Teraz jest 7 sty 2025, 16:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 sie 2008, 12:27 

Danexis napisał(a):
To tak na koniec dodam ze korkociąg nic nie daje jeżeli gonią nas rakiety. [w bf]

Prawidłowo zrobiony korkociąg dla J-10, F-18 i tego MECowskiego myśliwca jest w 95% skuteczny.

PostNapisane: 5 sie 2008, 12:41 

Popieram co do korkociągu ,a co do wyskakiwania , naprawde jest wnerwiające jak gościu wyskakuje przed zniszczeniem jego samolotu .. Dobrym pomysłem na unikanie rakiet jest szukanie jelenia tzw . jak mnie goni rakiet a, a jakiś śmigłowiec wroga leci , to podlatuje i rakiety padają na śmigłowiec :twisted:

PostNapisane: 5 sie 2008, 13:05 

mi jak gosciu wyskoczy, a juz to robil pare razy :] , ma rejpa za kazdy skok nie wystartuje jeden raz ;] to skutkuje :D

PostNapisane: 5 sie 2008, 13:54 

ale mi sie cos wydaje ze sie nie da cobry zrobić.Poniewaz:
nie mozna wyłączyć ciagu a hamowanie jest wolne
nie mozna szybko poderwac nosa tylko powoli caly samiolot

PostNapisane: 5 sie 2008, 13:59 

A czy ty wszystko przeczytałeś? Robimy cobre, ale bez zmiany ciagu i skutkuje. Nos podnosimy odrazu jak nas namierzy.

PostNapisane: 5 sie 2008, 14:55 

_dominiko_PL
Tyle że USA mają mnóstwo baz na całym świecie, np w Niemczech które są podobno blisko Polski, a F16 też jest dobry przecież to ich podstawowy myśliwiec 'na ziemi'. Co prawda do 2012 wymienią je na f-35 (czy tam f-22 ) ale to szczegół

i pozbywają się złomu który my chapiemy heheh a co do tego manewru to zrób to f35b w bf2 ciekawe czy chociaż jedna rakieta spudłuje wątpię He taka jest prawda ze w ten samolocik chodzi 90% a w takie j -10 nie musisz robić nic i tak nic nie wejdzie (nic chodzi oto ze wystarczy skręcić w prawo i poczekac az chlopowi sie skoncza rakiety 8)

PostNapisane: 5 sie 2008, 17:33 

Prawda, w F-35 robiąc ten manewr mogą wejśc rakiety, ale w F-18 weszła we mnie jedna na 12.

PostNapisane: 6 sie 2008, 15:32 

Ale i tak bezkonkurencyjny jest j-10 , co do zwrotności jest świetny ...Jak odpalają rakiety , to czekam jak będzie blisko , wtedy odpalają resztę , to ja daje flary i szybko odbijam w prawo używając dopalacza i wsiadam gościowi na tył ..Dalej tylko seria z działek i bliska rakietami ...

PostNapisane: 6 sie 2008, 15:42 

nom a swistak siedzi i zawija je w te sreberka :roll:

PostNapisane: 6 sie 2008, 16:24 

Ak472 napisał(a):
Ale i tak bezkonkurencyjny jest j-10 , co do zwrotności jest świetny ...Jak odpalają rakiety , to czekam jak będzie blisko , wtedy odpalają resztę , to ja daje flary i szybko odbijam w prawo używając dopalacza i wsiadam gościowi na tył ..Dalej tylko seria z działek i bliska rakietami ...

Powiedz nam coś czego nie wiemy ;)

Swoją drogą to znajdź sobie ambitniejszych przeciwników jak tak łatwo dają sobie usiąść na ogonie :lol:

PostNapisane: 6 sie 2008, 17:30 

Ja jak latam to jeżeli trafi mi się lepszy przeciwnik to koncentruje się na unikach zapominajac o ataku, ale odkad obejrzalem filmiki EDDIEGO_Pl już wiem co robic żeby siąśc komuś na ogonie i, że cała sztuka to przewidywac ruch przeciwnika i dobrze używac kamer. I żeby nie był offtopic to jeżeli dojdziemy z kimś do walki kołowej i chcem się wyrwac to najlepiej wybrac moment kiedy samolot wroga będzie skierowany w inną stronę niż nasz i dopalacz+ pułap ponad 500 to raczej nas nie znajdzie.

PostNapisane: 6 sie 2008, 17:40 

Songodzik napisał(a):
ale odkad obejrzalem filmiki EDDIEGO_Pl już wiem co robic żeby siąśc komuś na ogonie i, że cała sztuka to przewidywac ruch przeciwnika i dobrze używac kamer.

nom przynajmniej jeden zrozumial :D ze wystarczy uzyc kamerki w odpowiednim momencie + przewidziec ruch gdy wracamy do kokpitu, na pub to przewaznie wystarcza , ale jezeli ktos chce poznac glebiej sztuke latania jak lipek,perkoz,czy hilihopter musi zrezygnowac ze statsow :P ja odczasu do czasu jezeli mnie o to poproszą latam z nimi i mowie co mniej wiecej robią zle ale nie ingeruje w ich styl latania bo im sie pomiesza :D.
wracając do tematu hmm AK czy to nie ty jakies 4 moze 5 miesiecy temu cwaniakowales w temacie ktory zalozylem? pisales ze jestes najlepszy na swiecie :D itp :P wlasnie widac po poscie wyzej :D J10 rulles :roll: moge sie mylic jezeli chodzi o nick jezeli tak to sorki :]

PostNapisane: 12 sie 2008, 22:35 

[/quote]
Swoją drogą to znajdź sobie ambitniejszych przeciwników jak tak łatwo dają sobie usiąść na ogonie :lol:[/quote]
I tu dochodzimy do sedna , to jet wkurzające, że każdy noobek chce mieć samolot , czasem na wake czy gulf of oman jak startuje pakują mi rakiete w plery ... Czy nie lepiej dla drużyny jak zajmują sie tym doświadczeni piloci?

PostNapisane: 12 sie 2008, 22:42 
Redaktor Battlefield.pl

A jak ci doświadczeni piloci zaczynali, jak stali się doświadczeni? I nie mów mi że trenowali w SP bo parsknę śmiechem
PS
nie należy mylić początkujących pilotów z ciotami forsującymi tk, walącymi rakiety w samoloty itp to są dwie oddzielne sprawy :!:

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 12 sie 2008, 23:47 

Nie , nie mieszam nowych z ,,zabujcami swoich'' , takich gośic trzeba banowąc ,a co do nowych , sam trenowałem lot w sp , potem tylko ze znajomymi ćwiczyłem walke w powietrzu i tak się wyszkoliłem..

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2