Teraz jest 7 mar 2025, 00:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2006, 23:46 

Może nie jestem świetnym i obeznanym graczem, ale to co widzę na tym filmie pokazuje bardzo klarownie że coś jest nie tak jak to bywa zazwyczaj.
8)

Kolejny ryży flet używający dopalaczy.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2006, 23:55 

[RONIN] napisał(a):
Looknijcie na ten screen. Zrobiłem go dziś grając na publicznej 64 GN na mapie Sharqi Peninsula. Baza Hotel, tyły budynku po lewej od główego wjazdu. Tam gdzie widać MEC'owca jest lita ściana zazwyczaj ;) Na screenie nie. I tu pytanie: CZY TO CZIT?

Obrazek

Tak, to też jest czit w dodatku taki którego ŻADEN program nie wykryje ;)
Sam go stworzyłem i moge go sprzedać za 200 PLN'ów. Ktoś chce kupić?*

Przecież to paranoja. Ok, może i kożystał z jakiś wspomagaczy ale mam pytanie: co z tego? Skoro oszukuje, to wychodzimy z takiego serwera dziękując za gre i kwita. Płaczecie nad rozlanym mlekiem. Teraz każdego czitera będziecie umieszczać na forum? Może jakąś księge zrobimy. Co Wy na to? Jesli kogoś takiego widzymy i zdobywamy dowody, wysyłamy to do EA by mu zablokowali konto i gitara. A takto każdy innaczej widzi tę sytuacje i pojawiają się spory.

* - czit ten jest banalny i chyba każdy mógłby go sobie załatwić. Ale ciekawe kto wpadnie na zasade jego działania ;)

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 00:05 

60s napisał(a):
chciałem powiedzieć ze żadnym Asem nieba to ty nie jesteś za jakiego się masz zapewne w swoim mniemaniu i innych którzy przegrywają każdy pojedynek z tobą, i teksty które piszą co niektórzy gracze, że Mc lata to se nie polatamy są nie namiejscu. Poprostu ty, ja i inni nieco dłużej grający wykorzystujemy pewne kruczki o których świeży narybek nie wie i dlatego tak piszą.

Szczerze to teraz Ty piszesz jakbyś był bogiem niebios...

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 00:15 

IronMan napisał(a):
Ja tak miałem kilka tygodni temu na serwerze PFT - ( notabnene gość z tagiem PFT ) - nic sobie nie robił z tego ze do niego strzelają nawet sie nie chował. Na budowie wwaliłem w niego kilka krótkich serii z rkm'a nie raczył nawet zauważyć że dostaje. Na dodatek w jego drużynie był mój kolega z którym byliśmy razem na TS'ie i akurat wtedy leżał koło niego - obserwował wszytko i potwierdził moje spostrzeżenia.
Inna sprawa to serwer Krap'a - tu też jakiś pro obłokaniec biega tylko z defibrillatorem w lini prostej nawet nie strefując i zabija kogoś kto do niego wali z daleka z przyklęku lub leżąc. Gorzej że zdarzały sie sytuacje kiedy waliło do niego kilka osób widząć że biegnie w ich kierunku i nic. Mój poprzedni klan nawet to nagrał. Hardattack ma gdzieś te filmy. Gość jest po prostu niesmiertelny.

Pewno nie zauważył , że dostaje bo najpierw trzeba trafić . Jeżeli już decydujesz się napisać , że zawodnik z PfT czitował to konkretnie napisz geniuszu który. Trochę ostrożności w oskarżeniach.Miałem przyjemność grać przeciw Tobie i celności absolutnej raczej nie masz . Wskazane byłyby przeprosiny albo dowody.

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 00:17 

Geez Czity sa od zawsze i do kazdej gry i sa ciagle Upgradowane aby coraz nowsze PB ich nie wykrywało, Poprostu jakies fiutki co maja okulary wieksze niz Sloiki od Ogórków i pisza programy bo sobie rady nie daja. Szkoda mi takich ludzi.

Mcmt Jak chcesz skladac i skompresowac to to Najlepiej Jakims Vegasem 4.0 lub WMM.

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 00:49 

lol umarłem :P

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 01:24 

90s
Cytuj:
Pamiętacie filmik który się niedawno ukazał na tym forum?
Na którym gościu strzela do dwóch przeciwników przed sobą po czym się odwrócił o 180stopni i zabił biegnącą zbłąkaną dusze po czym dokończył tamtych dwóch.Też było gdybanie czy to cheter.

Hmm.... do filmiku o tej treści na forum nie było nigdy linku. Przypominam sobie tylko filmik na temat pana z klanu Dignitas. Rzeczywiście obrócił sie o 180 stopni, ale kolesia za ściana nie zabił, ani tych dwóch co biegło obok niego (przynajmniej na filmie tego nie widać). Jesli chcecie sie na cos powoływać, to robcie to dokładnie. Tyle z mojej strony.

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 02:52 

Przyznam, że byłem bardzo sceptycznie nastawiony do rewelacji mc. Nawet mnie z tej okazji deczko obsobaczył na teesie :) Wątpliwości się rozwiały gdy zrozumiałem co dzieje się z lufą snajpy w momencie gdy koleś kogoś zabija. DOKŁADNIE W TYM MOMENCIE... Zresztą popatrzcie sami:
:arrow: http://www.icpnet.pl/~rifs/cziter.avi
To się chyba nazywa TNT (Track Next Target) ;) Nawet czołg mu raz namierzyło. Hehehehehehe...

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 08:17 

Moim zdaniem są to ewidentne czitry gdyż:
1.Nawet jeśli gościu mialby UAV,to przeciez nie moglby tak seryjnie walić headow.
2.Dziwne jest to błyskawiczne przenoszenie działka z jedną na drugą strone,co odnosi się do pkt. 1

Tak więc niestety czity były,są i będą :(

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 08:19 

Pako napisał(a):
90s
Cytuj:
Pamiętacie filmik który się niedawno ukazał na tym forum?
Na którym gościu strzela do dwóch przeciwników przed sobą po czym się odwrócił o 180stopni i zabił biegnącą zbłąkaną dusze po czym dokończył tamtych dwóch.Też było gdybanie czy to cheter.

Hmm.... do filmiku o tej treści na forum nie było nigdy linku. Przypominam sobie tylko filmik na temat pana z klanu Dignitas. Rzeczywiście obrócił sie o 180 stopni, ale kolesia za ściana nie zabił, ani tych dwóch co biegło obok niego (przynajmniej na filmie tego nie widać). Jesli chcecie sie na cos powoływać, to robcie to dokładnie. Tyle z mojej strony.

Daj linka bo z tego co pamietam to zabił te trzy osoby
Poza tym to przykład że był dowód i tez było gdybanie

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 09:29 

Nie 90s tamten gosciu nie zabil ludka za sciana. To zabil go ktos inny. Filmik prezentowal dziwna akcje ale w sumie na podstawie TEGO tu filmiku mozna wnioskowac, ze tamto to byl cheat :> Dlaczego?

Wtedy na jego obrone pisali ludzie, ze przeciez nie zabil tamtego zza sciany. Natomiast po obejrzeniu tego filmiku widac, ze aimbot moze bardzo ladnie skskac po graczach i to nie zaleznie od polozenia(walil przeciez po budynkach nawet gdy ktos byl za nimi) Tamto z dignitasem bylo przeciez wlasnie tak samo.

Ludek mial 2 przeciwnikow przed soba. Strzelil w nich raz, potem nagle o 180 stopni i stzrelil w budynek(w miejsce gdzie gdyby nie on to by trafil tamtego przeciwnika pewno) potem znowu 180 i hopsa juz stzrela do innych. Ja widze podobienstwo...

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 10:43 

Popieprzone to wszystko.

Z jednej strony zachowanie na filmie conajmniej dziwne z drugiej pokretna logika - że jak słaby w dogfightach a zabija na ziemi to cziter,
a ja znam takiego co z łatwością zabija Jabbah to co tez cziter,

Za jednych dacie sobie ręce poobcinać a innych piętnujecie od razu.

A wyobraźcie sobie sytuację że ktos naprawdę dobry zacznie czitować np przysłowiowy Jabbah (nic personalnego po prostu uważam ze jesteś wystaczająco dobry żeby użyć twojego przykładu), oczywiście scena stanie murem za nim. jak sprawdzić czy czituje czy nie skoro jest wystarczająco dobry do tego stopnia że to niewykonalne.

Jakaś taka debilna sytuacja i co najciekawsze bez dobrego wyjścia.

Najsmutniejsze to to że dzięki takim nieuczciwością e-sport nie ma przyszłości za łatwo oszukiwac - i przez to nie pojawią się tu prędko prawdziwe pieniądze.

Aha Dzięki mcmt za filmik - przynajmniej nie powiem że rzucasz bezpodstawne oskarżenia i nie obrażaj się tak poprostu chciałbym mieć pewność zanim kogoś przekreślę. I gratuluję niektórym forumowiczom bezkrytycznej wiary - zbawienie pewne

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 10:46 

Ano. Pamietam gdy jednego z najelspzych polskich graczy AA wszyscy oskarzali o czity(obcokrajwocy) Rodacy sie smiali i mlucili ostro. Az pewnego razu po updacie PB wylapal bana. Wtedy nastapila wielka konsternacja ;] Jedni go na stos chcieli dac inni poklepali po ramieniu i zapomnieli. takto juz jest na "scenach online"

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 11:40 

Lailonn dla mnie ten filmik właśnie jest przykładem na to ze koleś z Dignitas nie używał czita. W 30 sekundowym filmiku zrobionym przez enclave widać kilkakrotnie jak kolesiowi miota lufą (dobre). Natomiast w poprzedniej sytuacji kolesiom z całego meczu udało sie tylko wykroić jedną dość wątpliwą akcje. Dla mnie to trochę dziwne, co koleś włączył czita na te 30 sekund meczu, a później grał bez. Jak by wtedy czitował to na pewno znalazłoby się więcej dowodów (np z dema).

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 12:39 

90s
na tamtym filmiku chodziło o dziwny obrót wykonany przez dignitasa który miał oznaczać wykorzystanie aimbota - tyle że obrót niebył płynny i wyglądał jakby go jednak "ręcznie" wykonano
sytuacja dziwna i budzaca podejrzenia ale filmik niebył dowodem na cokolwiek - IMHO koleś nie leciał na "wspomagaczach" bowiem nieprzedstawiono sytuacji z innych ujeć kamery (które IMHO bardzo by pomogły)
już mcmt się znacznie bardziej przyłożył do obnażenia cheatera mimo że oskarżony to osoba "nikt"

wracając do właściwej sprawy
4 heady pod rząd z humvee -> mocno podejrzane
kilka gwałtownych zmian celu z idealnym zatrzymaniem celownika na obiekcie do odstrzału -> mocno podejrzane

hmmmm.... 2x "mocno podejrzane" ?

i jeszcze jedno - obok zjazdu po prawej stronie pojawił się jeden gracz z teamu domniemanego cheatera i również został "namierzony"
strzały padły w ścianę zjazdu - czyli wyraźnie widoczny dla nas drugi gracz raczej niebył widoczny dla pana artificialaiming'a
to jest kropka nad "i" jezeli chodzi o podejrzenie o wykorzystanie aimbota
tylko czy aimbot niepowinien mieć systemu "friendly or foe" ? prawdopodobnie łatwiej jest napisać wspomagacz namierzający "wszystko" ale w BF2 rozróżnienie teamów (wkońcu "swoich" mamy cały czas zaznaczonych) powinno być łatwe

wnioski:
czy koleś jest cheaterem ? - "chyba tak" (4 heady pod rząd z humvee)
czy koleś jest cheaterem ? - "raczej tak" (nawet przy perfekcyjnym namierzaniu ręką są ograniczenia dla spostrzegawczości oka)
czy koleś jest cheaterem ? - "tak" (namierzenie gracza który jestzasłonięty zjazdem)
czy koleś jest cheaterem ? - "bez wątpienia tak" (strona internetowa)

"chyba tak" + "raczej tak" + "tak" + "bez wątpienia tak" = TAK... koleś jest cheaterem :x

cbdo

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2