Teraz jest 4 mar 2025, 14:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 23:55 

A jaka to przyjemnosc grac ze slabym przeciwnikiem w dodatku uszczuplonym poprzez wyjscia z serwera osob, ktore nie moga juz zniesc ciaglego przegrywania. Jak jest druga runda a poprzednia zakonczyla sie wynikiem dajmy na to 150:0 to czesc lepszych graczy powinna przejsc do druzyny przeciwnej, aby zbilansowac rozgrywke, a tym samym dodac pikanterii, oraz dac szanse zdobycia doswiadczenia nowym, jak sie zwie noobom :lol: Ale sie rozpisalem :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2006, 01:33 

Arctico1 proponowalbym zmienic po prostu serwer :wink: Poza tym ja za zwyczaj, jak widze ze przeciwnicy wygrywaja to.............robie wszystko, zeby do tego jednak nie doszlo zamiast marudzic 8) (bez urazy, sie wyglupiam tylko)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2006, 04:03 

Raiven2 napisał(a):
Boże ja mam na koncie 161 zwyciestw i 248 przegranych nigdy nie będziesz miał więcej wygranych chyba że przed końcem meczu do drugiego teamu :| Przynajmniej sobie statów nie podnosze :|

raaany... to ja sobie chyba podnoszę, bo mam więcej zwycięstw niż przegranych... a może po prostu mam szczęście, nie? bo ostatnia ewentualność, czyli to że drużyna wygrywa bo ja jej pomagam wygrać to jakiś idiotyzm...

troszeczkę aronii i od razu człowiekowi lżej na duszy :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2006, 13:24 

Thanatos napisał(a):
Arctico1 proponowalbym zmienic po prostu serwer :wink: Poza tym ja za zwyczaj, jak widze ze przeciwnicy wygrywaja to.............robie wszystko, zeby do tego jednak nie doszlo zamiast marudzic 8) (bez urazy, sie wyglupiam tylko)

No ja rowniez staram sie zrobic cos zeby przeciwnicy nie mieli za latwo, ostatnio moja druzyna przegrywala i stracilismy prawie wszystkie flagi, ale nie poddawalem sie i walczylem zazarcie, skonczylo sie na naszej wygranej a przeciwnik dostal po nosie, bo zostala mu tylko baza na Gulf of Oman(MEC). Ale sporo zalezy od aktulnej kondycji w danym dniu.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2006, 14:09 

Arctico1 napisał(a):
Ale sporo zalezy od aktulnej kondycji w danym dniu

true, true.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2