Teraz jest 4 mar 2025, 12:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 lis 2005, 08:22 
Moderator forum

90s napisał(a):
do smiglowca tez sie nie nadaje.

Jak ktoś nie umie tym latać to pewnie że nie :roll:

PostNapisane: 30 lis 2005, 14:07 

Dumch napisał(a):
90s napisał(a):

grac stopami tez bys sie nauczyl.ale jaki sens kupowac cos za 170zl gdy klawiatura lub mysz w zupelnosci wystarczaja?.

samolot jak najbardziej,choc jakby sie klawisze nie blokowaly to i do tego nie bylby tak potrzebny.w koncu to nie symulator pro!!

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2005, 14:35 

@dgszary

Postaw własny serwer lokalny na Wake Island,wejdz do USMC,wez F35B i ćwicz bombardowanie na własnej artylerii na wysepce.Jeśłi trafisz w arty to dostaniesz punkty - za uszkodzenie pojazdu zespołu.W ten spoób szybko sie nauczysz.Bombardowanie w gruncie rzeczy jest proste tylko trzeba troche treningu.Pozdro

PostNapisane: 30 lis 2005, 15:03 

90s napisał(a):
Dumch napisał(a):
90s napisał(a):

grac stopami tez bys sie nauczyl.ale jaki sens kupowac cos za 170zl gdy klawiatura lub mysz w zupelnosci wystarczaja?.

samolot jak najbardziej,choc jakby sie klawisze nie blokowaly to i do tego nie bylby tak potrzebny.w koncu to nie symulator pro!!

Nie wiem czym sie kierowałes gdajac te głupoty. Tym że nie masz joya czy tym ze nie masz kasy i cie niestac by kupic go, polatac i przekonac się ze fajnie się lta na nim samolotem jak i helikopterem. A co do ilosci latanja jak sie dobrze lta samolotem to można ltaca przez całom mape i jednoczesnie dobrze walczyć, helikopterem grałem z kilkoma kolesiami np. Pojade i się zmienjalismy raz on latał raz ja, no a z TV tak wymiatal ze frajda z lata jak jak żądna inna, wiec sporo korzystam z joya. Nie załukie ze wydałem kase na joya by pograc tylko na nim w BF2.

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2005, 15:29 

Dzieki Radeon za radę...

Póki co grając USMC atakowałem swój lotniskowiec, tj. sprzęt na pokładzie.... Ale wysepka z Arty to chyba lepszy pomysł... ;) No może poza tym że Wake island jest stosunkowo prosta do latania... Zadnych gor, stosunkowo proste drogi, niskie budynki, tylko stingery troche przeszkadzaja, ale i to nie za bardzo....

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2005, 18:45 

Aha jeszcze masz tu bardzo dobrą instrukcję latania w BF2.Niestety po angielsku ale to nie powinno byc barierą.
http://krackhouse.net/forum/showthread. ... t=piloting[/url]

PostNapisane: 1 gru 2005, 08:09 

CS_JUBY napisał(a):
90s napisał(a):
Dumch napisał(a):
90s napisał(a):

Nie wiem czym sie kierowałes gdajac te głupoty. Tym że nie masz joya czy tym ze nie masz kasy i cie niestac by kupic go, polatac i przekonac się ze fajnie się lta na nim samolotem jak i helikopterem. A co do ilosci latanja jak sie dobrze lta samolotem to można ltaca przez całom mape i jednoczesnie dobrze walczyć, helikopterem grałem z kilkoma kolesiami np. Pojade i się zmienjalismy raz on latał raz ja, no a z TV tak wymiatal ze frajda z lata jak jak żądna inna, wiec sporo korzystam z joya. Nie załukie ze wydałem kase na joya by pograc tylko na nim w BF2.

zaloze sie ze pokonam cie latajac na klawcu smiglowcem
czas reakcji mam mniejszy niz ty na joyu.
co do samolotu to nie mam szan

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 15:35 

Ehh nie pokazuj swojej głupoty 90s. Ja napewno niemam z tobą szans w BF2 poniewarz przeltałem ponad 5h, ale ile osub gra na joyu-lata wspanjale i prawdopodobnje dali by ci rade, wiec poco ta gadanina wiele osub się z tobą tu nie zgodzi. Ale zawsze moge przyjac wyzwanje w CS 1.6 lub CSs.

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 16:22 

[quote="CS_JUBY"]Ehh nie pokazuj swojej głupoty 90s. Ja napewno niemam z tobą szans w BF2 poniewarz przeltałem ponad 5h, ale ile osub gra na joyu-lata wspanjale i prawdopodobnje dali by ci rade, wiec poco ta gadanina wiele osub się z tobą tu nie zgodzi. Ale zawsze moge przyjac wyzwanje w CS 1.6 lub CSs.[/quote

jesli dla ciebie wyznacznikiem umiejetnosci jest sprzet na jakim sie gra to wspolczuje.
chetnie stane 1na1 przeciw graczowi z joyem.
i zaperam sie rekami i nogami przy swoim stanowisku.a poprzec moge go sama gra.
wiec czekam na oferty,jak taki joy cudnym wynalazkiem na smiglowiec jest to udowodnij mi to.

ps.zapraszam na pm by nie zasmiecac topika

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 17:06 

niezagłębiając się w głębszy aspekt :) wypowiedzi kolegi CS_JUBY ...(kolega 90s) mógł poczuć się urażony... to tak na marginesie.

powracając do tematu twierdze że grając na kbd 90s - nie masz szans w pojedynku 1vs1 i chętnie podejme wyzwanie choć asem przestworzy nie jestem :) -pytanie tylko czy zeczywiscie grasz na kbd bo tego zweryfikowc nie mozna

przypomnę że kupiłem joy tylko i *wyłącznie* pod b2 ,chciałem również zauwazyć ze w b2 grają tez osoby niezależne finansowo i wydanie dla nich 100-190 zł nie stanowi problemu a może sprawić niezłą frajdę.
i jeszcze jedno latanie na joy-u ;) wciąga ! ja zadko grywam na serwerach gdzie nie ma czegos latającego
pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 19:48 

KACZOR1974_PL napisał(a):
niezagłębiając się w głębszy aspekt :) wypowiedzi kolegi CS_JUBY ...(kolega 90s) mógł poczuć się urażony... to tak na marginesie.

powracając do tematu twierdze że grając na kbd 90s - nie masz szans w pojedynku 1vs1 i chętnie podejme wyzwanie choć asem przestworzy nie jestem :) -pytanie tylko czy zeczywiscie grasz na kbd bo tego zweryfikowc nie mozna

przypomnę że kupiłem joy tylko i *wyłącznie* pod b2 ,chciałem również zauwazyć ze w b2 grają tez osoby niezależne finansowo i wydanie dla nich 100-190 zł nie stanowi problemu a może sprawić niezłą frajdę.
i jeszcze jedno latanie na joy-u ;) wciąga ! ja zadko grywam na serwerach gdzie nie ma czegos latającego
pozdrawiam

w koncu ktos konkretny.zapraszam na priva i ustalimy szczegoly.oczywiscie mowa o smiglowcu a nie o samolocie:)by byla jasnosc.

Co do wyzwisk to norma,po prostu niektorzy nic procz tego nie potrafia wniesc do rozmowy.latwiej zwyzywac niz argument podac

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 23:41 

90s ja jeszcze nie zaczełem obrażać. Ale zachowałes się jak 13 latek który mysli ze jest Pro bo dostał na urodziny czy co tam innego BF2. Wiesz to tak samo jak ja bym chcjał rywalizowac w Cs z kolesiami z BF2 z czego wikszość osub nie mjała z Cs do czynienja. Proponuje ci samemu pomyśl co piszesz. Mam tylko cicha nadzjeje ze ktoś ci wytłumaczy to w praktyce.

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 23:49 

CS_JUBY napisał(a):
90s ja jeszcze nie zaczełem obrażać. Ale zachowałes się jak 13 latek który mysli ze jest Pro bo dostał na urodziny czy co tam innego BF2. Wiesz to tak samo jak ja bym chcjał rywalizowac w Cs z kolesiami z BF2 z czego wikszość osub nie mjała z Cs do czynienja. Proponuje samemu pomyśl co piszesz. Mam tylko cicha nadzjeje ze ktoś ci wytłumaczy to w praktyce.

Proponuje popracuj nad ortografią :!: Sam zachowujesz sie jak 13 latek kłócąc sie ze wszystkimi :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, 23:55 

Shorty napisał(a):
CS_JUBY napisał(a):
90s ja jeszcze nie zaczełem obrażać. Ale zachowałes się jak 13 latek który mysli ze jest Pro bo dostał na urodziny czy co tam innego BF2. Wiesz to tak samo jak ja bym chcjał rywalizowac w Cs z kolesiami z BF2 z czego wikszość osub nie mjała z Cs do czynienja. Proponuje samemu pomyśl co piszesz. Mam tylko cicha nadzjeje ze ktoś ci wytłumaczy to w praktyce.

Proponuje popracuj nad ortografią :!: Sam zachowujesz sie jak 13 latek kłucąc sie ze wszystkimi :evil:

Co do ortografi to ja to przemilcze. A z 13 latkiem to już zabrakło ci chyba słów, bo to nie ja uznaje się za wielkiego-tylko ciekawe czego?

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2005, 01:35 

Przepraszam za off-topic, ale już nie wytrzymuję.
JUBY... od półtora miesiąca spamujesz to forum swoimi smutami, wymądrzasz się i przy pierwszej lepszej okazji obrażasz innych. Dodatkowo stałeś się niekwestionowanym liderem w dziedzinie kaleczenia języka polskiego. Dlatego błagam... opamiętaj się i ogranicz się tylko do czytania skoro musisz robić cokolwiek. I nie bądź taki butny bo skoro masz więcej niż 13 lat to twoja ortografia dyskwalifikuje cię intelektualnie z cywilizowanego świata.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2