Teraz jest 29 lis 2024, 01:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 15:13 

Ve2yr napisał(a):
A pkm na karkandzie wymiata tak samo jak granatnik, granaty, claymorki, o c4 nie mowie bo przed zdetonowaniem juz lezysz na ziemii ;)

lubie PKM i jako jeden z pierwszych zaczalem go uzywac i chwalic... ale jak ciebie czytam Ve2yr, to wydaje mi sie ze trafiles jakis wyjatkowo udany egzemplarz PKM ktory zabija wszystko i wszystkich, w kazdej sytuacji, w kazdej pozycji. Jak to mawiali niemcy-wunderwaffe :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 21:26 

przsoi napisał(a):
Ve2yr napisał(a):
A pkm na karkandzie wymiata tak samo jak granatnik, granaty, claymorki, o c4 nie mowie bo przed zdetonowaniem juz lezysz na ziemii ;)

lubie PKM i jako jeden z pierwszych zaczalem go uzywac i chwalic... ale jak ciebie czytam Ve2yr, to wydaje mi sie ze trafiles jakis wyjatkowo udany egzemplarz PKM ktory zabija wszystko i wszystkich, w kazdej sytuacji, w kazdej pozycji. Jak to mawiali niemcy-wunderwaffe :)

Czlowieq, gram glownie na karkandzie wiec domysl sie jak to wyglada, a pkmka mi lezy bo przypomina mi ak-47 z csa ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 23:59 
Moderator forum

Nie wiem co wy widzicie w tym PKMie. Gram sobie na Asterze gdzie połowa ludzi z PKMami biega, a ginąć mi się od nich nie zdarza.

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2005, 00:52 

Hynol napisał(a):
Nie wiem co wy widzicie w tym PKMie. Gram sobie na Asterze gdzie połowa ludzi z PKMami biega, a ginąć mi się od nich nie zdarza.

Bo co Cię widzę to siedzisz w czołgu :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2005, 01:30 
Moderator forum

Bo jak nie mam czołgu to się boje i siedze cichutko w kąciku.

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2005, 04:21 

A ja dzisiaj odkryłem coś ciekawego. Biegając z PKM na dalsze odległości byłem bezbronny. I nagle zastosowałem... pistolet. To co snajp mnie nie może trafić ja go ubiję z tej odległości kilkoma strzałami. I nie zdarza mi się nie trafiać nawet gościa w biegu. To BARDZO celna broń. Tylko taki minus że trzeba pół magazynka wpakować w delikwenta. Moim zdaniem lepiej się celuje pistoletem USA niż Meców. Meca trzeba jakoś troszkę niżej opuszczać niż cel. I to tyle takich moich wywodów po 6 godzinach grania dzisiaj :)))

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Strefa czasowa: UTC + 2