aNDY^aND napisał(a):
Jako, ze gralem glownie w DC bede porownywal z DC.
Moje pierwsze wrazenia wzgledem lotnictwa.
1. Heli lata sie bajecznie latwo. Ladowanie to jak na autopilocie.
Mozna sie obijac o obiekty - niszczy sie sprzet, ale nie od razu.
2. samolot - Lata zupelnie normalnie. Lądowanie za to trudniejsze

Urealnione i ladnie.
A i jeszce - sprzet.
Na starym kompie z athlonem 2000 i ATI 8500 zupelnie plynnie gra sie na domyslnych ustawieniach. Na nowszym a64 3000 i 5900xt jeszcze bawie sie ustawieniami szukajac optymalnych

W obu kompach 1 GB ram
Komus dziala TSO? Frapsa chyba zainstaluje bo 'teamspeak overlay' cos mi nie pokazuje sie.
Można obijać się o obiekty?

. Spróbuj zachaczyć delikatnie o jakikolwiek sprzęt,ścianę,czy PALMĘ (tak,palmy to zmora

). Co do latania z DC (grałem więc mam doświadczenie),powiedziałbym,że w DC gdy ktoś pogra 2 dni,lata równie "bajecznie łatwo" jak tutaj. Natomiast moim problemem było przestawienie się z fizyki helikopterów z Bf:V,mianowicie już nie można robić 40 obrotów,zabijać piechotę po kolei jak kaczki obracając sobie helikopterkiem jak wskazówką na zegarze. Teraz,będzie to bardziej zgrane,musi pójść komenda w grze od piechoty ,na voicie,lub na ts (lub poprzez "spotted")o przeciwniku w danym miejscu,i wtedy helikopter powinien reagować małym "nalocikiem" i pozamiatać (mam na myśli głównie pojazdy opancerzone).
Splash damage - nie jestem za takim jaki był w Bf:V,żeby jedna rakieta starczała na 3 piechociarzy,ale nie może być też tak,że biegnący na otwartej przestrzeni assault dostaje 3 rakiety 10 cm od nóg,i biegnie dalej

. Moja uwaga : zwiększyć splash dmh tylko o
7-10% . Do uprzedzonych : po takiej zmianie nie byłoby "wszechmocnych heli",gdy grupa piechoty idzie choćby w 10metrowych odstępach,helikopter i tak nie nawróci od razu,a chodzi tylko o to,że ten "jeden wybraniec" na ziemi powinien paść. A jak nie zwiększą splash'a ,też nie będzie źle. Poćwiczy się z 3 dni i nie będzie problemu z karczowaniem piechoty. "Do as You want EA".
Odnośnie wrażeń graficznych,Athlon 2600+,1gb ram,Gf5900Xt 128mb (256bit),i gra chodzi płynnie na LOW przy 32 graczach. Grafika na LOW jest dla mnie wystarczająca,więc nie narzekam. Bf:2 wykrył mi ustawienia na medium,ale podczas ładowania wychodził do windowsa.Może pełna wersja to naprawi.
Adios, AH-1Z wzywa

.