Teraz jest 14 lis 2024, 19:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 04:34 

Mały offtop (a może nie...)
Grałem dziś na serverze EA (HU) ,mapka Dagging Oilfields po stronie ChRL.
Kit snajpera i M95 na starcie. Commander USMC ksywa BallsofFire non-stop zrzucał mi artylerię na głowę ,gdy zapytałem czy niema jakichś bardziej "strategicznych" celów dla tej broni zostałem obrzucony stekiem wyzwisk...
W związku z tym że płonące jaja był zajęty polowaniem na autora tego posta ,chińczycy wygrali dość zdecydowanie.
Ale mała to pociecha ,bo zapał do gry u mnie troszku przygasł...
Pytam: Skad sie biorą takie żałosne typy/?
Jak spotkacie tego osobnika w swojej drużynie strzelcie mu karczycho
:lol:
pozdro pińcet

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 08:44 

Mozna ten temat "zamkonczyc" JUZ ,,,oooo<<<^^%$....

nawet gdy jestes daleko..."

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 09:02 

Dokładnie popieram. Buractwa się nie zlikwiduje. Ja poprostu nie zwracam na uwagi na takich ludzi i załogę jednego z polskich klanów (no niestety u nich skill w chamstwie zdecydowanie przewyższa skill w grze :roll: ). Moim zdaniem temat do zamknięia.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 12:22 

a ja jestem miło zaskoczony. gram głównie ne serwerach niemieckich (bardzo niski ping, duzy wybór) z prefixem [PL] i nigdy nie spotkała mnie żadna przykrość ze strony niemców.
Ogólnie jestem przyzwyczajony że niemcy się czepiaja Polaków a tu kompletnie nic.

A że Polak Polakowi wilkiem - true, dlatego zawsze starałem się przynależec do gildi/klanów/grup anglojęzycznych.
Niedociągnięcia w znajomości jezyka powodują że zwykle ludzie są bardziej powsciągliwi w wypowiedziach :P

VOIP wyłaczyłem - bo czasami randomy takie głupoty gadają że się mózg lasuje :P
wole TS lub Venta

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 12:40 

Z własnych obserwacji wnioskuje że 99% buractwa i chamstwa to dzieło dzieci co się dosiadły do komputerka. Im więcej małolatów na serwerze tym większe bydło. A nie ma chyba nic bardziej żenującego jak piskliwy głosik dzieciaka wyklinającego jak stary menel. Smarki co niedawno z piaskownicy wyszły chcą sobie poklnąć bo mama nie słyszy :|

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 12:49 

PhoeniX napisał(a):
Smarki co niedawno z piaskownicy wyszły chcą sobie poklnąć bo mama nie słyszy :|
dokładnie tak jest, bo zauważyłem że teraz to nawet buraki nie klną bo to jest nie modne - przeklinanie już nie jest macho

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 13:40 

Co gry na gamesnecie. xxxUBISOFTxxx wszystkim znany ( chyba ) wleciał we mnie samolotem. Pytam się co ty robisz a on że uczy się latać i to był przypadek. Myślę sobie no jasne... Po czwartym wlocie w moje heli tak się %^&*(%#Q% jak mało kiedy w tej grze. Pociecha przyszła jak ludzie z jego teamu chcieli go zbanować...

Prostactwo i małozwroczność...

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 14:21 

z tymi odrzutowcami to dziwna sprawa bo do heli sie najlepiej chyba z dzialka strzela (3li tor lotu wprost na heli) i uwierzcie mi ze gdyby wszyscy mieli tyle wprawy i umiejetnosci zeby robic to doskonale to nie byloby tematu ale - kazdemu sie zdarzy ciut za pozno np. wyciagnac maszyne z nurkowania i bum. wiec w wiekszosci przypadkow jest to tzw 'niechcący'

pozostaje cwiczyc cwiczyc i t d

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 14:30 

owszem ale jak nic do mnie nie strzela i nic mnie naie namierza to lece tam gdzie chciałem najprostszą drogą - po prosej. ale gdy nagle walnie we mnie samolot cztery razy z tym samym pilotem który tłumaczy się przypadkiem to jak to wytłumaczyć ? brakiem doświadczenia ?

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 01:15 

Specyfik napisał(a):
owszem ale jak nic do mnie nie strzela i nic mnie naie namierza to lece tam gdzie chciałem najprostszą drogą - po prosej. ale gdy nagle walnie we mnie samolot cztery razy z tym samym pilotem który tłumaczy się przypadkiem to jak to wytłumaczyć ? brakiem doświadczenia ?

Nie, obecnością niedozwolonych środków we krwi :) , może kolo palił zioło i mu się poplątało :) , czasem się zdarza :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 01:24 

Specyfik napisał(a):
tak
Specyfik napisał(a):
Co gry na gamesnecie. xxxUBISOFTxxx wszystkim znany ( chyba ) wleciał we mnie samolotem. Pytam się co ty robisz a on że uczy się latać i to był przypadek. Myślę sobie no jasne... Po czwartym wlocie w moje heli tak się %^&*(%#Q% jak mało kiedy w tej grze. Pociecha przyszła jak ludzie z jego teamu chcieli go zbanować...

Prostactwo i małozwroczność...
mogą sobie chciec jestem do tego przyzwyczajony zresztą jeszcze nigdy nigdy nie widziałem żeby kogoś wywalili przez głosowanie Ba nawet sie nie spotkałem żeby komendanta obalili 8)

Mam 16:04:08 h w samolocie ( pewnie ze 5 h jako pilot ) co daje 2.3% ogólnego mojego czasu gry w Bf2.....

PS......a nie licząc BF2 nigdy nie mialem kontaktu z samolotami w grach komputerowych :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 04:16 

Ubi napisał(a):
mogą sobie chciec jestem do tego przyzwyczajony

eee, odważny widzę jesteś, skoro tak bez trudu przyznajesz się, że gdy wsiadasz do sprzętu to tak bardzo lamisz, że aż voty lecą :D ludzie też wiedzą, że one nie działają, ale chyba desperacja na twój widok ich popycha do chwytania się brzytwy :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 07:29 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
Ubi napisał(a):
mogą sobie chciec jestem do tego przyzwyczajony

eee, odważny widzę jesteś, skoro tak bez trudu przyznajesz się, że gdy wsiadasz do sprzętu to tak bardzo lamisz, że aż voty lecą :D ludzie też wiedzą, że one nie działają, ale chyba desperacja na twój widok ich popycha do chwytania się brzytwy :D

hahahah zgadza sie Ubi czensto jest na vote:)
ale co do nieudanych glosowan to ma czasem wsparcie bo ja zawsze daje NIE

a samolot to najlepszy pojazd i nawet w rekach amatora robiacego kamikaze na smiglowce potrafi przesadzic o losach zwycienstwa lub przegranej.a co dopiero gdy zasiada dobry pilot.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 10:27 

90s napisał(a):
a samolot to najlepszy pojazd i nawet w rekach amatora robiacego kamikaze na smiglowce potrafi przesadzic o losach zwycienstwa lub przegranej.a co dopiero gdy zasiada dobry pilot.

no, to dlaczego dajesz na "nie" skoro dobry pilot nie może się dopchać przez lamę kamikadze? :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 11:28 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
90s napisał(a):

no, to dlaczego dajesz na "nie" skoro dobry pilot nie może się dopchać przez lamę kamikadze? :D

jakbym mial wywalac kazdego kto lami na sprzecie to 50% graczy by poplynela ze serwa.

Znasz zasade obsadzania sprzetu,kto pierwszy ten lepszy
wiec jak sie wbil to niech lata,w koncu w ten sposob sie czlowiek uczy.

napewno nie glosuje z tego powodu za czyims usunieciem.
zreszta wiemy jak to sie konczy.

Moj glos na TAK daje zawsze jak ktos napisze ze koles to TK
albo ze sie wbija specialnie pod dysze lub kola podczas startu.
tego nie lubimy :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2