Teraz jest 3 mar 2025, 23:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 13:30 

groszeka napisał(a):
Autorytety kalnowe - to jest wasz narybek - to wy tworzycie takie dziwne dzieci. Domyslam się, że w tym konkretnym przypadku to była poprostu hamska prowokacja i wybaczam błędy młodości ale byłoby fajnie gdyby polskie klany opracowały jakiś kodeks zachowania do BF2 potem głosowanie na forum i byłoby jakieś jasne prawo. Ja już w tym topicu nie bede zabierał głosu (wiele osób sie ucieszy).

a co maja do tego klany???? rownie dobrze te dzieci moga zalozyc swoj klan i tez byc klanowiczem!!! masz jakies dziwne poglady :shock: dlaczego klan ma sie tym zajmowac??? mowisz kodeks... hmmm czyli mowisz ze klany wszytkim rzadza i do tego maja zakladac jakis kodeks? buahahah

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 14:08 
Moderator forum

Javo ku...a przestań dupczyć bo widzę ze zaglądasz na 5 s do wątku nie czytasz co się pisze ale twardo chcesz podjąć dyskusję - po raz trzeci nie będę pisał o co mi chodzi.

słowniczek:
"lewus" - gracz walący sobie a kolegami w kąciku mapy punkty do statystyk

Czytaj całe posty albo nie cytuj :)

Cytuj:
Przeciez nie masz zamiaru pomoc (gdyby bylo inaczej to bylbym naprawde zdziwiony) ani nic sensownego napisac.

Nie pitol mi o "pomaganiu i sensownym pisaniu" bo krok po kroku wyjaśniłem jaka procedura da efekt w postaci bana (teraz rozlegają się płacze że KICK nie działa) oraz dałem dane kontaktowe - tobie się nie chciało nawet poszukać kto jest adminem....servery rankingowe są w Polsce aż 3, więc zajęloby ci to może z 5 min.

PS Kto jak kto ale ty raczej nie powinieneś mi zarzucać braku chęci pomocy ... w końcu forum 3C stoi/stało na moim servie, a jak miales problemy z łączem to też starałem ci się jakoś to rozwiązać.

z mojej strony EOT

Morgus z groszkiem nie ma co dyskutowac on żyje w swoim świecie teorii spiskowej i ogólnonarodowej krzywdy :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 14:58 

Ogolnie chodzi mi oto ze do kazdego takiego topicu (chodz roznia sie od siebie ) podchodzisz tak samo, a mianowicie ze to sa "zale" i "placze" jest to conajmniej irytujace :?
a co do pomocy to fakt troche sie zagalopowalem..

z mojej strony to tez koniec

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 15:50 

[Night]MaX napisał(a):
Javo ku...a przestań dupczyć bo widzę ze zaglądasz na 5 s do wątku nie czytasz co się pisze ale twardo chcesz podjąć dyskusję - po raz trzeci nie będę pisał o co mi chodzi.

słowniczek:
"lewus" - gracz walący sobie a kolegami w kąciku mapy punkty do statystyk

Czytaj całe posty albo nie cytuj :)

Cytuj:
Przeciez nie masz zamiaru pomoc (gdyby bylo inaczej to bylbym naprawde zdziwiony) ani nic sensownego napisac.

Nie pitol mi o "pomaganiu i sensownym pisaniu" bo krok po kroku wyjaśniłem jaka procedura da efekt w postaci bana (teraz rozlegają się płacze że KICK nie działa) oraz dałem dane kontaktowe - tobie się nie chciało nawet poszukać kto jest adminem....servery rankingowe są w Polsce aż 3, więc zajęloby ci to może z 5 min.

PS Kto jak kto ale ty raczej nie powinieneś mi zarzucać braku chęci pomocy ... w końcu forum 3C stoi/stało na moim servie, a jak miales problemy z łączem to też starałem ci się jakoś to rozwiązać.

z mojej strony EOT

Morgus z groszkiem nie ma co dyskutowac on żyje w swoim świecie teorii spiskowej i ogólnonarodowej krzywdy :lol: :lol: :lol:

no zauwazylem ze ma dziwne podejscie do swiata...

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 16:00 

.................kiedy DAdA przyszło DadA już tam było......................

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Strefa czasowa: UTC + 2