Teraz jest 25 lis 2024, 13:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 gru 2008, 21:53 

tak czy siak gra sie najlepiej w tygodniu rano i po godzinie 23 kiedy rodzice dzieciom kaza isc spac bo rano trzeba wstac do szkoly i netcik zaczyna jakos dzialac,wtedy reg jest najlepszy,najgorzej w wekendy,wtedy wcale mozna odpuscic granie...dlatego zgodze sie z postrzezeniem Ediego w 100%...a trening czy tak czy tak przydaje sie,co innego w jednej rundzie w bfa ktora trwa 15 minut zrobic max do 50 killi a co innego wywalic 1000 tarcz w ciagu tych 15 minut+5 rund w fallowera,albo aim mapa do bfa na ktorej jakis czas temu z chlopakami z MISS jechalem na hamachi...2mb neo tylko 4 osoby uciagnelo na mapce,probowalismy wrzucic na server...ale nie dalo rady a szkoda bo po 20 minutach gry po 100-150 fragow sie robilo,przeskok na waiba i 15-1 w ciagu paru minut nie bylo problemem.

PostNapisane: 12 gru 2008, 22:39 

wiec przepraszam za pomylke ;]

PostNapisane: 13 gru 2008, 09:48 

Wie ktoś jak zmniejszyć dpi w myszce? Nie chodzi mi o panel sterowania>mysz. Stara mycha miała 800 dpi i grało mi się na niej dobrze, nowa ma 1600 i w grze ustawić to żaden problem odpowiednią czułość ale w systemie musi być szybka żeby można było precyzyjnie w grze wymierzyć. Nie mogę trafić w ikonkę w windzie :P W sofcie do myszy nie mam takiej możliwości. Szukałem na googlach ale znalazłem tylko do poszczególnych myszek :S

@DOWN
MC-819
http://www.komputronik.pl/Myszki/MODECO ... 41981,s,1/

Ostatnio edytowano 13 gru 2008, 20:54 przez NekroSnajper, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 13 gru 2008, 20:27 

podaj przynajmniej jaka to mysz producent i model,moze uda sie cosik znalesc....Edi ale ja sie nie gniewam:)) a nawet jakbym to byl i ja!! to i tak zero do bani..niektorzy dostaja bany za jakies smieci zmieniaja keya i graja dalej,wypowiadaja sie na forum i polowa rzeszy graczy ma ich na xf i gada z nimi na TS...tylko tutaj rzuca sie w nich gownem i to mnie najbardziej bawi:))

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6

Strefa czasowa: UTC + 2