Teraz jest 30 lis 2024, 08:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2005, 10:17 

Do tych wszystkich co się pytają czy BF 2 będzie działał im na takim albo innym kompie: OD CZEGO JEST WERSJA DEMO? Czy naprawde macie jakiś problem z zassaniem demolca z netu? w ostateczności żeby kolega, znajomy czy ktoś inny sciągnął i nagrał na płyte? Już mi ręce opadają jak widze pytanie: "Czy gra mi pUjdzie na moim kompie?" - specjalnie napisałem przez U otwarte :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2005, 11:01 

alyjen napisał(a):
...naprawdę porządnie ustawiony system...

o - tu zmnie zaciekawilo - skoro jestes taki 'smigły' (szacuneczek) to moze pare rad co ustawienia systemu plz - of korz pod wzg wydajnosci bf'a :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2005, 12:48 

PingNoMore[PL] napisał(a):
Do tych wszystkich co się pytają czy BF 2 będzie działał im na takim albo innym kompie: OD CZEGO JEST WERSJA DEMO? Czy naprawde macie jakiś problem z zassaniem demolca z netu? w ostateczności żeby kolega, znajomy czy ktoś inny sciągnął i nagrał na płyte? Już mi ręce opadają jak widze pytanie: "Czy gra mi pUjdzie na moim kompie?" - specjalnie napisałem przez U otwarte :)

Nie pytalem czy mi pujdzie tylko czy wystarczy do konkretnych ustawien a pytam bo karty jeszcze nie mam a w demo grałem na słabszej karcie :P

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2005, 13:26 

MooJL napisał(a):
a ja Mam Athlona XP 2400+ , 1GB , Asus A7N8E, SB Live! i wlasnie czekam aż dotrze do mnie zamówiony GF 6600GT Gigabyte GV-N66T128VP na AGP
Czy myślice ,że da rade pograć z takim kompem w 1280 x 1024 przy ustawieniach Medium ?

Ja mam Semprona 2500+ 1,7GHZ@2,1GHZ, Abit NF-7SL rev. 2.0, 1 GB RAM oraz 6600GT Gigabyte'a. Chodzi wszystko w miare ładnie w 1280x1024 przy ustawieniu wszystkich opcji na medium.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6

Strefa czasowa: UTC + 2