Teraz jest 25 lis 2024, 23:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Jak ważny dla Ciebie jest system rankingowy w BF2?
Jaki system? 16%  16%  [ 30 ]
Zaglądam tam od czasu do czasu. Nie zależy mi. 32%  32%  [ 59 ]
Co jakis czas sprawdzam swoje statystyki. Lubie dostawać odznaczenia i unlocki. 38%  38%  [ 69 ]
Uważam, że to bardzo ważny element gry. Bez niego straciłaby sens. 14%  14%  [ 25 ]
Liczba głosów : 183
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 16:01 

Dumch napisał(a):
Trzech najwiekszych wyklocaczy sie spotkalo :P Jakby KDR byl liczony był po postach nikt by was nie przebil :P :wink:

trzech ?
porównaj ty lepiej swój licznik postów z osobami o których mówiłeś :twisted: & :wink:

jason.paury napisał(a):
Po czwarte primo - ultimo: jak komuś satysfakcję daje zabicie z G3, albo G36C, to muszę go zasmucić - to broń zabiła przeciwnika, a nie ty, więc to ona powinna mieć satysfakcję. Prawdziwej satysfakcji nie daje nawet wpadnięcie z AK-101 pomiędzy czterech "co mają G3" i wyrżnięcie ich do nogi - nawet z noża. Dlaczego? Bo to lamy. Prawdziwą satysfakcję daje odbicie Hotelu z rąk amerykanów, gdy znajdują się na niej 4 osoby z tagiem przed nickiem. A jeśli ktoś spyta, dlaczego, to odpowiem: bo oni mają takie unlock'i, których "ci z G3" nie mają: teamplay, zdrowy rozsądek, i myślenie.

co za pierdoły
to osoba z G3 niemoże mieć "myślenia, zdrowego rozsądku i teamplay'a" ?
wpadanie z AK-101 pomiędzy czterech z G3 ? jeszcze gdybyś wyskoczył z M16 to bym zrozumiał ale tak to jak nadłoni widać że ktoś tu se ego podpiera negacją unlocków :roll:

AK-101 - najbardziej zbalansowany i skillowy karabin w grze - tego się trzymaj niczym spódnicy mamusinej
i pamiętaj jeżeli odstrzelił cię jakiś gostek z G36C albo P90 gdy ty miałeś jedyną słuszną broń (patrz wyżej) to napewno jesteś i tak od niego lepszy bo to był unlockowy lamer!

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 16:57 
Moderator forum

Ja już tu trochę goszczę Kolec :wink: Zreszta nie wszystkie moje posty sa na widocznych forach :) Tam jest sporo :P

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 17:08 

Cytuj:
...Tylko nieudacznikom przyjemnosc sprawi wlecenie helikopterem na everest....

:shock: !!! To byłby niesamowity wyczyn mało komu udało się śmignąć, śmigłem wyżej niż 7000m. A staty no cóż, jestem lama i raz się nachlałem z radości awansu :D
Ale potem gdy kumple okazali się lepsi w tych statach to mówie, że mi one dyndają :D Zaglądam w staty :!:

Ps. ups :oops: 14 maja 2005 na czubku Everestu usiadł francuski helikopter Acureuil, pilotowany przez Didiera Delsalle ...

Ostatnio edytowano 28 sie 2006, 17:30 przez allenisko, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 17:34 

Cytuj:
I tego parametru nie zamieścił nasz "twórca" w ogólniedostępnym z poziomu gry zestawieniu.
Zostawmy więc argument o intencjach "twórcy" bo wg. mnie jest on mało rzeczowy

Bo wykonanie takeigo systemu statystyk nie jest mozliwe za bardzo. Najlepszym chyba spsoobem byloby aby punkty przyznawalo za % hp jaki zabierzemy. 100%=1pkt wtedy gdy 1 osoba tlyko pyknie wroga na koniec nie dostanie calosci 'chwaly" ale nie slyszalem by gdzies taki system dzialal.

Cytuj:
I z uporem maniaka nie mozesz pojąć że niektórzy mogą lubić tę rzeź.
Dla nich wynik zespołu jest drugorzędny wobec własnej pozycji na liscie najskuteczniejszych graczy. Nie znaczy to że goście nie maja prawa bawić się w swój ulubiony sposób !

Sugerujesz, ze ktos lubi byc bitym, miazdzonym, poniewieranym i gonojym we wlasnej bazie? :}

Cytuj:
I dlatego nieudacznicy nie powinni mieć prawa za pieniądze latać w kosmos , wchodzić/być wnoszonym na najwyższe szczyty i grać w BF ?
To już prawie "faszyzm" - tego na pewno nie zrozumiem i nie poprę !

A gdzie ja pisalem, ze im nie wolno. Nawte im kopa dam na rozped i niech leca. Chodzilo mi o prestiz.

Gosc a wchdozi na everest - slawa i "kolejny wielki alpinista"
Gosc b wlatuje helikopterem - dziwak

Kto ma prestiz a kto kase? ;]

Kiedys ktos kto mial unlocki "oo duzo musial grac" a dzis to "..." b kazdy je ma :}

nazwijmy to "inflacja znaczenia"

A dla ciebie bo widze, ze nie kumasz bardziej obrazowy przyklad. Przez rok montujesz aparat. W koncu masz! jestes dumny i chcesz sie pochwalic osiagnieciem. Tylko, ze wszyscy w kolo od roku maja aparaty bo rozdawano je za darmo w sklepie na rogu :}

Cytuj:
Żeby być (uczciwie, bez kantów) w czołówce światowych "statsiarzy" należy również mocno sie namęczyć i poświęcić grze długie godziny.
Czy to według Twojej recepty może dac satysfakcję ?

Czolowka nabija te statsy a nie zdobywa uczciwie grajac. 99% czasu w samolocie i to j10 najlepiej albo wylacznie czolgista na karkandzie itd. Dla mnie powod do kpiny

Cytuj:
Jak ma się objawiać co ?

To nawet nie wiesz co sam piszesz?

Napisales, ze my tempimy ludzi co za wszleka cene chca byc na szczycie drabinki. ja sie pytam jak niby do tego daza? TK dla "punktodajnego" pojazdu? "stats padding" ?

Cytuj:
Mówię tylko że tzw. "statsiarstwo" jest całkiem normalnym zjawiskiem istniejącym "obok" rozgrywek klanowych i przy założeniu że nie korzystamy z oszustwa jest również normalną formą współzawdonictwa.

owszem ale wspolzawodnictwo musi miec cel. Jesli po tygodniu ciezkiej nauki dostaniesz 5 z egzaminu a potem okaze sie ze WSZYSCY maja 5 nawet ci co nic nie napisali to co sie stanie z twoja satysfakcja i rywalizacja? ;}

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 17:49 

Kolec napisał(a):
co za pierdoły
to osoba z G3 niemoże mieć "myślenia, zdrowego rozsądku i teamplay'a" ?
wpadanie z AK-101 pomiędzy czterech z G3 ? jeszcze gdybyś wyskoczył z M16 to bym zrozumiał ale tak to jak nadłoni widać że ktoś tu se ego podpiera negacją unlocków

W 95% przypadków - nie. A ty się rzucasz o to tylko dlatego, że dziś sam na gromie grałeś z G3 :wink:

Poza tym - to tylko moje zdanie. Ot, nie mam po prostu szacunku, ani tym bardziej respektu dla grających tylko unlock'ami.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 18:21 

po1. respekt=szacunek
po2. unlocki zrobili po to żeby nimi grać więc nie wiem co jest złego w tych którzy ich używają.

Ja sam gram unlockami bo nie widze powodów żeby ich nie używać i też nie przeszkadza mi jak jakiś koleś się gdzieś z pkm'em rozłoży i mnie kosi 10-ty raz z rzędu... ot co myśle o unlockach

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 18:31 

Znowu się zaczyna. To trzeba czym prędzej zamknąć zanim niektóre osoby znowu zaczną swą odwieczną mantrę.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 18:39 

Diabol napisał(a):
po1. respekt=szacunek

Nooo... Jaki etymolog się znalazł... A skąd, za przeproszeniem, bierzesz takie informacje??

Meewosh: to właśnie przez to ciągłe zamykanie, takie tematy ciągle wracają :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 18:44 

jason.paury napisał(a):
Diabol napisał(a):
po1. respekt=szacunek

Nooo... Jaki etymolog się znalazł... A skąd, za przeproszeniem, bierzesz takie informacje??

Meewosh: to właśnie przez to ciągłe zamykanie, takie tematy ciągle wracają :wink:

widze, że nie przyjmujesz do siebie niczego i cokolwiek próbuje ci się udowodnić to sie wkurzasz więc nie mam zamiaru tego dalej ciągnać...

w końcu przestaną wracać...

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 18:50 

wierz mi że moja gra unlockami niema nic do rzeczy z zajmowanym stanowiskiem w sprawie unlocków

gram tym czym w danej chwili mam ochotę(co nieoznacza "tylko" unlocków) - bo gówno mnie obchodzi unlockowe tabu jakie sobie wypracowała scena bf, bo mam taką możliwość, bo różnorodność jest ciekawsza niż AK, AK, AK i AK

z tego też powodu zdaża mi się też wybierać M16 zamiast G36E i omijać MECoskie kity by zaraz w nastepnej rundzie biegać z PKMem

ot, poprostu niemam szacunku, ani tym bardziej respektu dla pr0wannabe grających AK i podpierających swoje ego faktem że ktoś ich zastrzelił z unlocka

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 18:59 

Lailonn napisał(a):
Gosc a wchdozi na everest - slawa i "kolejny wielki alpinista"

IMHO to tez dziwak....co do unlockow korzystam bo sa dostepne...rankingi - jak zaczalem grac sprawdzalem (taki mily dodatek) teraz wisi mi jakie sa i czy wogole sa :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 19:14 

Hmm ale tu jest dyskusja o tym czy zdobycie teraz unlockow cokolwiek oznacza? Poczatkowo trzeba bylo wybierac sposord nih bo nie predko bedzie kolejny. Byly "cenne" a teraz? :}

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 19:30 

Może EA więc powinno pokasowac wszystkim rankingi :twisted: :D?

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 19:32 

Lailonn napisał(a):
Hmm ale tu jest dyskusja o tym czy zdobycie teraz unlockow cokolwiek oznacza?

Dla tych co ich jeszcze nie maja chyba tylko

Lailonn napisał(a):
Byly "cenne" a teraz? :}

Teraz po prosu sa...kto chce korzysta...kto nie ma bardzo chce korzystac :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 19:33 

Diabol napisał(a):
widze, że nie przyjmujesz do siebie niczego i cokolwiek próbuje ci się udowodnić to sie wkurzasz więc nie mam zamiaru tego dalej ciągnać...

No tak - jak się palnie jakąś głupotę, to najlepiej odwrócić kota ogonem. A w gwoli wyjaśnienia: respekt, to szacunek + pewien rodzaj strachu, tyle, że mniej paraliżujący niż zwykle - tak żebyś już nie ciągnął :P

Kolec napisał(a):
ot, poprostu niemam szacunku, ani tym bardziej respektu dla pr0wannabe grających AK i podpierających swoje ego faktem że ktoś ich zastrzelił z unlocka

Hmm... Ciekawe. Niestety, pownie muszę Cię zasmucić. Osobiście nie podpieram swojego ega (whatever it means) faktem, iż zabija mnie unlock (po raz kolejny powtarzam: to unlock'i zabijają), tylko czasem na TS'ie słychać głos ala imperator: "i teraz widzisz gdzie możesz sobie wsadzić to F2000". Poza tym, ciekawe co by było, gdyby unlock'i były dopuszczone do gry w ligach CB itp. itd. i wszyscy "klanowcy" graliby nimi na FFA? Ciekawe kto wtedy by lamentował :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2