Bardzo wam dziekuje, za zimne i obiektywne wypowiedzi, ktore potwierdzaja moja GORACA i nerwowa relacje, spowodowana szokiem egzystencji cheatera na rankingowym serwerze Battlefielda 2.
Chlopakom z PB napisalem, iz na jego wykrycie zlozyl sie nie tylko klan enclave, ale pomogla cala polska scena Battlefielda. Chlopaki podziekowali i powiedzieli, ze uzycie serii cheatow wykorzystywanych przez kolege zostanie uniemozliwione w najblizszym uaktualnieniu PB.
Czytalem sobie caly topic od poczatku "na chlodno" i... Sorry, ale niekiedy az zal dupe sciska:
Metz napisał(a):
Równiez grałem w tym samym czasie co ty
mcmt i coż, gość w samolocie był lepszy od ciebie i nie chodzi mi oto ze na ziemi cie zabijał ale w powietrzu..az tak cie to boli ?

Takze nie zauważyłem zeby miał aimbota bo rowniez z nim razem chodziłem w teamie kiedy to np. zajęli nam na kubrze lotnisko i nie miał samolotu i grał hmm...całkiem normalnie, inni tez go zabijali, cudów nie wyprawiał wiec wydaje mi sie ze troche przesadzasz i koloryzujesz sprawe.
60s napisał(a):
1. mcmt Zaczęsto zabija. W jedenej rundzie on góra w 2 ja :] latając myśliwcem. [ AFKORZ jeśli zmienimy timy ]
2. Nie jest w cale takim niezwyciężonym pilotem [ w stylu
I'am THE BEST -> WAS , end EVER WILL BE ] i nikt mi nie podskoczy z moim jojem [ tu na myśli jego joy ]
3. Ludzie popatrzcie dobrze na wystrzeliwane rakiety i jej tor lotu. Mimo fixu dalej uważam że latają pod zbyt dużym kątem. [ moje zdanie i uważam je jak najbardziej za trafne ]. Nie mówiąc już, że rakiety potrafią skręcać tak samo jak przed fixem. No może troszke przesadziłem ale latają po bardzo zbliżonym torze.
P.S
90s co ty tu robisz [ akurat jak zaczynałem ssać ten film ]. Łanego HAKIERA mamy Tylko sie ci literki poprzestawiały
chciałem powiedzieć ze żadnym Asem nieba to ty mcmt nie jesteś za jakiego się masz zapewne w swoim mniemaniu i innych którzy przegrywają każdy pojedynek z tobą, i teksty które piszą co niektórzy gracze, że Mc lata to se nie polatamy są nie namiejscu. Poprostu ty, ja i inni nieco dłużej grający wykorzystujemy pewne kruczki o których świeży narybek nie wie i dlatego tak piszą.
[RONIN] napisał(a):
mcmt z tego filmiku który zrobiłeś nie wynika żeby koleś czitował. Być może akurat tak ładnie mu podleciały te head'y. A być może to to samo co w tym screenie co go wcześniej zapodałem.
Mysle, ze moderatorzy, ze wzgledu na zbyt duza ilosc nieletnich/miSZCZow BFa czy mega-mONdrych uzytkownikow forum, powinni bardziej rygorystycznie edytowac/wywalac posty nie na temat w co powazniejszych tematach, w ktorych autor prosi o wypowiedzi doswiadczonych ludzi, ktorzy na grze sie znaja.
Sprawa zamknieta, wkleje jeszcze nastepne filmiki dzis wieczorem.