Teraz jest 4 mar 2025, 05:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: d3d9
PostNapisane: 17 wrz 2005, 08:22 

Wczoraj grając sobie świeżo po instalce na EA&Imro dostałem komunikat: MD5Tool Mismatch: RendDX9.dll (len=2080) czy coś takiego. PBUPDATE ani żadne inne rzeczy nie pomogły. Na Asterze mogłem grać bezproblemowo. Będziecie się więc dalej spierać? Przedstawiajcie panowie niepodważalne dowody a jeżeli ich nie macie, to proszę o nieobrzucanie się oskarżeniami, bo nie ma nic bardziej krzywdzącego niż posądzenie, a odpracowanie tego później to duga i żmudna droga. Pozdrawiam wszystkich jako nie należący do żadnego klanu!!!

Tytuł:
PostNapisane: 17 wrz 2005, 08:54 

Bulldog napisał(a):
Najlepsza obroną jest atak???
To wam powinno zależeć żeby udowodnić kto się myli ;)

Ja juz udowodnilem , ze PFT sie pomylilo. Ale jak ktos tu wczesniej ladnie napisal jak sie cos robi to pozniej trzeba ponosic tego konsekwencje. Dlatego domagam sie teraz przeprosin.

Tytuł:
PostNapisane: 17 wrz 2005, 09:10 

[PFT]-TOMEK napisał(a):
*CQF*Dr4go napisał(a):
Javo napisał(a):
Pop co masz na mysli "zle zainstalowany patch", bo z tego wynika ze 80% PL graczy ma "zle zainstalowany" patch.... ?

Raczej zainstalowanego DX'a razem z grą z ORGINALNEJ PŁYTY. Taka jest prawda.

Pozdr

Chyba jednak nie bardzo...
Instalowałem bf2 zaraz po formacie więc i dx zainstalowałem z płyty. Pomimo tego rozmiar standardowy czyli 1 689 088

A jednak. Zainstaluj na świeżo system, bez żadnych poprawek i wtedy wgraj BF’a wraz z DX.

Pozdr

Tytuł:
PostNapisane: 17 wrz 2005, 10:17 

Px2-Wicherek- napisał(a):
Bulldog napisał(a):

Ja juz udowodnilem , ze PFT sie pomylilo. Ale jak ktos tu wczesniej ladnie napisal jak sie cos robi to pozniej trzeba ponosic tego konsekwencje. Dlatego domagam sie teraz przeprosin.

Udowodniłeś ? Co udowodniłeś ? Przeczytaj co piszą ludzie, bo jak na razie to opinie w tym temacie sa podzielone.
Tak już całkiem na marginesie. Śmiesznie brzmia słowa o przeprosinach z ust człowieka który w trakcie meczu wraz ze swoimi kolegami wyzywa od szmaciarzy, frajerów itp, swoich oponentów i ucieka w połowie sparingu tylko dlatego że nie zdecydowano sie nacisnąć "pauzy"...

Tytuł:
PostNapisane: 17 wrz 2005, 10:33 

[PFT]-TOMEK napisał(a):
Bulldog napisał(a):

Udowodniłeś ? Co udowodniłeś ? Przeczytaj co piszą ludzie, bo jak na razie to opinie w tym temacie sa podzielone.
Tak już całkiem na marginesie. Śmiesznie brzmia słowa o przeprosinach z ust człowieka który w trakcie meczu wraz ze swoimi kolegami wyzywa od szmaciarzy, frajerów itp, swoich oponentów i ucieka w połowie sparingu tylko dlatego że nie zdecydowano sie nacisnąć "pauzy"...

No wulgaryzmy to nieaprobowane są nigdy. Więc tu muszę przyznać rację...

Tytuł:
PostNapisane: 17 wrz 2005, 10:45 

Afterek77 napisał(a):
[PFT]-TOMEK napisał(a):
Bulldog napisał(a):

No wulgaryzmy to nieaprobowane są nigdy. Więc tu muszę przyznać rację...

dokładnie... PRECZ Z BYDŁEM!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 17 wrz 2005, 11:26 

[PFT]-TOMEK napisał(a):

Niewiem co sie dzialo po tym jak mnie rozlaczylo, niestety pauza by nic nie dala poniewaz neta nie mialem do rana, jako ze to byl mecz for fun i tak nie wykazaliscie sie wyrozumieniem. Ja i koledzy wciaz czekamy na przeprosiny gdyz jestesmy na 100% pewni swojej uczciwosci.

Powodzenia w doszukiawniu brudow przeciwko nam...

A tak zupelnie z ciekawosci,. co moze dac grzebanie w tym pliku dll? Jakie ulatwienia w grze?
pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 17 wrz 2005, 11:30 

Vg jakbys przeczytal post Pop'a to bys wiedzial jakie "ulatwienia" moga plynac ze zmiany tego pliku.

ps. no to jestem ciekaw czy pb bedzie odrozniac czitujacych ktorzy wykorzystuja ten plik, od normalnych graczy ktorych zalozmy ten plik wazy tyle samo...

Tytuł: Mecz for Fun?
PostNapisane: 17 wrz 2005, 12:46 

Zmiana tego pliku powoduje "nieprawidłowe" wyświetlanie textur w grze i można go zmodyfikować bardzo łatwo każdym programem do edycji plików exe,dll itp wystarczy znać się troszkę na kodzie Ascii. Jak wynika ze światowych komentarzy zmiana tego pliku jest używana w takich cheatach jak wallhack i inne. Ten Topic miał na celu uświadomienie graczom dziwnych zachowań na serverach userów, których nagle rozłancza z serverem. Po za tym zachowanie samych graczy wyzywających przeciwnika od loli, "muzgów", mocnych w gębie itp. Na mapie Songhua Stalemate gdyby nie śmigłowiec którym zaczeliście przejmować flagi to na ziemi Nasz II skład by was rozniósł. Więc niech mi Px2 nie pisze o przewadze i problemach z netem czy też kompleksie Px2 ze strony PfT od dawien dawna bo poprostu nie dawaliście sobie rady a na Mushtuur City posypała Wam się taktyka i zaczeły się bluzgi z Waszej strony. Pomijam rozłaczenie 2 Waszych klanowiczów ale żeby od razu wyzywać... Każdemu pozostawiam to do własnego uznania bo zdania na forum są zawsze podzielone.
Dla chętnych zapoznania się z kulturą Px2 for fun zapraszam:

http://img357.imageshack.us/my.php?imag ... pft1tj.jpg
http://img357.imageshack.us/my.php?imag ... ft24kr.jpg
http://img357.imageshack.us/my.php?imag ... ft39ww.jpg

PostNapisane: 17 wrz 2005, 13:09 

Straszme, szkoda ze swoich textow nie zapodaliscie. Mnie tam nie bylo, aniolkami to wy nie jestescie.
Kogo to obchodzi jak sie wygralo, chyba nie chcesz mi powiedziec ze marna trumna mecow az tak wam przeszkadzala, gdy mieliscie potege 2 skaldu, na dole, gdzie to tak piszesz ze nas rozgromil? a mapy przegraliscie... przeciez taka trumna mecow sama nie mogla was zamknac, walczylismy zarowno na ziemi, jak w powietrzu, panowie troche samokrytyki.

Tytuł:
PostNapisane: 17 wrz 2005, 13:10 

T3 wydaje mi sie ze zaczynasz zaciemniac obraz..
To cytat z pierwszego twojego posta, ktory rozpetal tą burze w bagnie:
Cytuj:
Więc niech panowie z Px2 nie piszą o przypadku. Jeśli instaluje się jakieś badziewie to trzeba ponieść konsekwencje po jego wykryciu. Ciekawe co to było???

..a to z ostatniego w ktorym twierdzisz ze caly ten sajgon rozpetales bo walczysz z chamstwem:
Cytuj:
Ten Topic miał na celu uświadomienie graczom dziwnych zachowań na serverach userów, których nagle rozłancza z serverem. Po za tym zachowanie samych graczy wyzywających przeciwnika od loli, "muzgów", mocnych w gębie itp.

Zdecyduj sie w koncu o co ci chodzi?
Wg mnie temat powinien byc zablokowany do czasu reakcji tworcow PB. Logi nie uciekna.

PostNapisane: 17 wrz 2005, 13:18 

[PL]T3 napisał(a):

ojojojojojoj.... dziecko.... moze wrzucisz screeny jak yogas odpowiedzial ladnie Ryhowi ?

Ryhu, ani żaden inny PiXcom nie napisał wulgarnego słowa na meczu, czego nie mozna powiedziec o was.

Tytuł:
PostNapisane: 17 wrz 2005, 14:02 

Ja juz udowodnilem , ze PFT sie pomylilo.

narazie to musimy ci wierzyc na słowo, a na słowo to chłop w szpitalu umarł... ;)
Ale jak ktos tu wczesniej ladnie napisal jak sie cos robi to pozniej trzeba ponosic tego konsekwencje. Dlatego domagam sie teraz przeprosin.

Ja sie domagam by w Polsce było lepiej, pozatym rozmowa zaczyna przypominać kłótnie starych bab i opowieści drzewa sandałowego ;)

Dajcie sobie po razie i będzie git, jest coś takiego jak "domniemanie niewinności" więc jeśli nie ma niezbitych dowodów potwierdzonych przez PB to niestety musimy się pogodzić z faktem że rzeczywiście powodem wyrzucenia z serwera mógł być jakiś błąd, a co do przeprosin to już sie nie wygłupiajcie, nikt tu nie powiedzial ze ten czy inny jest cheaterem tylko podal pod dyskusje zastanawiajacy przypadek ;)

Aha "Balcerowicz musi odejść " hehe

Tytuł:
PostNapisane: 17 wrz 2005, 14:05 
Moderator forum

T3 daj całego pierwszego screena, z tym wyciętym kawałkiem, bo są pokazane tylko ich słowa. Z chęcią zobacze reszte jeśli jest

PostNapisane: 17 wrz 2005, 14:09 

eXtrem3 napisał(a):
[PL]T3 napisał(a):

ojojojojojoj.... dziecko.... moze wrzucisz screeny jak yogas odpowiedzial ladnie Ryhowi ?

Ryhu, ani żaden inny PiXcom nie napisał wulgarnego słowa na meczu, czego nie mozna powiedziec o was.

A teraz mnie posłuchaj: nie prowadzisz konstruktywnej rozmowy nazywając kogoś dzieckiem a jestem pewien że wielu z moich znajmomych lub nawet ja odjołbym sobie troszke lat i dalej byłbym starszy. Masz kompleks osoby dorosłej>? Jeszcze musisz najwyraźniej poczekać. Polemiki z Tobą nie bedę prowadził bo na to brakuje Ci lat. My mamy swoje argumenty a Wy swoje i obrażanie kogoś czy tez wyzywanie w postach nie przyniesie Ci jego powagi ani przebicia bo płytkie słowa piszesz świadczące o Tobie.

Z tego co wiem sprawa rozstrzygnienta zostanie przez EvenBalance czy PB choć pronto sprawa zachowania i kultury podczas meczu chyba nie zostanie rozwiązana....

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2