Teraz jest 25 lis 2024, 12:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 200 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 14:18 

Cytuj:
LOL, te wszystkie problemy z patchem to przez to, ze EA traktuje Polske jak kraj na drugim koncu swiata .

Chozdiło mi o to, że wersja PL strasznie gryzie się z nowymi patchami.
Na przykład problem z polskimi znakami w profilach, dziwne błędy w czasie instalacji itp. I najwyrażnie mimo, że zapłaciliśmy za gre 130zł nikt nie zainteresuje się żeby coś z tym zrobic.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 14:23 

hibernacja wylaczona , pamiec wirtualna na partycji systemowej 0!! (mam specjalna partycje 2 gb pusta na pamiec wirtualna) temp wyczyszczony kosz wyczyszczony i jeszcze 1,1 giga need Jakies pomysly??

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 14:23 

Dla zainteresowanych, ktorzy jeszcze nie sciagneli patcha podaje link do torrenta:

Link Torrent

A tak nawiasem najnowszy patch bedzie obowiazywal w rozgrywkach Eurocup i Opencup od drugiego tygodnia rozgrywek. Pierwszy tydzien mozna jeszcze zagrac na starej wersji po dogadaniu sie z przeciwnikiem. Tak wiec klanowcy musza koniecznie sciagnac patch, a pozostalym pozostaje to samo bo i tak serwery beda niedlugo wszystkie chodzic na nowym patchu.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 14:34 

Killer20200 :arrow: Weź przenieś binarki z Program Files (oczywiście te których nie używasz) na inną partycję, wgraj patcha. Jeżeli uruchamia Ci się za dużo programów to proponuję tryba awaryjny (nie wiem jak się zachowa patch w tym trybie).

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 14:56 

Killer20200 napisał(a):
hibernacja wylaczona , pamiec wirtualna na partycji systemowej 0!! (mam specjalna partycje 2 gb pusta na pamiec wirtualna) temp wyczyszczony kosz wyczyszczony i jeszcze 1,1 giga need Jakies pomysly??
Jej killer czytaj co masz na ekranie nie mozesz ustawic na systemowej pamięci wirtualnej 0 musi być minimum 2mB chyba jak ustawisz zero to on ci sam znów przydzieli. masz pewno luzem w C pagefile.sys plik zajmujacy 1.6gb koło.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 15:20 

No to co poradzicie mi, jak u mnie cała prtycja C:\ zajmuje 3GB :evil: Co, może mam Windoze przenieść? :x

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 15:24 

U mnie wystarczylo ponizej 3,1 GB wolnego
Plik wymiany mozna przeniesc calkiem gdzie indziej przez panel sterowania/system itd.
A przede wszystkich sprawdzic 'moje dokumenty' bo ludzie tam najwiecej smieci trzymaja: przeniesc duze pliki jak filmy obrazki muzyka albo wywalic. Pliki trzymane na pulpicie tez zajmuja miejsce na partycji systemowej

Warto wywalic smieci z tempow
C:\Temp
C:\Windows\temp
C:\Windows\Downloaded Installations
C:\Documents and Settings\profil\Ustawienia lokalne\Temp
C:\Documents and Settings\profil\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files

Smieci tez mozna wywalac odpowiednimi programikami:
'crap cleaner' albo 'tuneup utilities 2006' ktore ma oprocz tego bardzo duzo innych funkcji przyspieszajacych kompa :)

wylaczyc hibernacje
wylaczyc przywracanie systemu
oprocz tego mozna spokojnie przenies na czas instalacji kolejne ~450MB z C:\Windows\dllcache

mozna tez uzyc programiku xp_remove_hotfix_backup
wyrzuca wpisy z dodaj/usun dotyczace poprawek i usuwa kopie zapasowe.
Chyba malo kto odistalowywuje poprawki :)

A JESLI NIC JUZ NIE POMAGA ALBO PARTYJCA JEST MALA
to trzeba ja zwiekszyc kosztem innych. Sa programy ktore to robia bez bez utraty danych na partycjach. partition magic np.

Ostatnio edytowano 23 lis 2005, 15:29 przez aNDY^aND, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 15:27 

sixstus napisał(a):
No to co poradzicie mi, jak u mnie cała prtycja C:\ zajmuje 3GB :evil: Co, może mam Windoze przenieść? :x

Niestety nie masz innego wyjcia jak reinstalka systemu wraz ze zmiana prartycji startowej, Mozesz tez pobawic sie PARTICION MAGIC-iem, jednak lepej zlec to dobremu fachowcowi bys sobie bigosu nie narobil.

Ostatnio edytowano 23 lis 2005, 15:28 przez Patton, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 15:28 

BoB napisał(a):
Eh problemów z patchami ciąg dalszy :twisted: wida że EA dalej traktuje Polske jako kraj na drugim końcu świata racząc nas bugami w instalkach do patchy w ilośiach przemysłowych.

Dzisiaj ściągnąłem patcha 1.12. Oczywiście na starcie klasyczny bug z instalką. Na szczęście grzebanie w Temp pomaga. Instalacja przebiega bez problemów. Ale co z tego skoro gdy tylko odpalam BF2 gra odrazu wywala mnie do Windy, a wcześniej wszystko działało elegancko :( .
Ktoś wie co to może byc :?: :?: :?: :?:

Mój komp:
Intel Celeron D 2.8gHz
1024 mb RAM Kingston PC3200 CL3 (2x512)
Radeon 9550SE

Poprostu gra cie nie lubi.... :lol: Ja mam to samo z 1.03 dlatego modlę się aby 1.12 zadziałało.
Kopiowanie plików z temp też wymaga 3GB bo nie kojarze kiedy pojawia się ten komunikat o miejsce na dysku ?

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 15:30 

problem ten sam co z paczem 1.03 i rozwiązenie też to samo...
najprościej - idź do kumpla z dużą partycją i zainstaluj patcha na jego kompie w wojej lokalizacji gry.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 15:40 

Patton napisał(a):
Niestety nie masz innego wyjcia jak reinstalka systemu wraz ze zmiana prartycji startowej, Mozesz tez pobawic sie PARTICION MAGIC-iem, jednak lepej zlec to dobremu fachowcowi bys sobie bigosu nie narobil.

Raczej niewykonalne ponieważ oprócz tej partycji mam jeszcze dwie po 40GB ale zawalone po brzegi różnymi, dośc cennymi dla mnie plikami. Spróbuje z partitionem ale jak nie wyjdzie to niech ekipa EA sie dobrze schowa bo jak któregoś znajdę to pozna co to szał furiata :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 15:47 

sory ale skomentuje to tylko śmiechem... kolejny bubel ze stajni EA... co path to te same problemy... i kto za to płaci? ja płace, pan płaci, my płacimy. Buahahaha :lol:

aż się boje zabierać do pathowania... ehh...

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 15:50 

HassanBey napisał(a):
Najszybszy link jaki znalazłem do patcha 1.12 (najciekawsze ze z USA)

http://www.filecloud.com/files/file.php?file_id=2432

Czsami trza odczekac w kolejce ale warto !

Wielkie dzięki!Leci 120kb/s,a miejsce mam zwolnione na dysku :D

PS:jak probowalem sciagac ze strony ea,to transfer byl 10kb/s....

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 15:54 

faktycznie przerobili ekran Tv w helikopterach. IMO teraz troche trudniej sie celuje ale to nawet lepiej ;] Bron, ktora niszczy wszystko 1 strzalem powinna wymagac troche skilla ;]

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, 15:59 

Spłuczka, po patchowaniu gra mi się tnie. Gram na low i wcześniej z AAx2 chodziło płynniutko, a teraz z wyłączonym AA się tnie. Bezsens...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 200 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2