Teraz jest 5 mar 2025, 22:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 176 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:35 

morphi napisał(a):
Gracze – Fryzjer, Mario, pyro, Halt, kropek i arian, grali wcześniej, gdy jeszcze, gdy nie było ani vihi’ego ani Samsona. Samson i vihi doszli ze tak powiem w tym sezonie, aby wzmocnić skład na rozpoczynający sią OC

Co do Mario i Kropka, to raz gralismy Jalalbad na nsz, obaj zawsze dokladnie wiedzieli gdzie jestes, po jakims czasie przestalem grac a zaczelem sie bawic w chowanego :) oczywiscie Mario i Kropek zawsze doskonale wiedzieli gdzie jestem.

Kiedy oskarzylem ich o czit, uslyszalem ,ze to kwestia doswiadczenia... zapewne takie samego jak u Vihi i Samsona.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:35 

Mow do mnie jeszcze ;)
Co do kropka..Chyba bedzie 2(3?) konto zbanowane na forum bf2 xD

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:36 

Jan_Twardowski napisał(a):
morphi napisał(a):
Gracze – Fryzjer, Mario, pyro, Halt, kropek i arian, grali wcześniej, gdy jeszcze, gdy nie było ani vihi’ego ani Samsona. Samson i vihi doszli ze tak powiem w tym sezonie, aby wzmocnić skład na rozpoczynający sią OC

Co do Mario i Kropka, to raz gralismy Jalalbad na nsz, obaj zawsze dokladnie wiedzieli gdzie jestes, po jakims czasie przestalem grac a zaczelem sie bawic w chowanego :) oczywiscie Mario i Kropek zawsze doskonale wiedzieli gdzie jestem.

Kiedy oskarzylem ich o czit, uslyszalem ,ze to kwestia doswiadczenia... zapewne takie samego jak u Vihi i Samsona.
Lol, przecież ty grać nie umiesz. Idz z tym RPK na waiba i zamknij się. Bo to jest tekst miesiąca. Udowodnij mnie i mario, jak nie to proszę was nie wypowiadajcie się że ja i mario cheatujemy.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:40 

Panowie spokojnie. Jechać będzie ich można wtedy i tylko wtedy jeżeli PB ich złapie. Reszta to tylko przypuszczenia.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:42 

pFx**kr0pek napisał(a):
Lol, przecież ty grać nie umiesz. Idz z tym RPK na waiba i zamknij się. Bo to jest tekst miesiąca. Udowodnij mnie i mario, jak nie to proszę was nie wypowiadajcie się że ja i mario cheatujemy.

Ostatnio jak na Waibu Cie widzialem to darels sie ,ze powinli mnie zbanowac bo gram supportem :D

Udowodnic nie jestem w stanie, moge tylko liczyc ,ze jakis admin bedzie w stanie, predzej czy pozniej.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:42 

O ludzie, jakie oskarżenia....
Kr0pek przynajmniej masz pewność, że Twardy nie cheatuje, a ciebie pare osob tu podejrzewa.

Wyczytałem wyżej że miałeś się już nie odzywać.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:46 

ARIAN napisał(a):
Chcąc nie chcąc deszczowa chmura wisi nad całym klanem a smród będzie się trzymał długo za prx ludzie są pamiętliwi i czy to byli rekruci czy full membersi tego nic nie zmienia lecz prawdą jest to ,że nie powinno się oceniać całego klanu lecz tylko dwa podmioty o których jest ten temat.

Mądre słowa, ale tak czy inaczej przez nich ucierpiała reputacja klanu, a kropek to tylko pogarsza swoimi ofensywnymi postami.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:48 

Dobra nie ma ci pitolić, na głownej stronie rozpisac głosowanie -ankiete czy FoW i klan Kropka ma grac w pucharze Dramicha i już. Kązdy zagłosuje i koniec "kropka" :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:53 

Jan_Twardowski napisał(a):

To ze ktoś cię jedzie jak leżysz suportem 2-3 min w jednym miejscu i wie gdzie jesteś nie powinno cię dziwić. To ze gra klanowo od roku nie świadczy, że gra tylko rok, bo on akurat bf’a gra od wyjścia gry. A jeśli faktycznie masz jakieś dowody na niego to PM do mnie. Jak dla mnie twoje hedy tez wyglądają czit.

I proszę tylko o jedno nie oskarżajcie ludzi, jeśli nie macie powodów.
Rozumiem ze cześć klanów boi się przegranej z nami, rozumiem to, ale strasznie mnie denerwuje jak osoby, które grają tak jak grają wypowiadają się oskarżając niewinnych.
Tu sprawa tyczy się Samsona i vihi’ego i nie przekręcajcie kota za ogon pomawiając uczciwych graczy.
PS: w innych klanach tez wykryto cziterów ale czy to świadczy o wszystkich członkach należących do tego klanu?

*CQF*Darek napisał(a):
Dobra nie ma ci pitolić, na głownej stronie rozpisac głosowanie -ankiete czy FoW i klan Kropka ma grac w pucharze Dramicha i już. Kązdy zagłosuje i koniec "kropka" :)

1.To nie jest klan kropka!!!!!!
2.Każdy forumowicz?? A co ma do powiedzenia Jan Kowalski w sprawie turnieju w którym nie bierze udziału??

Ostatnio edytowano 5 kwi 2007, 12:58 przez morphi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 12:56 

Witam. (Jakbyscie nie wiedzieli pisze Vihi)

Smieszna sprawa wyszla... Nie będe pisal do tych, ktorzy nie maja pojecia co to itp.itd. Otóż przedstawiony na screenach "cheat" jest po prostu name_tag tweak'iem. Polega to na wpisaniu 4 (podobno są plotki, ze 5?) komend do pliku Profili. Nie wiem, czy zauwazyliscie, ale wszystkie screeny z pb zrobione są w ty msamym dniu i podczas jednej gry. Nie wiem komu chciało się przegladac parenascie tysiecy screenow, aby znalezc 3 screeny z jednego dnia (gdy nawet nie wiedzieli ktorego). Widzę, ze ktos naprawde uwaza siebie za zbyt dobrego i po jednej przegranej zaczyna szukac wszystkiego, aby pograzyc (lepszego) przeciwnika (pozdro w tym miejscu). Wierzcie lub nie, lecz owego 'tweak'a używałem tylko raz - niestety na streamowanym servie... Whatever ; ) Przede wszystkim uzylem tego tylko raz, a gralem z Wami wielenascie razy. Więc jak sobie myslicie jakie to ze mnie zero - pomyslcie. :?

Jason: Nie, w meczu w SOF nie uzywalem nic oprocz zwyklego config'a (czyt. inter&extra polation + lat. comp.).

EDIT: to do ilu stron jedziemy?

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:01 

morphi napisał(a):
To nie jest klan kropka!!!!!!

Niepotrzebnie go przygarnęliście. Ciągnie się za Wami jak [cenzura] to po pierwsze. Po drugie jakoś nie bardzo mi się chcę wierzyć, że nie wiedzieliście. Dwóch graczy to nie jeden, a i prawdopodobnie trzech.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:01 

No to powiem szczerze pech nie z tej ziemi raz włączył i od razu screen ja pierdziele facet nie wychodź na ulice bo cie meteor trafi.

Jeśli można poprosimy tego 3-ciego screena który sie nie łapie na global bana.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:04 

Vottar napisał(a):
Witam. (Jakbyscie nie wiedzieli pisze Vihi)

Smieszna sprawa wyszla... Nie będe pisal do tych, ktorzy nie maja pojecia co to itp.itd. Otóż przedstawiony na screenach "cheat" jest po prostu name_tag tweak'iem. Polega to na wpisaniu 4 (podobno są plotki, ze 5?) komend do pliku Profili. Nie wiem, czy zauwazyliscie, ale wszystkie screeny z pb zrobione są w ty msamym dniu i podczas jednej gry. Nie wiem komu chciało się przegladac parenascie tysiecy screenow, aby znalezc 3 screeny z jednego dnia (gdy nawet nie wiedzieli ktorego). Widzę, ze ktos naprawde uwaza siebie za zbyt dobrego i po jednej przegranej zaczyna szukac wszystkiego, aby pograzyc (lepszego) przeciwnika (pozdro w tym miejscu). Wierzcie lub nie, lecz owego 'tweak'a używałem tylko raz - niestety na streamowanym servie... Whatever ; ) Przede wszystkim uzylem tego tylko raz, a gralem z Wami wielenascie razy. Więc jak sobie myslicie jakie to ze mnie zero - pomyslcie. :?

Jason: Nie, w meczu w SOF nie uzywalem nic oprocz zwyklego config'a (czyt. inter&extra polation + lat. comp.).

EDIT: to do ilu stron jedziemy?

To jest cheat. Nie ważne czy jest osobnym programem czy zwykłym tweakem.

Tak dla informacji. Mam filtry i nie musze przeglądać ton screenów by odszukać jednego gracza :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:05 

Dramich - meteoryt
meteor nie doleci do powierzchni ziemi xDDD

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:08 

LoL Déja vu :)

Z boku jak się temu wszystkiemu przyglądam, naprawdę można mieć z tego niezły ubaw :D gorzej, jak samemu się jest głównym bohaterem - moje kondolencje Vihi & Samson 8)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 176 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2