Teraz jest 3 mar 2025, 23:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 114 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 12:42 
Maskotka BF.pl

*CQF*Gepo napisał(a):
Ty gn..u mcmt, jak ci coś nie pasi to dawaj namiar gdzie sie spotkamy w Poznaniu i już ja ci głąbie pokaże tk'la 8)
Pozatym durniu, zobacz staty moich ziomków z *CQF* i porównaj ze swoimi - totalna porazka, jestes gnida, zero umiejetnosci. Chesz mozemy zagrac 1vs1, zobaczymy jaki kozak jesteś.
Nie nadajesz sie nawet zeby nam ammo nosic psie :twisted:
Pozdro dla Ziomków z *CQF*
:roll:

koleś, zluzuj troszkę, a jak nie możesz wy3mać, to załóż swój dres i idź się trochę przewietrzyć - spacer dobrze Ci zrobi... :roll:
i jak masz coś do kogoś, to jest tu taka fajna opcja jak PM - korzystaj z niej, jak nie wiesz jak jej użyć, to kogoś zapytaj, to Cię nauczą...
n/c

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 12:42 

Cytuj:
Rozesłac liste banowanych Ip na wszystkie polskie servery i mamy delikwenta z głowy.

Ja tak poza programem chcę zauważyć, że największy udział w stałych łączach ma TP, a że jej flagową usługą jest NEO TP i ma to zmienne IP. Ręsztę dopisz sam :roll:

Brawo za poziom tego posta, wykreowanego w większości przez klanowiczów Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 12:44 

Vatzeque napisał(a):
Ja tak poza programem chcę zauważyć, że największy udział w stałych łączach ma TP, a że jej flagową usługą jest NEO TP i ma to zmienne IP. Ręsztę dopisz sam :roll:

Ale za to można rozesłać listę KeyHashy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 12:54 

hehe dzieci dzieci, statami się jarają, a jak przychodzi do klanówki to jest płacz... ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 12:57 
Maskotka BF.pl

look napisał(a):
hehe dzieci dzieci, statami się jarają, a jak przychodzi do klanówki to jest płacz... ;-)

część dzieci nie gra w klanach - więc staty to jedyna rzecz którą mogą się jarać :lol: biedaki nawet nie wiedzą co tracą :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 13:20 

I poco na siebie bluznic, bedziemy ze soba, to znaczy obok siebie lub jak kto woli niedaleko siebie,albo razem w blackhawku :) przez kolejne dni, miesiace, lata.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 13:25 

Nie mam zwyczaju nikogo obrażać, jestem spokojnym ludkiem, ale CQF jezu jeżeli macie sporo lat to nie wiem jesteście niedorozwinięci? że się tak zachowujecie, a moze jesteście zwykłymi niewyrośniętymi szczylami które myślą że im wszystko wolno?

Burak Burakiem pozostanie. To się tyczy do wszystkich buraków :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 13:40 

CQF pokazalo wlasnie totalny brak KLASY klanowiczow...
nie dosc ze bluznia na gracza na forum... to jeszcze straszna biciem :)... no porazka :> ( nie wiem czy wiecie ale to podchodzi pod kodeks karny i jest scigane prawem ) .. gratuluje panowie... i dobrze ze nie gracie na polskich serverach.. bo w swoim Dream Team nie chcialbym miec blokersow... bo mimo ze moga miec kosmiczne staty.. to nie dogadaja sie z reszta squadu i na pewno obniza jego poziom...
powodzenia panowie na zachodnich serverach...

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 13:44 
Maskotka BF.pl

@zlomik - używasz xfire? jeśli tak, to podaj proszę nicka, bo z chęcią bym kiedyś pograła sobie z Tobą i Twoimi kolegami :D już wystarczająco się naczytałam o Was na forum, najwyższy czas zobaczyć Was w akcji :D :twisted: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 13:49 

Maja pr0-Zboardy, wiec maja pr0-staty. Dres-atak kolejna czesc ;].

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 13:53 

lady vicky napisał(a):
look napisał(a):

część dzieci nie gra w klanach - więc staty to jedyna rzecz którą mogą się jarać :lol: biedaki nawet nie wiedzą co tracą :P

heh relax... ale ja nie gram w klanach bo MAM DZIECI (na razie jedno) i nie mam czasu po prostu ani warunkow... tak wiec nie przykladaj jednej miary do wszystkich :* ..

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 14:16 
Maskotka BF.pl

przsoi napisał(a):
lady vicky napisał(a):
look napisał(a):

heh relax... ale ja nie gram w klanach bo MAM DZIECI (na razie jedno) i nie mam czasu po prostu ani warunkow... tak wiec nie przykladaj jednej miary do wszystkich :* ..

kociak, mój post był kierowany do dzieci, Ty dzieckiem nie jesteś, więc... nie bierz go do siebie :P ;* sama też nie mam zbytnio czasu - praca, szkoła, znajomi - ale jak raz pogra się w jakimś klanie, to później gra solo nie sprawia już takiej radości - dlatego dla mojego klanu (a właściwie 2óch) czas zawsze znajdę :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 15:21 

Jak było się w klanie klan się popsuł to nie da się już zabrać do gry. Ja się nie mgłem zabrać jak sie mój klan w AAO rozpadł :/ Może inni znają klan PSSR co grali w AAO? albo CBŚ :P (tak tak Centralne Biuro Śledcze :roll: pomysł kumpla :lol: później zmienilismy :P )

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 15:42 

Szczególnie nie chodzę na serwery polskie w ogóle...
Nudzi mnie to po prostu...
Zagraniczny to owszem. Pójdę sobie.
Bo fajne są serwery zagraniczne. Wie pan?
Jakoś tak można, wie pan... Jakoś tak...
No ja wiem no... Przeżyć to. Przeżyć. Wie pan... Przeżyć.
A na serwerze polskim proszę pana to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje proszę pana. Nic. Taka proszę pana... Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje.
Proszę pana... Aż dziw bierze, że nie wzorują się na zagranicznych. Proszę pana.

A na naszych to proszę pana patrzy pan tak: w prawo... Potem patrzy w lewo... Prosto... I nic... Dłużyzna proszę pana... To jest dłu... po prostu dłu... dłużyzna proszę pana. Dłużyzna..
Proszę pana siedzę sobie proszę pana na serwrze... Pan rozumie... I tak patrzę sobie... siedzę se na tym sererze proszę pana... Normalnie... Patrzę, patrzę na to... No i aż mi się chce wyjść z... serwera proszę pana... I wychodzę...

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 16:59 

*CQF*Gepo napisał(a):
Ty gn..u mcmt, jak ci coś nie pasi to dawaj namiar gdzie sie spotkamy w Poznaniu i już ja ci głąbie pokaże tk'la 8)
Pozatym durniu, zobacz staty moich ziomków z *CQF* i porównaj ze swoimi - totalna porazka, jestes gnida, zero umiejetnosci. Chesz mozemy zagrac 1vs1, zobaczymy jaki kozak jesteś.
Nie nadajesz sie nawet zeby nam ammo nosic psie :twisted:
Pozdro dla Ziomków z *CQF*
:roll:

Ale bieda :lol: .
Proponuje dziecku dać bana.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 114 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2