Teraz jest 4 mar 2025, 23:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 198 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 18:10 

Ok mam już hasło na foruum drużyny Hotel. Prosze zgłaszać się po nie do mnie, gg 6485385 lub na priv

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 19:02 

druzyna Charlie spi ?:D:D

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 20:29 

A czy ja kiedykolwiek otrzymam to haslo??!!

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 20:31 

Cytuj:
ot przykład trolla-spamera typowy okaz forumowy na dodatek nie bardzo inteligentny

Trolla-spamera? Nowe slownictwo tu widze. Wiesz synku co to spamer? :} Chyba nie bardzo. Co do inteligencji to nie znasz mnie a z moich wypowiedzi nie wynika raczej nic co pomogloby ci ocenic moje IQ. Pograj troche malutki to moze chociaz podyskutujemy o zagraniach :}

Co do tematu. kto dowodzi grupie Bravo(dolnyslask) ? :P

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 20:49 

Prosze do mnie o hasło do druzyny TANGO(zostałem CL) nr.gg:2906650

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 21:50 

Pucek napisał(a):
A czy ja kiedykolwiek otrzymam to haslo??!!

Odezwji sie do CLa grupy :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 21:56 

Może mi ktoś na privie hasło przesłać.Ja z mazowieckiego.Wogóle nie wiem co i jak.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 22:40 

Lilonn ty po prostu nigdy nie odpuścisz każdy Twój post jest coraz głupszy. Po co glupio skomentowałes moją informację o tym że nie będę mógł uczestniczyć w turnieju. Prosił Cie ktoś o to ?

Aha IronMan to to samo co PavloZ- widzisz synku w ilości postów Cie nie pobiję sumując nawet te z jednego i drugiego konta więc IQ na pewno mam od Ciebie mniejsze :lol: . W ilości wiosenek góruje nad Tobą co najmniej dwukrotnie więc synkiem mógłbyś byc moim.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 00:05 

IronMan napisał(a):
Aha IronMan to to samo co PavloZ- widzisz synku w ilości postów Cie nie pobiję sumując nawet te z jednego i drugiego konta więc IQ na pewno mam od Ciebie mniejsze :lol: . W ilości wiosenek góruje nad Tobą co najmniej dwukrotnie więc synkiem mógłbyś byc moim.

Bravo dla tego pana!

Killer, prześlij mi hasełko na priva.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 00:23 

ja nie wiem co z wami widze ze polowa woj.lodzkiego nie wie ze sie zapisala.... n/c

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 01:13 

Cytuj:
Lilonn ty po prostu nigdy nie odpuścisz każdy Twój post jest coraz głupszy. Po co glupio skomentowałes moją informację o tym że nie będę mógł uczestniczyć w turnieju. Prosił Cie ktoś o to ?

A po co ty wyskakiwales z smutna historia jak to nie mozesz grac i nie da rady w tym terminie? Who cares? Ale niee ty musiales walnac posta w takim tonie jakby cala scena musiala na ciebie czekac. No jak nie da rady ironman to nie da :[

Cytuj:
Aha IronMan to to samo co PavloZ- widzisz synku w ilości postów Cie nie pobiję sumując nawet te z jednego i drugiego konta więc IQ na pewno mam od Ciebie mniejsze Laughing . W ilości wiosenek góruje nad Tobą co najmniej dwukrotnie więc synkiem mógłbyś byc moim.

Dalej nie wiem co IQ ma do ilosci postow. Ani tez jak mozna odczytac IQ z cudzych postow. IQ to inteligencja. To natomiast, ze cos w twoim odczuciu glupio skomentowalem nie swiadczy o mojej inteligencji. Co najwyzej zlosliwosci...

slowo "synku' nie odnosilo sie do twojego wieku. Nie znalem twojego wieku(i dynda mi to) Graczy dzieli sie kategoriami "skillowymi" i raczej o to mi chodzilo ;> Bo jakos tak komentowales "profesjonalnych" graczy i smiales sie z ich skakania i "blaznowania" wiec zagladnalem na CB i niczym tam sie nie popisales wiec gdy ktos taki daje rady i ocenia gre innych to budzi we mnie smiech. No sry ale takto juz jest.

Skoro moj komentarz byl glupi to jak nazwac slownictwo typu "troll-spamer" Tego nawet nie ma w ogolnym slangu a co dopiero w normalnym slownictwie.

Na zakonczenie co by uczcic twoja wyzszosc intelektualna nad moja pogratuluje zdolnosci pisania cudzych nickow "Lilonn" Rozumiem, ze przerosl twoje zdolnosci pisarskie ale czy mozesz byc za glupi na "ctrl +c" "ctrl +v" ? :shock:

ps. Nie szukam okazji do klotni(swoja droga od paru miechow sie nie klocilem z nikim :P) i nie zamierzam sporu kontynuowac

pss. Arjen7 jak juz glupio komus przyklaskujesz w "sprzeczce o IQ' to chociaz na litosc boska pisz poprawnie. Slowa bravo tez nie ma w slowniku...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 09:15 

ostatnio nie zagladalem tu ale na ostatniej liscie zostalem pominiety a bardzo chcialbym zagrac :D pomorskie mocherowy_beret
sorry ale znalazlem siebie ale w podlaskim niestety

Ostatnio edytowano 9 lut 2006, 12:43 przez mocher, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 09:56 

Aha Livlonn miałem cie już nie karmić ale... - jakbyś chciał wiedzieć zwykła grzeczność wymaga zawiadomić innych o swojej nieobecności - po prostu brak ludzi w składach niektórych rejonów. Inaczej tuż przed startem mogłoby sie okazać że nie ma teamu. Widocznie nadmiar IQ (and/or za duży skill ) przeszkadza ci w zrozumieniu tak prostego faktu.

A co do twojego "zaglądnięcia na CB" - bajki dzieciaku opowiadasz bajki moze zaimponujesz tym komuś nie zorientowanemu ale akurat mnie już nie.

Koniec karmienia liplonna ops przepraszam ctrl+c i ctrl+v Lailonn'a
:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 12:31 

ludzie ruszcie dupy bo zgłaszaliscie się a brak ludu na forum!!

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 12:56 

Ironman to nick swiadczacy o zakutym lbie czy jak? Pomijajac wszystko celowe bledne pisanie cudzego nicka jest wlasnie przejawem braku kultury. Wiec mnie 'dziadku" nie pouczaj. Lepiej zrob cos pozytecznego i sie zastrzel...

A co do CB jak chcesz sie chwalic 55 pozycja z wynikiem 9:6 to lol :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 198 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2