Jan_Twardowski napisał(a):
Co do Mario i Kropka, to raz gralismy Jalalbad na nsz, obaj zawsze dokladnie wiedzieli gdzie jestes, po jakims czasie przestalem grac a zaczelem sie bawic w chowanego

oczywiscie Mario i Kropek zawsze doskonale wiedzieli gdzie jestem.
Kiedy oskarzylem ich o czit, uslyszalem ,ze to kwestia doswiadczenia... zapewne takie samego jak u Vihi i Samsona.
To ze ktoś cię jedzie jak leżysz suportem 2-3 min w jednym miejscu i wie gdzie jesteś nie powinno cię dziwić. To ze gra klanowo od roku nie świadczy, że gra tylko rok, bo on akurat bf’a gra od wyjścia gry. A jeśli faktycznie masz jakieś dowody na niego to PM do mnie. Jak dla mnie twoje hedy tez wyglądają czit.
I proszę tylko o jedno nie oskarżajcie ludzi, jeśli nie macie powodów.
Rozumiem ze cześć klanów boi się przegranej z nami, rozumiem to, ale strasznie mnie denerwuje jak osoby, które grają tak jak grają wypowiadają się oskarżając niewinnych.
Tu sprawa tyczy się Samsona i vihi’ego i nie przekręcajcie kota za ogon pomawiając uczciwych graczy.
PS: w innych klanach tez wykryto cziterów ale czy to świadczy o wszystkich członkach należących do tego klanu?
*CQF*Darek napisał(a):
Dobra nie ma ci pitolić, na głownej stronie rozpisac głosowanie -ankiete czy FoW i klan Kropka ma grac w pucharze Dramicha i już. Kązdy zagłosuje i koniec "kropka"

1.To nie jest klan kropka!!!!!!
2.Każdy forumowicz?? A co ma do powiedzenia Jan Kowalski w sprawie turnieju w którym nie bierze udziału??