Cytuj:
Lilonn ty po prostu nigdy nie odpuścisz każdy Twój post jest coraz głupszy. Po co glupio skomentowałes moją informację o tym że nie będę mógł uczestniczyć w turnieju. Prosił Cie ktoś o to ?
A po co ty wyskakiwales z smutna historia jak to nie mozesz grac i nie da rady w tym terminie? Who cares? Ale niee ty musiales walnac posta w takim tonie jakby cala scena musiala na ciebie czekac. No jak nie da rady ironman to nie da :[
Cytuj:
Aha IronMan to to samo co PavloZ- widzisz synku w ilości postów Cie nie pobiję sumując nawet te z jednego i drugiego konta więc IQ na pewno mam od Ciebie mniejsze Laughing . W ilości wiosenek góruje nad Tobą co najmniej dwukrotnie więc synkiem mógłbyś byc moim.
Dalej nie wiem co IQ ma do ilosci postow. Ani tez jak mozna odczytac IQ z cudzych postow. IQ to inteligencja. To natomiast, ze cos w twoim odczuciu glupio skomentowalem nie swiadczy o mojej inteligencji. Co najwyzej zlosliwosci...
slowo "synku' nie odnosilo sie do twojego wieku. Nie znalem twojego wieku(i dynda mi to) Graczy dzieli sie kategoriami "skillowymi" i raczej o to mi chodzilo ;> Bo jakos tak komentowales "profesjonalnych" graczy i smiales sie z ich skakania i "blaznowania" wiec zagladnalem na CB i niczym tam sie nie popisales wiec gdy ktos taki daje rady i ocenia gre innych to budzi we mnie smiech. No sry ale takto juz jest.
Skoro moj komentarz byl glupi to jak nazwac slownictwo typu "troll-spamer" Tego nawet nie ma w ogolnym slangu a co dopiero w normalnym slownictwie.
Na zakonczenie co by uczcic twoja wyzszosc intelektualna nad moja pogratuluje zdolnosci pisania cudzych nickow "Lilonn" Rozumiem, ze przerosl twoje zdolnosci pisarskie ale czy mozesz byc za glupi na "ctrl +c" "ctrl +v" ?
ps. Nie szukam okazji do klotni(swoja droga od paru miechow sie nie klocilem z nikim

) i nie zamierzam sporu kontynuowac
pss. Arjen7 jak juz glupio komus przyklaskujesz w "sprzeczce o IQ' to chociaz na litosc boska pisz poprawnie. Slowa bravo tez nie ma w slowniku...