Teraz jest 5 mar 2025, 21:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 176 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:12 

Lol, ludzie, naprawde tak ciężko wam to zrozumieć że jeśli 2 rekrutów cheatuje to nie znaczy że cały klan cheatuje?? Co jak co ale gdybym ja był cheaterem to bym się tym nie chwalił, a wy twierdzicie od razu że cheater jest jak dealer i inym wciska swoje[cenzura] Nawet w pewnym momencie chcieliście żeby pFx wyrzucono z turnieju - to już niezdrowa rywalizacja, bo to jedynie próba złapania szansy na wygraną, by bezproblemowo wygrać z tą drużyną. Skoro twierdzicie że oni wszyscy są takimi wielkimi cheaterami i lamami to czemu do tej pory nie pokazaliście dowodu?? (nie liczą się Ci dwaj rekruci)

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:13 

Wiesz co Dramich... jezeli np. taki Jason (bez urazy) z urazonymi ambicjami zrobi wszystko, zeby Cie udupic to naprawde nie trzeba miec pecha... gdyz sa dowody i nie jest to wielce trudne, zwlaszcza, gdy masz do dyspozycji admina punkbusted.com(poprawcie jezeli sie myle)... Sprobujcie znalezc wiecej tych screenow... (btw. nie wiedzialem, ze Drago ma dostep do ftp serva NSZ 8) )

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:13 

Powiem tak: ufam każdemu z pFx z podstawowego składu, czyli fryzjer, pyro, mario, morphi, shuva, a nawet kropkowi :P I kieruje się wszystkimi tymi chwilami, które spędziłem z nimi w grze i na ts. PB tez byl tutaj pomocny, bo ani razu ich nie wykrył co oznacza, ze sa niewinni. Z vihim kilka razy gralem, a samsona nie znam w sumie.

2 podpora 2 stój!
3 zatrzymanie
All included in one

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:17 

Lunder napisał(a):
Lol, ludzie, naprawde tak ciężko wam to zrozumieć że jeśli 2 rekrutów cheatuje to nie znaczy że cały klan cheatuje??

znasz powiedzenie z kim się zadajesz, takim się stajesz ??

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:19 
Zbanowany

pFx**kr0pek napisał(a):
ze z powodu Waszego ultrauberextraproskilla nie chcemy z Wami grac... przykre...

Taak? To znajdz mi lepszy team poza kocurami i SOFem cały czas grajacy na polskiej scenie. No, czekam... CQF? Dowiemy się niedługo. TFR? Zaczynam się bać. A MOŻE WY? Niiieee no, prima aprilis był dawno. :)

A CQF, jeszcze za czasow delta force : Black hawk down jak ja grałem, był zlamiony.

Wypraszam to sobie...Jak cqf sie rozpadalo to ja doszedlem do klanu i dziwne ze cqf jeszcze wygrywalo w bhd...nie chce Ci nic mowic ale jesli to byly lamy to w jaki sposob pokonalo UZI,SLS itd? Chyba cos ci sie myli!

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:19 

*CQF*Dr4go napisał(a):
morphi napisał(a):
To nie jest klan kropka!!!!!!

Niepotrzebnie go przygarnęliście. Ciągnie się za Wami jak smród przy d... to po pierwsze. Po drugie jakoś nie bardzo mi się chcę wierzyć, że nie wiedzieliście. Dwóch graczy to nie jeden, a i prawdopodobnie trzech.

No niestety nie mamy serwera jak wy żeby pół polski się zgłaszało
nie mamy stałego składu jak SOF. A rekruci (w większości wypadków) niestety nie są w stanie wykazać się myśleniem i zachowaniem na polu walki, bo skil jest do wyćwiczenia wiec trzymamy się graczy których znamy.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:22 
Zbanowany

teraz nikt z pfx nie ma wstepu na server cqf chyba...mario odrazu dostal banana...Nie no zal...myslalem ze w bf2 jest mniej lamerskich cziterow niz w bhd a tu sie myle...omg zal!!! :?

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:27 

$towarzysz$ napisał(a):
Lunder napisał(a):
Lol, ludzie, naprawde tak ciężko wam to zrozumieć że jeśli 2 rekrutów cheatuje to nie znaczy że cały klan cheatuje??

Ty byś chłopie nadawał się do Wielkiej Rady Jedi, ktora walczy z ciemną stroną Mocy. Gdyby tak sądownictwo w kraju funkcjonowało jak Twoja dedykcja to odrazu zamknął bym się w pokoju i wyszedłbym, gdyby władza się zmieniła. Jak juz Lunder wspomniał - cheater nie obnosi się z tym co robi. Na drugi raz wrzucaj wpierw screena z dowodem :P

2 podpora 2 stój!
3 zatrzymanie
All included in one

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:28 

Piooner napisał(a):
pFx**kr0pek napisał(a):
ze z powodu Waszego ultrauberextraproskilla nie chcemy z Wami grac... przykre...

Taak? To znajdz mi lepszy team poza kocurami i SOFem cały czas grajacy na polskiej scenie. No, czekam... CQF? Dowiemy się niedługo. TFR? Zaczynam się bać. A MOŻE WY? Niiieee no, prima aprilis był dawno. :)

A CQF, jeszcze za czasow delta force : Black hawk down jak ja grałem, był zlamiony.

Wypraszam to sobie...Jak cqf sie rozpadalo to ja doszedlem do klanu i dziwne ze cqf jeszcze wygrywalo w bhd...nie chce Ci nic mowic ale jesli to byly lamy to w jaki sposob pokonalo UZI,SLS itd? Chyba cos ci sie myli!

Ehhh. to był jedyny etap w historii klanu czym można sie chwalić, byliśmy [cenzura]i nikt tam nie grzebał w configach. Pamietam mecze kiedy 2-3 z 8 cheatowało i tak przegrali.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:29 
Zbanowany

Ja nadal mysle ze w pfx jest wiecej czitow...
*CQF*Darek napisał(a):
Piooner napisał(a):
pFx**kr0pek napisał(a):

Ehhh. to był jedyny etap w historii klanu czym można sie chwalić, byliśmy nie do wy....nia i nikt tam nie grzebał w configach. Pamietam mecze kiedy 2-3 z 8 cheatowało i tak przegrali.

Pamietam jak mi dokopywaliscie w bhd a jak doszedlem do CQF to bylem caly uradowany na tamte czasy cqf w bhd to bylo moje marzenie;p

Ostatnio edytowano 5 kwi 2007, 13:37 przez Piooner, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:31 

$towarzysz$ napisał(a):
Vottar napisał(a):
(btw. nie wiedzialem, ze Drago ma dostep do ftp serva NSZ 8) )

to teraz wiesz.

Weź się już idioto nie wypowiadaj na tym forum bo się jeszcze bardziej poniżasz.

Na razie ty się poniżasz sowim zachowaniem(najlepiej też przestań pisać na tym forum) ;) Obraził Cię gdzieś, że ty go musisz teraz obrażać? Używał cheatu - dostał bana i tyle ;) Koniec, kropka i amen :D Zakończcie ten bezsensowny spór :roll:

Ostatnio edytowano 5 kwi 2007, 13:32 przez Jim, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:31 

Piooner napisał(a):
teraz nikt z pfx nie ma wstepu na server cqf chyba...mario odrazu dostal banana

bany na tym serwie to normlane pytanie tylko WHY??

Zapłacił za grę, jak dotąd nie złamał warunków umowy, która jest zawierana automatycznie przy zakupie. Serwer jest rankingowy wiec, jeśli nie złamał zasad to, dlaczego ma mieć zabroniony wstęp?? Nie wiem czy to jest normalne. Rozumiem, jeśli byłby to serwer prywatny, ale rankingowe objęte są pewnymi zasadami.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:32 

Halt-(PL) napisał(a):
$towarzysz$ napisał(a):
Lunder napisał(a):

Ty byś chłopie nadawał się do Wielkiej Rady Jedi, ktora walczy z ciemną stroną Mocy. Gdyby tak sądownictwo w kraju funkcjonowało jak Twoja dedykcja to odrazu zamknął bym się w pokoju i wyszedłbym, gdyby władza się zmieniła. Jak juz Lunder wspomniał - cheater nie obnosi się z tym co robi. Na drugi raz wrzucaj wpierw screena z dowodem :P

Gdyby tak było to by jeden wpadł pod tagiem pFx. Co do towarzysza to tylko powiedzenie a nie przytoczone paragrafy prawne .

Vottar napisał(a):
(btw. nie wiedzialem, ze Drago ma dostep do ftp serva NSZ 8) )

Steaming serwera jest na moim koncie admina. Chyba nie dziwne, że przeglądam i archiwizuje screeny i logi serwera.

Ostatnio edytowano 5 kwi 2007, 13:34 przez dragi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:33 
Zbanowany

morphi napisał(a):
Piooner napisał(a):
teraz nikt z pfx nie ma wstepu na server cqf chyba...mario odrazu dostal banana

bany na tym serwie to normlane pytanie tylko WHY??

Zapłacił za grę, jak dotąd nie złamał warunków umowy, która jest zawierana automatycznie przy zakupie. Serwer jest rankingowy wiec, jeśli nie złamał zasad to, dlaczego ma mieć zabroniony wstęp?? Nie wiem czy to jest normalne. Rozumiem, jeśli byłby to serwer prywatny, ale rankingowe objęte są pewnymi zasadami.

Nie nie zgadzam sie!!!
Ja rozumiem 1 kick 2 kick az wkoncu ban!!! Po co jest napisane no f0cking unlocks,no baserape,no commander i cos jeszcze...Dzis jak gralem to tylko jak djshadows wyszedl to odrazu commandery, unlocki i baserape zal!...widocznie rodzice nie nauczyli czytac

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 13:35 

:lol: buhahahaha wyszło szydło z worka :twisted: A jakie były lamenty w match conflict CB kiedy to grali z Headshotem, a tu masz ci babo placek :lol: Ja tam nie będę brał udziału w turnieju jeżeli pfx będzie brał w nim udział 8)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 176 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2