie obyc co i jak :) Wrzesien imho najlepszy termin, bo inaczej kazda data bedzie miala swoje wady i zalety. Z reszta: i tak juz po kwiatkach, termin zostal dawno wybrany ( inna sprawa ze brak konkretnego dnia imprezy :/)

Co do ilosci graczy: albo 8/8 na stosownych do tej wielkosci mapie, albo 12/12 na lokalizacji dla 32 ludzi.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2005, 01:08 

Październik, 8vs8, 16, weekend, Warszawa/Poznań 8)

Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2005, 12:03 

die_hard napisał(a):
a to wy jedziecie na lan party zeby grac? :shock: :shock: :shock: po ch... :lol:

masz racje ja w 2 nie gram, nie lubie , nie umiem ... ale sie pojawie (daj bóg) do dzis nie moge sobie pozalowac opuszczenia impreza after pokaz wawa :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2005, 15:57 
Maskotka BF.pl

UzA napisał(a):
Październik, 8vs8, 16, weekend, Warszawa/Poznań 8)

gdyby nie to że wyjeżdżam pod koniec września, to bym się zgodziła z Tobą jeśli chodzi o październik... a tak to jestem mimo wszystko za wrześniem....
aBe napisał(a):
chodziło mi o pretensje odnosnie mapek 16 nie zrozumiałe/nie doczytałem dokładnie sry.

zabawne, ale ja od razu zrozumiałam o co Ci chodzi kociaczku - zdziwiło mnie że tamci kolesie tego nie zczaili...

i faktycznie, zaraz po pokazie rozmawialiśmy z Grześkiem i sami mu mówiliśmy że 10 vs 10 to będzie najbardziej sensowne... nie było wtedy jeszcze żadnych serwerków do BFa, to był nasz pierwszy kontakt z grą i nikt nie przypuszczał, że te nasze ustalenia będą nietrafione...
fakt faktem trzeba się skontaktować z Grześkiem i mu powiedzieć w czym sprawa - sądzę że nie będzie problemów ze zmianą tego, gdyż w końcu ten lan jest organizowany głównie dla nas graczy i my także powinniśmy mieć jakiś głos w tej sprawie...

Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2005, 16:13 

TuReK napisał(a):
die_hard napisał(a):
a to wy jedziecie na lan party zeby grac? :shock: :shock: :shock: po ch... :lol:

masz racje ja w 2 nie gram, nie lubie , nie umiem ... ale sie pojawie (daj bóg) do dzis nie moge sobie pozalowac opuszczenia impreza after pokaz wawa :)

a żebyś wiedział Tureczku!!! a pozatym ty niewiesz połowy żeczy ocenzurowanych przez Magdę :P były takie jaja że szkoda gadać :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2