Teraz jest 30 lis 2024, 08:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2006, 09:55 

jason.paury napisał(a):
ZmudPL napisał:
jason nie zniżaj się do takiego poziomu-jak ja jestem fanem EA lub DICE to,choc mnie nie znasz, też ze mna się nie da rozmawiać po ludzku?

to jest jeden z trzech wrunków jaki wymieniłem Wink

Wiem,dlatego postawiłem przed tym znaczek (..),chaciełem ci tylko uswiadomić że jeden warunek jest bezsensowny,choć ogólnie cię zrozumiałem i myślę( :lol: )że masz rację.

Hortak w "prawie pełni" sie z tobą zgadzam(no oprócz tych dzieciaków
:evil: :wink: ) ale:

hortak napisał(a):
uz sama polityka pobierania dema do nowej odslony dobitnie swiadczy gdzie oni maja graczy oraz kim sa dla nich gracze.
Do sprzedanego produktu w takim stylu raczej ciezko oczekiwac rozsadnego wsparcia.

:shock: To co?Ty byś wolał żeby było trzeba demo kupować? :shock:

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2006, 20:11 

Przeciez w takim stylu w jakim to demo "podali" to de facto kupili je ci ktorzy sa "pre order",czyz nie?
Wszak demo sluzy do tego aby ocenic zakup,wiec wychodzi na to ze dali je z WIELKIEJ łaski reszcie graczy ,ktorzy maja na tyle zdrowego rozsadku(upraszczam) aby nie kupowac czegos w ciemno.
LUB
Mozna to potraktowac jako swoista dyskryminacyjke tych ktorzy maja jakies watpliwosci i nie kupuja od razu jak leci stosjac dodatkowo w kolejce.
"zastanawiasz sie? to sobie poczekasz,slepo wierzysz? pojdz w me ramiona!"
I nie chodzi tu aby napierac niecierpliwie na to demo,ale o sam fakt baaardzo dziwnych realcji EA-gracze.
Dziwne juz sa w sprawie poprawek,a to "demo" ujawnilo dosc jednoznacznie podejscie firemki.
To oznacza ze moze byc jedynie gorzej w tych kwestiach,bo lepiej raczej nie bedzie.

Jesli chodzi o dzieciakow to zdaje sie ze powinienem napisac to w "...".
Mam na mysli ludzi kompletnie bez zasad,wspolpracy,grzecznosci ect.
Czyli nie graczy a trzepaczy punktow,fragow lub typowych umilaczy dla wlasnej dziwnej satysfakcji
Wystepowanie tego specyficznego "tlumu" skutecznie niszczy klimat rozgrywki,ale to chyba kazdy zauwazyl - z tych co zwracaja uwage na takie "szczegoly".

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2006, 20:37 

caly ten system dystrybucji dema, bety, ma sprawic na przecietnym 15 latku wrazenie ze bierze udzial w czyms elitarnym, ze przez to ze kliknal na pre-order, bedzie w jakims eksluzywnym klubie.
"elitarny masowy klub"-EA od dawna ma lepszych marketingowcow niz programistow. jezeli to bedzie sie rozwijac w tym kierunku, za jakis czas bedzie mozna kupic unlocki za $$$ .

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2006, 21:37 

Dokladnie do tego to zmierza malymi chamskimi kroczkami.
A dlaczego i ze sprzedazy wirtaliow nie skrecic interesu?Tu przeciez tez zrobili kolejny kroczek z przeniesieniem broni z dodatku do podstawy dla tych co kupili, to mysle taka pierwsza jaskoleczka tego o czym wspominasz.
Ot taki drobiazdzek ktory moze umknac uwadze w ogolnym zamieszaniu.
Programistow to oni maja dobrych lub moga miec, to zaden problem,stac ich na to.
Pytanie tylko o ogolny kurs jaki sobie obrali.
A to wyglada na dosc proste rownanie :heavy wrestling + popcorn + jupiterki = kasa
I jak widac kurs ma sie doskonale i interes sie kreci w najlepsze :D ,skoro taka polityka przynosi forse i to czysta...to kto ja zmieni i po co?
Bo ktos tam klapie dziobami i smuci? 8) a KTO to jest? gracz? :lol: maly pikus
Przynajmniej teraz bez owijania w bawelne pokazali ze gracz to pikus,bedzie biegal jak chca to dostanie kielbase a jak nie to do budy! :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2006, 13:19 

Rzeczywiscie macie racje, i niech "zgadne",ci co zamówili "pre-order" nie mogą wycofać się po wydaniu dema :roll: .
Dzięki EA,gdybyście wkładali tyle pracy w gry co w marketing to BF byłoby najlepszą serią wszechczasów i nie byłoby komu grać w SoF2 itp.itd
Więc dziękuje że nie dbacie o graczy! :mrgreen: :roll: :oops: :x

Ale do wszystkich któzy kiedykolwiek psioczyli na PB-NIGDy tego nie róbcie.Dlaczego? Otóż podam wam przykład:
Wczoraj torrentem skończyłem ściągać SoF2(który chyba nie używa PB) żeby se popykać w single playera.Pograłem i tak dla jaj spróbowałem multi player.
właczyłem dołaczyłem do serwera i.................ZACZĄŁEM GRAC!!!Na ściąganej z internetu wersji.LOL.ta gra ma naprawdę "świetne" zabezpieczenia przed piractwem :roll: :lol: :lol:

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2006, 13:33 

ZmudPL napisał(a):
Rzeczywiscie macie racje, i niech "zgadne",ci co zamówili "pre-order" nie mogą wycofać się po wydaniu dema :roll: .
Dzięki EA,gdybyście wkładali tyle pracy w gry co w marketing to BF byłoby najlepszą serią wszechczasów i nie byłoby komu grać w SoF2 itp.itd
Więc dziękuje że nie dbacie o graczy! :mrgreen: :roll: :oops: :x

Ale do wszystkich któzy kiedykolwiek psioczyli na PB-NIGDy tego nie róbcie.Dlaczego? Otóż podam wam przykład:
Wczoraj torrentem skończyłem ściągać SoF2(który chyba nie używa PB) żeby se popykać w single playera.Pograłem i tak dla jaj spróbowałem multi player.
właczyłem dołaczyłem do serwera i.................ZACZĄŁEM GRAC!!!Na ściąganej z internetu wersji.LOL.ta gra ma naprawdę "świetne" zabezpieczenia przed piractwem :roll: :lol: :lol:

i wiesz co? ty jestes wlasnie taki punk, ktory powinien byc busted.

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2006, 14:43 

Mnie się wydawało, że PB zabezpiecza jedynie przed "czitami". To on też zajmuje się weryfikacją s/n :?:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2