Teraz jest 4 mar 2025, 23:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 308 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2006, 01:45 

60s napisał(a):
Mały przykład. mc v dumch obydwaj na f18 czy tam MIG. Z chwilą minięcia się prawymi skrzydłami każdy zmienia ustawienie kamer i latają w kółko. Te same samoloty te same możłiwości. Tylko poważne potknięcie gracza doprowadzi, że spadnie z nieba jako 1. To poprsotu nie ma sensu .

:lol:
Coz... Z boku moze tak to wyglada ;). 3a na prawde polatac troche, zeby zrozumiec na czym dogfight w BF2 polega.

Co do kamer; to gramy w BF2 czy w Lock On? Bo jesli bez kamer i full real to proponuje Lock On, bo BF2 do realizmu daleko. Bez mozliwosci zmiany kamer zaden lotnik BF2 nie stawi sie do turnieju, bo taki turniej WTEDY nie ma dopiero sensu. Chociazby dlatego, iz rozgladajac sie po kokpicie nie mozesz skrecac samolotem.
W Battlefielda 2 gra sie z kamerami, sztuka odpowiedniej zmiany kamery to czesc gry, w ktorej wygrywa lepszy.

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2006, 08:21 

TrojniX napisał(a):
dramich_wwa napisał(a):
Więc po 1-sze ktoś mi cos obiecał i się nie wywiązał stąd szukanie alternatywy

Po 1 nic nie obiecywałem jeśli to o mnie chodzi przedstawiłem tylko wniosek, że jest taka możliwość, ale puki co nie dostałem żadnych konkretów. KRAP'a może na wieczór czy dwa będzie można wyporzyczyć bo narazie nie gramy w OC. Z wrzuceniem mapy nie powinno być problemu a z założeniem hasła już napewno tylko TS'a musicie sobie skombinować na własną ręke. Battlerecorder to też nie głupi pomysł i w miare wykonalny. Jedyny mankament to to, że organizator i sędzia w jednym jak mniemam bierze udział w turnieju.

Prosze się nie oburzać - jeśli uraziłem - przepraszam po prostu nie miałem odzewu to pomyślałem że zostałem olany - co więcej założyłem scenariusz że przekazałeś info do władz i to one nie wyraziły zainteresowania - a mnie czas goni.
Więc żeby nie było dzięki za zainteresowanie i niechciałbym żeby pozostał uraz.

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2006, 08:41 
Moderator forum

Dokładnie MC, tak bez kamer mozemy sobie postracam heli i bombardowac liczac ze nas nikt nie zauwazy :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2006, 08:52 

Myślę że czas równiez coś JEDNOZNACZNIE wyjaśnić:

TAK jestem: organizatorem sędzią, uczestnikiem, adminem i włąścicielem serwera.

Nie wiem w jaki sposób mogę się uwierzytelnić (mam nadzieję że uczestnicy ufają w moje szczere intencje - zwłaszcza że nie ma nagród, co więcej nie jestem w gronie faworytów więc...

Propozycja wyszła stąd iż z jednej strony zawsze chcaiłem się zmierzyć z najlepszymi a z drugiej (co moge przytoczyć) słyszałem parę odgrażań jak to wyciągają mcmt więc pomyślałem że może dac szanse sie niektórym przekonać jak jest na prawdę.
Pewnie i tak niektórzy z nich nie wezmą udziału i dalej będą bedą przekonani o swoich umiejętnościach ale co tam.

do tej pory zgłosiły się osoby (więc musi być losowanie tak aby każdy miał nie więcej niż 10- pojedynków)

1. mcmt
2. dumch
3. spinacz_pl
4. 90s
5. =pi3rog= (stary nick)
6. jabbaH
7. Slon_Trabalski
8. Infinity_23
9. Ssidious1
10.Mr.gold(PL)
11 pts1939 LukAS pl (niepewny udział)
12 dramich_wwa

Pracuję nad poprawą wydajności i bezpieczeństwa serwera (będzie włączony PB (nowa wersja) i battleeye - na turniej wymagany)

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2006, 09:11 

Myślę ,że i ja z chęcią wzioł bym udział w zawodach (po zakupie joya czuje sie jak prawdziwy wymiatacz. Szkoda ,że inni tego niedoceniają i mnie szybko strącają :lol: ). Jeżeli zapisy są otwarte to proszę o dopisanie do listy uczestników :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2006, 12:44 

60s pamietaj, że koles który ucieka wirażami NIE MA SZANS wyjsc na pozycje strzelecka. Tylko polaczenie odpowiednich manewrow i element zaskoczenia moze sprawic że z ofiary staniesz sie myśliwym - to sie nazywa inaczej SKILL.

Dlatego proponuje zeby admin ktory sprawuje piecze nad danym dogfightem kontrolowal zeby starcie nie polegało tylko na uciekaniu wirażami i wrazie czego odejmował/dodawał pkt uciekajacemu/goniacemu

Co do zmiany kamer - jest to nieodlaczny elemnent dogfightow w kazdej z serii Battlefield. I nie mozna od tak sobie jej zakazać.

BTW. 60s dlaczego nie startujesz? Tak sie kiedys chwaliles jak to wycinasz nas i wogole ;) Czyzby ten nasz dawny dogfight troszeczke ostudzil Twoj zapal? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2006, 13:20 

1. mcmt
2. dumch
3. spinacz_pl
4. 90s
5. =pi3rog= (stary nick)
6. jabbaH
7. Slon_Trabalski
8. Infinity_23
9. Ssidious1
10.Mr.gold(PL)
12 dramich_wwa
13. Male Wo

kiedy sie to zaczyna?

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2006, 13:30 

Zaczynamy w Poniedziałek - wielka prośba kto może się niech określi co do terminów moze bedziemy robili paczki - np wejdzie na serw 4 osoby 2- czekają 2 latają co o tym myślicie.

W sobote o 12 zamykam listę - losowanie i daję ostateczną wersję regulaminu - chciałbym tez zaproponowac ew terminy.

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2006, 13:46 

1. mcmt
2. dumch
3. spinacz_pl
4. 90s
5. =pi3rog= (stary nick)
6. jabbaH
7. Slon_Trabalski
8. Infinity_23
9. Ssidious1
10.Mr.gold(PL)
12 dramich_wwa
13. Male Wo
14. Potulny

A co mi tam polatam sobie chętnie :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2006, 13:52 

1. mcmt
2. dumch
3. spinacz_pl
4. 90s
5. =pi3rog= (stary nick)
6. jabbaH
7. Slon_Trabalski
8. Infinity_23
9. Ssidious1
10.Mr.gold(PL)
12 QuattroPL
13. Male Wo
14. Potulny
15. Zygfryt
16. dramich_wwa

Prosze o sprawdzenie czy są tutaj poprawne nicki z tego forum (PM bedzie głównym sposobem komunikacji)

Ważne pytanie do uczestników: Będa grupy czy rozstawiamy??? a może koszyki na podstawie ilości godzin przelatanych na FFA? (nie obruszać się za bardzo - propozycja)

Teraz jeszcze jedna sprawa jeśli nie będzie SILNEGO sprzeciwu to uważam poniższe za wiążące: FORMA TURNIEJU

1. Na starcie 4 grupy wychodza po 2 osoby
2. Dalej pucharowy 1-sza osoba z grupy 1-szej walczy z 2-ga z grupy 2-giej itd az do finału (jak będzie zamkniętal lista narysuję schemat)
to powinno dać max 7-10 starć

Ostatnio edytowano 1 cze 2006, 22:34 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2006, 14:45 

tez bym zagral, ale nie ma sensu na myszce, jak tutaj wiekszoc to na joyach gra :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2006, 15:01 

Toper napisał(a):
tez bym zagral, ale nie ma sensu na myszce, jak tutaj wiekszoc to na joyach gra :roll:

Co się łamiesz pierog tez lata na myszcze

Prawdopodobnie uda mi się wyczyścić sytuację - bardzo możliwe jest przekazanie administracji serwerem oraz sędziowania osobom powszechnie uznawanym za godne zaufania, więc może być ciekawie

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2006, 16:48 

Ja tam nie używam joya - cyborg evo stoi i się kurzy - nie mam siły się już przestawiać. Nie używam też zmian widoku kamery, ale tego to chyba jeszcze się muszę nauczyć.

Jaka mapka będzie podłożem rozgrywek?? Fajnie by było gdyby podłoże było do wykorzystania a nie tak płaskie jak wake... Ja osobiście proponuję kubrę.... Co do problemu z tym żeby każdy latał na tym samym to na forum był taki jedi co potrafiłby dać 2 migi nawet na karkandzie....

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2006, 17:32 

Dumch napisał(a):
Pi3rog bedizesz sciagal samoloty z TV
Tak jest kapitanie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2006, 17:38 

Toper napisał(a):
tez bym zagral, ale nie ma sensu na myszce
Dawaj :) Ja na myszce bede latac Będe niczym orzeł :D Fajnie będzie zapisz się .. :) Sorry za dubla...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 308 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2