Teraz jest 7 mar 2025, 03:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 13:41 

Przeczytałem cały temat i sprawdziłem typka czy mam go na czarnej liście. Po minutce poszukiwania okazało się ,że widnieje taki "pan" z datą kiedy to było (niedawno) jaka mapa i co robił. Operation clansweep | Samolot |---- Czekałem po "pana samolocika" I head z samolotu przeciwnika . Jestem za kamieniem (Sam siebie nie widziałem :-)) Dłuższa seria do wyjechania life-a itp. Ale czity świadczą o kolesiu a nie o tobie :-).

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 14:04 

Po dołębnej analize materiałów (na tyle dogłębnej na ile pozwalają mi moje zdolności percepcj)
1. Czytając relacje
2. Oglądając film
3. Przeglądając stronkę ową

Nie mam najmniejszych wątpliwości -BAN dla tego pana i jeszcze wpier by się przydał...

Zatrważająca bezczelność - a z drugiej strony skuteczna reklama i tylko 8 banów - ale mam nadzieję że to sie zmieni

Ostatnio edytowano 13 kwi 2006, 15:34 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 15:09 

mcmt - cybernetyczna korporacja niszczace cheaterow! Gratz :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 15:10 

[PfT]-ROMEK napisał(a):
IronMan napisał(a):
Ja tak miałem kilka tygodni temu na serwerze PFT - ( notabnene gość z tagiem PFT ) - nic sobie nie robił z tego ze do niego strzelają nawet sie nie chował. Na budowie wwaliłem w niego kilka krótkich serii z rkm'a nie raczył nawet zauważyć że dostaje. Na dodatek w jego drużynie był mój kolega z którym byliśmy razem na TS'ie i akurat wtedy leżał koło niego - obserwował wszytko i potwierdził moje spostrzeżenia.
Inna sprawa to serwer Krap'a - tu też jakiś pro obłokaniec biega tylko z defibrillatorem w lini prostej nawet nie strefując i zabija kogoś kto do niego wali z daleka z przyklęku lub leżąc. Gorzej że zdarzały sie sytuacje kiedy waliło do niego kilka osób widząć że biegnie w ich kierunku i nic. Mój poprzedni klan nawet to nagrał. Hardattack ma gdzieś te filmy. Gość jest po prostu niesmiertelny.

Pewno nie zauważył , że dostaje bo najpierw trzeba trafić . Jeżeli już decydujesz się napisać , że zawodnik z PfT czitował to konkretnie napisz geniuszu który. Trochę ostrożności w oskarżeniach.Miałem przyjemność grać przeciw Tobie i celności absolutnej raczej nie masz . Wskazane byłyby przeprosiny albo dowody.

Prosze bardzo był to Imć Pan Szakal - i ewiedentnie nikt nie potrafił go zabić - nie tylko ja ale i osoby z klanu HardAttack które przewyższają celnościa imć Pana Szakala wielokrotnie. Co zresztą było widac w meczu miedzy naszymi klanami w PC2006. Niestety akurat wtedy nie pojawiał sie na nim nawet krzyżyk celownika - nigdy nie tylko u mnie. A więc "geniuszu" zaczym rozpoczniecie nastepne śledztwo w stylu PFT kontra Wilda zastanów się czy zarzucajac komuś kłamstwo na podstawie swojej własnej niezachwianej pewności siebie ( przecież tak być nie mogło ) nie popełniasz błędu.

co do celności: i vice versa :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 15:42 
Moderator forum

Jeszcze raz zobacze oskarżeni o czity bez dowodów - jak zrobił to imć Iron Man to się skończy pisanie na forum. Masz dowody - przedstaw je - nie masz i Ci się wydaje że koleś oszukuje - sieć cicho i się ucz grać, szczególnie że po stronie klienta nie da się zrobić czita na nieśmiertelność, nietrafialność i kilka innych rzeczy. I to nie jest zachęta o dyskusji na ten temat.

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 16:33 

Hynol - nik tu nikogo nie oskarżał pierwsze słowa o tym że posądziłem kogoś o czitowanie padły ze strony PFT Romka no chyba ze słowa: ja też tak miałem sa zakazane. A tak wogóle zarówno Ty jak i Romek moglibyście sie dokładnie wczytać w to co napisałem.

Sytuacja miała miejsce - moze to potwierdzić kilka osób z klanu HardAttack. I nikt nigdy nic sobie z tego nie robił. A cala moja wczesniejsza wypowiedź nawiązuje do posta wyżej w którym jeden z uzytkowników pisze o histori jaka go spotkała na jakims serwerze - napisałem mu ja też tak miałem... i dalsza część wypowiedzi. Tak na dobra sprawę mozna to interpretowac jak - zdarzaja sie takie sytuacje w tej grze...

Natomiast to co napisął Romek to wyrwana z kontekstu wypowiedź - takie czepianie sie słówek. Oczywiście poniewaz występuje przeciwko klanowi stoje na straconej pozycji...

Co do dobrych rad - Hynol zachowaj je dla siebie...

Ostatnio edytowano 13 kwi 2006, 16:50 przez IronMan, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 16:43 

Cóż, czity są i będą i nikt nie zatrzyma tego procederu. Pozostają dwa wyjścia: albo z tym żyć i się męczyć albo odstawić BF'a na pułke. Ja osobiście jak widze kogoś, go zbyt podejrzliwie gra wychodze z tego serwera. Prawdopodobnie się myle w 80% przypadkach ale czasem to co pyprawiają inni jest aż nieprawdopodobne. No ale jak powiedziałem...moge się mylić.

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 20:19 

Bardzo wam dziekuje, za zimne i obiektywne wypowiedzi, ktore potwierdzaja moja GORACA i nerwowa relacje, spowodowana szokiem egzystencji cheatera na rankingowym serwerze Battlefielda 2.

Chlopakom z PB napisalem, iz na jego wykrycie zlozyl sie nie tylko klan enclave, ale pomogla cala polska scena Battlefielda. Chlopaki podziekowali i powiedzieli, ze uzycie serii cheatow wykorzystywanych przez kolege zostanie uniemozliwione w najblizszym uaktualnieniu PB.

Czytalem sobie caly topic od poczatku "na chlodno" i... Sorry, ale niekiedy az zal dupe sciska:
Metz napisał(a):
Równiez grałem w tym samym czasie co ty mcmt i coż, gość w samolocie był lepszy od ciebie i nie chodzi mi oto ze na ziemi cie zabijał ale w powietrzu..az tak cie to boli ? :P Takze nie zauważyłem zeby miał aimbota bo rowniez z nim razem chodziłem w teamie kiedy to np. zajęli nam na kubrze lotnisko i nie miał samolotu i grał hmm...całkiem normalnie, inni tez go zabijali, cudów nie wyprawiał wiec wydaje mi sie ze troche przesadzasz i koloryzujesz sprawe.

60s napisał(a):
1. mcmt Zaczęsto zabija. W jedenej rundzie on góra w 2 ja :] latając myśliwcem. [ AFKORZ jeśli zmienimy timy ]
2. Nie jest w cale takim niezwyciężonym pilotem [ w stylu

I'am THE BEST -> WAS , end EVER WILL BE ] i nikt mi nie podskoczy z moim jojem [ tu na myśli jego joy ]

3. Ludzie popatrzcie dobrze na wystrzeliwane rakiety i jej tor lotu. Mimo fixu dalej uważam że latają pod zbyt dużym kątem. [ moje zdanie i uważam je jak najbardziej za trafne ]. Nie mówiąc już, że rakiety potrafią skręcać tak samo jak przed fixem. No może troszke przesadziłem ale latają po bardzo zbliżonym torze.

P.S
90s co ty tu robisz [ akurat jak zaczynałem ssać ten film ]. Łanego HAKIERA mamy Tylko sie ci literki poprzestawiały

chciałem powiedzieć ze żadnym Asem nieba to ty mcmt nie jesteś za jakiego się masz zapewne w swoim mniemaniu i innych którzy przegrywają każdy pojedynek z tobą, i teksty które piszą co niektórzy gracze, że Mc lata to se nie polatamy są nie namiejscu. Poprostu ty, ja i inni nieco dłużej grający wykorzystujemy pewne kruczki o których świeży narybek nie wie i dlatego tak piszą.

[RONIN] napisał(a):
mcmt z tego filmiku który zrobiłeś nie wynika żeby koleś czitował. Być może akurat tak ładnie mu podleciały te head'y. A być może to to samo co w tym screenie co go wcześniej zapodałem.

Mysle, ze moderatorzy, ze wzgledu na zbyt duza ilosc nieletnich/miSZCZow BFa czy mega-mONdrych uzytkownikow forum, powinni bardziej rygorystycznie edytowac/wywalac posty nie na temat w co powazniejszych tematach, w ktorych autor prosi o wypowiedzi doswiadczonych ludzi, ktorzy na grze sie znaja.
Sprawa zamknieta, wkleje jeszcze nastepne filmiki dzis wieczorem.

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 20:51 

IronMan napisał(a):
Hynol - nik tu nikogo nie oskarżał pierwsze słowa o tym że posądziłem kogoś o czitowanie padły ze strony PFT Romka no chyba ze słowa: ja też tak miałem sa zakazane. A tak wogóle zarówno Ty jak i Romek moglibyście sie dokładnie wczytać w to co napisałem.

Sytuacja miała miejsce - moze to potwierdzić kilka osób z klanu HardAttack. I nikt nigdy nic sobie z tego nie robił. A cala moja wczesniejsza wypowiedź nawiązuje do posta wyżej w którym jeden z uzytkowników pisze o histori jaka go spotkała na jakims serwerze - napisałem mu ja też tak miałem... i dalsza część wypowiedzi. Tak na dobra sprawę mozna to interpretowac jak - zdarzaja sie takie sytuacje w tej grze...

Natomiast to co napisął Romek to wyrwana z kontekstu wypowiedź - takie czepianie sie słówek. Oczywiście poniewaz występuje przeciwko klanowi stoje na straconej pozycji...

Krótko : nie mydl , nie wyrywam z kontekstu Twojej wypowiedzi cytuję ją w całości . Po drugie jak inaczej mam interpretować Twoją wypowiedź jak nie oskarżeniem Szakala o nieuczciwość ....jedynie skargą na brak u Ciebie umiejętności strzeleckich ale to chyba nijak ma się do tego topicu. Niestety PfT nie jest mocnym klanem i wiele można nam zarzucić , brak umiejętności czy taktyki , gramy okazjonalnie 4fun jak umiejętności , ale nie nieuczciwą grę. Z Hardattackiem graliśmy bodajże trzykrotnie i spotkania zawsze przebiegały w miłej atmosferze , bywaliśmy częstymi gośćmi na Waszym serwerze i vice versa , nie kumam skąd ta niesprawiedliwa uwaga. Po trzecie za Szakala ręczę głową i pisanie o ewentualnych czitach jest bez sensu. Co do umiejętności imć Szakala o którym piszesz , że cały Hardattack przewyższ go umiejętnościami odsyłam do lektury jego statów http://pft-clan.pl/statsbf2.php?input1=44010806
Biorąc pod uwagę , że gra najczęściej medykiem są z pewnością lepsze niż przeciętne. Przy okazji prośba podaj linka do Twoich statów Ironie

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 21:00 

mcmt ale i tak nadal Cię będą najeżdżać, że za przeproszeniem jesteś nikim, bo grasz lepiej od nich. Przyzwyczaj się, polska zazdrość...

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 21:19 

mcmt napisał(a):
Sprawa zamknieta, wkleje jeszcze nastepne filmiki dzis wieczorem.

Czekamy,chętnie zobaczę więcej.

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2006, 23:25 

http://rapidshare.de/files/17835940/2.mpg.html
Filmik dla bardziej kumatych, sniperow/piechociarzy.
Koles ma ochote isc po schodach w gore, ale aimbot skierowywuje mu celownik ewidentnie 2 razy w kierunku enclave.Booli, ktory znajduje sie za filarem (pod nickiem Booli.pl albo jakos), ktory zreszta pozniej "jedzie go skillem" ;) (zostaje przez nas na niego skierowany). Sytuacja analizowana wiele razy, i bylo nie mozliwe, aby wczesniej booliego zauwazyl.

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 01:07 

IronMan napisał(a):
Ja tak miałem kilka tygodni temu na serwerze PFT - ( notabnene gość z tagiem PFT ) - nic sobie nie robił z tego ze do niego strzelają nawet sie nie chował. Na budowie wwaliłem w niego kilka krótkich serii z rkm'a nie raczył nawet zauważyć że dostaje. Na dodatek w jego drużynie był mój kolega z którym byliśmy razem na TS'ie i akurat wtedy leżał koło niego - obserwował wszytko i potwierdził moje spostrzeżenia.
Inna sprawa to serwer Krap'a - tu też jakiś pro obłokaniec biega tylko z defibrillatorem w lini prostej nawet nie strefując i zabija kogoś kto do niego wali z daleka z przyklęku lub leżąc. Gorzej że zdarzały sie sytuacje kiedy waliło do niego kilka osób widząć że biegnie w ich kierunku i nic. Mój poprzedni klan nawet to nagrał. Hardattack ma gdzieś te filmy. Gość jest po prostu niesmiertelny.

and

Prosze bardzo był to Imć Pan Szakal - i ewiedentnie nikt nie potrafił go zabić - nie tylko ja ale i osoby z klanu HardAttack które przewyższają celnościa imć Pana Szakala wielokrotnie. Co zresztą było widac w meczu miedzy naszymi klanami w PC2006. Niestety akurat wtedy nie pojawiał sie na nim nawet krzyżyk celownika - nigdy nie tylko u mnie. A więc "geniuszu" zaczym rozpoczniecie nastepne śledztwo w stylu PFT kontra Wilda zastanów się czy zarzucajac komuś kłamstwo na podstawie swojej własnej niezachwianej pewności siebie ( przecież tak być nie mogło ) nie popełniasz błędu.

co do celności: i vice versa :lol:

and

Jak to mówią: "Beknął, pierdnął i wyszedł, bo nie toleruje chamstwa..."

Szkoda słów...

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 12:31 

Wreszcie mcmt dales filmik na ktorym cos ewidetnie widac.

Aha i moze nie jedz po wszystkich bo sam najmadrzejszy i najlepszy nie jestes. Jak czytalem ostatnie Twoje posty to mi (i nie tylko mi) sie po prostu niedobrze robilo. Wyzywasz ludzi od kretynow czy kogos tam (nie chce mi sie sprawdzac jak napisales) to moze jednak spojrz na siebie....
To ze ktos nie ma racji nie znaczy ze jest glupkiem, owszem nie mielismy z Metzem racji i od naszej strony wygladalo na to ze dostawales w dupe w samolocie i sie placz zaczynal ze ktos smial byc lepszy (nie w powietrzu). Jednak to ze miales racje nie usprawiedliwia jechania po ludziach.

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 14:01 

Wielu wypowiedzialo sie w sposob w miare normalny, ze nie wierza, ze koles cheatowal i chca zobaczyc dowod. Najlepszym przykladem zreszta jest twoj post na pierwszej stronie topicu. A to co twoj koleszka napisal bylo glupie, tak mysle i to napisalem, bo wystarczy przeczytac jego wypociny mysle, ze nie tylko ja tak mysle. Uwazam zarazem, ze na tym forum powinno panowac wszechobecne 16+... Przez wypowiedzi w zasadzie niezwiazane z tematem, kogos kto zupelnie nie ma na celu przylozenia swojej cegielki do tematu a jedynie rzucenia owej, w okno kogos kogo sie nie lubi, jest tu coraz mniej prawdziwych graczy a wielu sie po prostu do Battlefielda zniecheca.
Sam fakt pozatym logicznie/psychologicznie rzecz biorac, ze ktos porusza temat mojego skilla w topicu z tym zupelnie nie zwiazanym, oznacza to dla mnie, ze... Ktos CONAJMNIEJ dobrze zapamietal moja gre na serwerze... :wink: ...

Filmik trzeci pokazuje nam, jak kolega bez UAV i wczesniejszego kontaktu wzrokowego znajduje wroga za gorka.
http://rapidshare.de/files/17837535/3.mpg.html

Nastepny filmik bedzie przedstawial, jak ze sniperki (SVD) zabija kolesia skaczacego z tamy bez spadochronu, w locie.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2