Teraz jest 5 mar 2025, 19:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 22:19 

Dlaczego niektórym tak barzo zależy na zamykaniu kolejnych tematów.
Jeśli ludzie chcą się wypowiadać to niech to robią, po co im zabraniać. Zamykanie tematów powoduje otwieranie kolejnych podobnych i następuje takie błędne koło, czyli sztuczne zapychanie forum podobnymi tematami.
Lepiej chyba jak jest jeden post i 50 stron niż 50 postów po 2-3 strony, tak jak to było np. z tematem "brak statystyk" - wiele kilkustronowych postów. Bezsens. Dajcie ludziom sie wygadać, komu to szkodzi.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 12:17 

Statspadding jest zły - ale na normalnych servach CQ lub INF. A na servach do tego przeznaczonych - jest ok , nie podoba sie, nie grac.

Pozatym zauwazylem ze wiekszosc sie wypowiada ze nie zwraca uwagi na statystyki, wiec co was w oczy kluja servery statspadding ? przeciez to nie ma dla was znaczenia, ze ktos bedzie mial wieksze statsy od was...

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 17:01 

Święte słowa, święte.
Każdy powinien grać tak jak ma na to ochote, aby nie przeszkadzał innym. Tylko zazdrość innych graczy, którzy grają całe życie medykiem i zrobią wszystko, żeby sie podlizać do tzw. pro graczy powoduje durne wypowiedzi typu: nie graj tak, nie uzywaj tego itp.
Ale ja do k....y nędzy zapłaciłem za wszystko, łącznie z unlokami i dostępem do serwerów jakie by nie były, a nie tylko za medyka z podstawową bronią.
Może niedługo ktoś wymyśli, że mam nosić różowe gacie bo inne są lamerskie.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 18:06 

RPK_Tanatos napisał(a):
Lepiej chyba jak jest jeden post i 50 stron niż 50 postów po 2-3 strony, tak jak to było np. z tematem "brak statystyk" - wiele kilkustronowych postów. Bezsens. Dajcie ludziom sie wygadać, komu to szkodzi.

No. Tylko żeby sie offtopic nie ciągnoł....
Hawk napisał(a):
przeciez to nie ma dla was znaczenia, ze ktos bedzie mial wieksze statsy od was...

Dla mnie ma. Po to kupiłem ta gra żeby rywalizować tak. Gdyby nie było opcji statystyki w bf2 to bym w to nie zaczoł grać nawet.

RPK_Tanatos napisał(a):
Może niedługo ktoś wymyśli, że mam nosić różowe gacie bo inne są lamerskie.

Ciekawe jak to będą sprawdzać xD

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 22:13 

Jest ZA DUŻO moderatorów, którym wydaje się że skoro oni wiedzą to temat nadaje się do zamknięcia. A z drugiej strony zrobiło się tu kółeczko wzajemnej adoracji. Nikt nie powie co myśli, bo za chwile kółeczko weźmie i wgniecie w ziemię takiego osobnika wyzywając od noobuff itp.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 22:16 

Mplay napisał(a):
Jest ZA DUŻO moderatorów, którym wydaje się że skoro oni wiedzą to temat nadaje się do zamknięcia.

Mi sie wydaje że ich jest za mało.
Mplay napisał(a):
A z drugiej strony zrobiło się tu kółeczko wzajemnej adoracji. Nikt nie powie co myśli, bo za chwile kółeczko weźmie i wgniecie w ziemię takiego osobnika wyzywając od noobuff itp.

Ja mówię co myślę.( a raczej pisze.)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 22:49 

Mplay napisał(a):
Jest ZA DUŻO moderatorów, którym wydaje się że skoro oni wiedzą to temat nadaje się do zamknięcia. A z drugiej strony zrobiło się tu kółeczko wzajemnej adoracji. Nikt nie powie co myśli, bo za chwile kółeczko weźmie i wgniecie w ziemię takiego osobnika wyzywając od noobuff itp.

Masz u mnie browca! Chciałem to powiedzieć, ale bałem się że dostane ostrzeżenie :(

Zeby nie było off-topa

Uważam, że eA powinna pozwolić na pistol/knife only, a takie pełne statspaddingowe powinni zakmnąć :o

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 23:04 

davis00 napisał(a):
Uważam, że eA powinna pozwolić na pistol/knife only, a takie pełne statspaddingowe powinni zakmnąć

Jestem tego samego zdania. Nie byłoby pokusy dla leniwych :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 23:40 

szakal0x napisał(a):
Dla mnie ma. Po to kupiłem ta gra żeby rywalizować tak. Gdyby nie było opcji statystyki w bf2 to bym w to nie zaczoł grać nawet.

i z kim niby rywalizujesz? z tymi dziesiątkami tysięcy graczy którzy mają lepsze statsy niż Ty? jaki masz cel? TOP 1000? TOP 100? i co Ci to da?:D

chcesz rywalizacje to szukaj klanu i graj w ligach- tam jest rywalizacja, bo prawda jest taka ża połowa wymiataczy z FFA dostaje baty na klanówkach

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2007, 00:05 

Dokladnie rywalizowanie w statsach to nic takiego :)

Rywalizacja w klanie to dopiero coś :wink: Jeżeli nie zalapiesz się do pierwszego skladu będziesz tak ciężko trenowal aby w końcu się w nim znaleźć :wink: A jak jesteś w klanie to klimat klanówek rządzi ! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2007, 00:58 

Domino napisał(a):
Rywalizacja w klanie to dopiero coś Wink Jeżeli nie zalapiesz się do pierwszego skladu będziesz tak ciężko trenowal aby w końcu się w nim znaleźć Wink A jak jesteś w klanie to klimat klanówek rządzi ! Twisted Evil

gdyby nie to pewnie dawno bym rzucił BF :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2007, 00:59 

Exil napisał(a):
Domino napisał(a):
Rywalizacja w klanie to dopiero coś Wink Jeżeli nie zalapiesz się do pierwszego skladu będziesz tak ciężko trenowal aby w końcu się w nim znaleźć Wink A jak jesteś w klanie to klimat klanówek rządzi ! Twisted Evil

gdyby nie to pewnie dawno bym rzucił BF :)

A kto nie? Jaki byłby sens istnienia gier internetowych bez rywalizacji pomiędzy poszczególnymi klanami? Żaden ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2007, 15:27 

MasterM napisał(a):
i z kim niby rywalizujesz? z tymi dziesiątkami tysięcy graczy którzy mają lepsze statsy niż Ty? jaki masz cel? TOP 1000? TOP 100? i co Ci to da?Very Happy

chcesz rywalizacje to szukaj klanu i graj w ligach- tam jest rywalizacja, bo prawda jest taka ża połowa wymiataczy z FFA dostaje baty na klanówkach

No chce, ale zeby mieć klan musze miec skilla.
A cel mam TOP 10 . :twisted: A da mi to że będe wiedział że jestem lepszy.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2007, 15:28 

szakal0x napisał(a):
A cel mam TOP 10
O, bo zdechnę :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2007, 15:41 

Spoko za 10 lat jak już większośc przestanie grać w BF-a to będzie w 10.

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2