Teraz jest 30 lis 2024, 00:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 19:36 

pitermaster napisał(a):
Po dłuższej grze na Asterze stwierdzam ,że polacy grają najbardziej zespołowo ze wszystkich narodów.Jeszcze trochę skilla no i będziemy potęgą :D

No widzisz... Rzadko grasz na polskich serwerach a krytykujesz, że same n00by tam grają. Wiadomo, że nieraz nie trafisz na zgraną ekipę, ale jak już dobierzesz skład to miód :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 19:38 

Bo grałem tylko na gamesnecie,a tam to sajgon jest.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 19:39 

pitermaster napisał(a):
Po dłuższej grze na Asterze stwierdzam ,że polacy grają najbardziej zespołowo ze wszystkich narodów.Jeszcze trochę skilla no i będziemy potęgą :D

No proste :D Polak Potrafi :D (chociaż zdażają się wyjątki) :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 19:39 

pitermaster napisał(a):
Bo grałem tylko na gamesnecie,a tam to sajgon jest.

Eeee... nie ma reguły...

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 19:44 

Chciałbym spotkać 6 wildziaków,bo nigdy z nimi nie grałem.Tak myślę właśnie po co tyle narzekania.Ej wildziaki wejdźcie na nowy serwer gamesnet całą paczką i zobaczę czy naprawdę tacy heavy jesteście. 8)
Aż mi się wierzyć nie chce ,że 3 gości z klanu może zrobić takie zamieszanie.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 20:46 

zamieszanie to moze zrobic tzrech srednio uzdolnionych graczy - wystarczy zeby sie razem trzymali i spelniali swoje zadania. :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 21:05 

no dzisiaj bylo ich 6 na gamesnecie. 4 po 1 stronie 2 po drugiej. I gralo sie ok...ale to moze dlatego, ze ja przeciw nim nic nie mam i nie przeszkadza mi sama ich obecnosc. No i wole grac z odbrymi graczami bo sie moge podszkolic no i jesli gram po tej samej stronie to jest lepsza zabawa(zgranie)

W sumie dzisiejsza gra(screen hmm jest z dzis) mi sie podobala. Zdobylem pare punkcikow, pare medali i pogralem bez zadnych problemow. Ba nikt nawet nie bluzgal i sie nie wyzywal. Az zal bylo wychodzic no ale po weselu mam refleks jak leniwiec :P Do jutra anonimie "hmm", moze i piter pogromca polskich graczy sie tam napatoczy ;]

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 21:18 

Nie wiem dlaczego ,ale mi wchodzi tylko na astera.Proszę niech ktoś dobry tu przyjdzie,bo chciałbym zobaczyć jak grają heavy Polacy ,bo na asterze ciągle pierwszy jestem.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 22:00 

pitermaster napisał(a):
Nie wiem dlaczego ,ale mi wchodzi tylko na astera.Proszę niech ktoś dobry tu przyjdzie,bo chciałbym zobaczyć jak grają heavy Polacy ,bo na asterze ciągle pierwszy jestem.

prawda jest taka ze po swietach poziom spadl na Polskich serwach.
duzo nowych graczy jest,nawet moj brat ktory jest straszna lamka zdobywa odznaki,wiec to mowi samo przez sie.

Ale i tak najwiecej przyjemnosci sprawia granie z przyjaciolmi a nie przeci dobrym gracza

Ostatnio edytowano 22 sty 2006, 22:12 przez 90s, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 22:07 

pitermaster napisał(a):

wiesz jak czytam twoje posty, to kojarzysz mi sie z jedna osoba, z Chuckiem Norrisem.

pitermaster pozwala innym graczom zyc..ale bardzo krotko.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 23:00 

przsoi napisał(a):
pitermaster napisał(a):

wiesz jak czytam twoje posty, to kojarzysz mi sie z jedna osoba, z Chuckiem Norrisem.

pitermaster pozwala innym graczom zyc..ale bardzo krotko.

Nie znam :oops:
O no wreszczie widać staty w podpisie!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 23:22 

Dawno dawno temu pisałem no ale dorzuce swoje przysłowiowe 3 grosze do sporu. Dawno też grałem to fakt mam zamiar znowu zacząc po zakupie SF ale odbiegam od tematu tak więc do rzeczy:

Z tego co pamietam był już podobny temat że klanowcy są be, fe i wogóle niedobrzy. Do klanowców nic nie mam to fakt wkurwia mnie co prawda jak jest rzeź na serwie i co się respawne to killa zarywam, ale grałem w tylu klanach (nie w BFie) i tyle razy wyzywali mnie że czituje, że campie, że lama jestem i wogóle same soczyste słodkości w moją i moich towarzyszy strone leciały. Do czego zmierzam?? Otórz o wiele lepiej gra sie z kumplami których znasz niz z jakimiś typami którzy często do ciebie strzelają bo myślą że to wróg. Bardziej od ciągłych śmierci rażą mnie bluzgi, wrzaski na głosówce i "klanowe" docinki w stylu: Ale z was Noobsy, Możecie nas najwyzej po jajkach podrapać itp. inteligetne teksty. Niech klanowcy grają razem ale jak wiedzą że są lepsi od zwykłego szarego gracza to niech chociaż ograniczą się do tego by nie zniżać się do poziomu buraka z pod budki z piwem.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 23:30 

ehhh ludzie... wy czytacie....
....ale nie rozumiecie :roll:

przytaczając historię na temat squadu niemiałem na mysli żadnego klasycznego przełączania się martwych SLów ani przeskakiwania do innyś squadów które aktualnie znajdują się w "oku huraganu" (co notabene jest dlamnie naturalnym zachowaniem gracza który łapie o co chodzi w tej grze - sam się do tego stosuję)

we wyżej wspomnianym przypadku dany osobnik po dołączeniu do jego squadu poprostu wychodzi i zakłada kolejny

ostałem zresztą objaśnienie na PM żę chodzi tu o "promowanie większej ilości squadów" - gumowy fundament.... że tak to eufemistycznie skomentuje ;)

po to pcham się do squadu z klanowcami na freeplayu aby nielatać samopas tylko dołączyć do tych co doskonale wiedzą co robią - żeby zaistniała jakaś współpraca i coś z tego wynikło
a tu pośród narzekań na graczy olewających squady trafia się taki klanowiec który ma to w dupie i chce koniecznie grać sam w squadzie

co do zwiększania ilości squadów to to nic nieda - gdyby inni chcieli do nich dołączać to być możę, ale niechcą
wolne miejsca na squady przeażnie są i jeżeli któryś z nich odczuje potrzebę pogrania w jednym to sobie założy albo dołączy do już istniejącego

ta metoda przypomina mi zwiększenie ilości dwutlenku węgla w Coli poprzez wstrząśnięcię (i nie zamieszanie ;) ) - no już to napewno sprawi że będzie bardziej nagazowana...

przytoczę tu pewien dowcip krążący po sieci

jedzie ulicą BeMka a w niej pięciu napakowanych dresów. Zatrzymują się na światałach a od tyłu delikatnie puka w nich maluszek. Bycze karku wysypują się z samochodu i wyciągają z kaszlaka małego zestrachanego dziadunia
-nooo dziadek teraz to ci się oberwie
- ale panowie... miejscie litość... to nie fair - was jest pięciu a ja jeden
po krótkim namysle szef dresiarzy odpowieada:
- no dobra, Masa i Basior są z tobą...

i o podobne podejście chodzi również na serverach FFA
żeby klanowiec super pilot pobiegał na piechotę dla odmiany
żeby klanowiec mastha piechociaż polatał samolotem
i żeby teamy chociaż odrobinę były zbliżone skillowo i ilościowo

a jeżeli ktoś naprawdę odczuwa satysfakcję z masakrowania czołgiem resującego się ciągle w nieprzejmowalnej bazie snajpera to gratuluje mu ambicji

łowcy wyzwań - prawdziwi komputerowi wojownicy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 10:52 

Czasami nie rozumiem o co w tym chodzi, a jak wejdzie klan "ziutek z pod budy z kumplami" , w 10-ciu to zaraz wszyscy vote na kick ?? Taka jest prawda, nawet jak pamiętam z bf'42, klanowicze wczodzili na serwery i grali ze sobą. To było, jest i będzie i nie tylko jest tak w BF ale i tak jest w ET i wielu innych grach. Sam nie gram w klanie, ale gram sobie czasem jako "wolny strzelec" , dowudca oraz członek drużyny. I jakoś mi to nie przeszkadza, wystarczy że znajde 4 chłopa którzy wiedzą jak grać zespołowo, to żaden kontekst "że tam jest klan" nie działa. Robimy swoje i tyle (i jeszcze by był dobry komandor, bo jak widzi że flage bierzemy a on mi karze na drugi koniec mapy zasówać ??).

Do osób którym owa sytuacja przeszkadza, dam little rade:
"nie pasuje że klan ..(tu wpisz sobie jego nazwę).. gromi was, połączcie się i pokażcie na co was stać" ....
Jak nie ? wieczorynka i palulku ..

do klanów :
"czasami troszkę więcej respect, nie będę pokazywać palcem, ale niektóre słowa na publicznych serwerach nie są najmilsze" (nie mówie o sobie ale mi też to przeszkadza)

p.s. sorki ale już mnie poniosło :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 11:00 

Cytuj:
"nie pasuje że klan ..(tu wpisz sobie jego nazwę).. gromi was, połączcie się i pokażcie na co was stać" ....

Szczerze mowiac nierozumiem o co ci chodzi ? jakzdy klanowicz ma prawo grac na polskich serwerach wszedzie graja klanowicze i tego sie nieda uniknac bo na kazdym serwerze wejdzie jakis klanowicz ... aha i odczepic mi sie od GROMU :P :D :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2