Teraz jest 7 mar 2025, 03:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 14:27 

mcmt napisał(a):
Nastepny filmik bedzie przedstawial, jak ze sniperki (SVD) zabija kolesia skaczacego z tamy bez spadochronu, w locie.

Myślę, że jak koleś ma dobrego skilla i sporo szczęścia to mógł go tafić. Chyba, że zabił go pierwszym strzałem bo to by było nie możliwe.

Co do reszty oskarżeń to się zgadzam. To musi być cziter na 80%

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 14:50 
Moderator forum

Ta... ja też walę z czołgu z działa do samolotów, jak juz trafię na moment, w którym mam sporo szczęścia i niezłego skilla, to samolot wybucha. Niestety trafiłem tak raz na 1000 godzin gry. A na dodatek nie było to podczas normalnego lotu, tylko ten nieszczęsny Typhoon Eurofighter leciał bardzo powoli prosto na mnie pragnąć zrzucić bomby. Widocznie ten koleś, skaczący z tamy bez spadochronu, też miał taki zamiar i leciał bardzo powoli.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 14:53 

Witam wszystkich

Od wielu miesięcy z zainteresowaniem śledzę Wasze forum.
Ponieważ używam cheatów od dawna może troszke pomogę Wam w ocenie.

Używany przeze mnie cheat pochodzi najprawdopodobniej z "ocenzurowanej" witrynki (jeżeli ma ona w nazwie słowo 'security').
Jest oparty o polimorficzny kod i jest w 100% niewykrywalny przez PB.
Ma następujące funkcjonalności :

1) Chamz - wszystkich wrogów pokazuje w kolorze czerwonym nawet gdy są za DOWOLNĄ przeszkodą.

2) No Fog - jak nazwa wskazuje

3) No Sky - Całe niebo widoczne w kolorze czarnym, brak chmur

4) Distance Tag - pokazuje odległość od celu

5) Name Tag - pokazuje nick celu

6) Wallhack - parę rodzajów

7) Aimbot - nie do końca dopracowany ale autor ciągle na nim pracuje

Odnośnie aimbot'a to działa perfekcyjnie w pojazdach (nie wiem jak w samolotach) i tak sobie z bronią ręczną. Nie daje sobie rady z wycelowaniem w leżącą postać - celuje na wysokości korpusu stojącej sylwetki.

Koleś którego opisujecie na jakieś 70-80% posługiwał się moim ulubionym zestawem chamz+nofog+aimbot

Nie gram na polskich serwerach, nie gram w klanie, nie udzielam się na "scenie", gra w BF2 z dopalaczem sprawia mi przyjemność.

Proszę darujcie sobie wszelkie obelgi pod moim adresem.
Moralną stronę mojej "rozrywki" znam, robię to z premedytacją, nie mam "nastu" lat.

Piszę nie po to żeby reklamować skuteczność cheatów ale jedynie po to żeby uświadomić Wam że takowe istnieją, działają i są w 100% niewykrywalne przez PB, który posługuje się sumami kontrolnymi i nie radzi sobie z polimorficznym kodem.

P.S.

Do administratorów - gracza korzystającego z tego cheatu poznacie po tym że WSZYSTKIE screenschoty PB będą czarne.

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 14:54 

mcmt napisał(a):
Wielu wypowiedzialo sie w sposob w miare normalny, ze nie wierza, ze koles cheatowal i chca zobaczyc dowod. Najlepszym przykladem zreszta jest twoj post na pierwszej stronie topicu. A to co twoj koleszka napisal bylo glupie, tak mysle i to napisalem, bo wystarczy przeczytac jego wypociny mysle, ze nie tylko ja tak mysle.

Faktycznie troche przesadziłem z moja wypowiedzia za co przepraszam. Byc moze faktycznie az tak bardzo na gościa nie zwracałem uwagi grając w tym samym czasie, zważywszy dodatkowo ze ten [ELF] Artificialaiming był w moim teamie. Po prostu widziałem jak Cie zdejmował w powietrzu no ale skoro ewidentnie cheatował (co zreszta widac w filmikach) to zwracam honor i nie ma o czym mówić. Pewnie jakbym był w przeciwnej druzynie co on i by mnie tak zabijał jak Ciebie to na pewno zacząłbym coś podejrzewać równiez. Kij mu w du** za oszukiwanie,chyba najbardziej samego siebie bo co to za przyjemność z gry kiedy wiesz ze wygrywasz ale nie dzieki umiejetnościom tylko "dopalaczom"

mcmt napisał(a):
Uwazam zarazem, ze na tym forum powinno panowac wszechobecne 16+... Przez wypowiedzi w zasadzie niezwiazane z tematem, kogos kto zupelnie nie ma na celu przylozenia swojej cegielki do tematu a jedynie rzucenia owej, w okno kogos kogo sie nie lubi, jest tu coraz mniej prawdziwych graczy a wielu sie po prostu do Battlefielda zniecheca.
Sam fakt pozatym logicznie/psychologicznie rzecz biorac, ze ktos porusza temat mojego skilla w topicu z tym zupelnie nie zwiazanym, oznacza to dla mnie, ze... Ktos CONAJMNIEJ dobrze zapamietal moja gre na serwerze... :wink: ...

Nigdzie nie powiedziałem ze Cie nie lubie, nie znam Cie, nie ma zadnej wypowiedzi z mojej strony na temat Twojego skilla. Nie zapamietałem Cie (jesli to jest kierowane bezpośrednio do mnie) w zaden sposób niestety. Prawie ciagle latasz w samolotach z tego co widze i tyle moge powiedziec..na ziemi mało Cie widywałem i nie zalazłeś mi za skóre :P

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 15:00 

@jaamsma
Orientujesz sie moze jak popularny jest ten cheat :?:
Niedlugo mozemy miec do czynienia z plaga cheaterów jaka jest w CS 1.5
Mógłbyś jescze dać info chlopakom od PB zeby to ustrojstwo unieszkodliwili.

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 15:06 

Nie dam ponieważ sam tych cheatów używam.

Strona jest dobrze znana chłopakom z Evenbalance ale nie mają pomysłu jak go wykryć.

Oprogramowanie o którym mówie nie jest zbyt popularne ponieważ trzeba za nie zapłacić.
Właściciel strony chwali się tysiącami "klientów" ale chyba przesadza

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 15:12 

Yamsza: strzelil 3x z predkoscia strzalow z pistoletu do kolesia, ktory skakal pod katem 90' do niego z tamy w dol.

Metz: Na prawde nie pamietam, zeby mnie zestrzelil. Tak jak napisalem, ze w dogfightcie byl chlopak beznadziejny i nie stanowil problemu, zabieral tylko chwile czasu. Zabijal mnie tylko z dzialka, jak czekalem na samolot gdy dostalem z Linebeckera czy wlecialem w drzewo.

Z ip pana cheatera, ktory powyzej sie chwali "osiagnieciami" pisali:

217.98.20.195 [ 2 Posty ][ Szukaj IP ] Użytkownicy piszący z tego IP Rip van Winkle [ 17 Posty ] J.M.K [ 15 Posty ] stan86 [ 7 Posty ] PhoeniX [ 4 Posty ] bi$zkopt [ 3 Posty ] toganja [ 3 Posty ] Sgt Mc'charek [ 2 Posty ] jaamsma [ 2 Posty ] Krogulec [ 2 Posty ] marteen [ 1 Post ]

Jest to byc moze neostrada. Sprawa idzie do znajomego w TPSA. Niebawem wszystko bedzie wiadomo. Data posta jest, jest i lokalizacja. Zobaczymy kolego.

Ostatnio edytowano 14 kwi 2006, 15:33 przez mcmt, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 15:26 

jaamsma napisał(a):
gra w BF2 z dopalaczem sprawia mi przyjemność.

możesz dokładniej opisać/zdefiniować tą swoją przyjemność ?

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 15:30 

Kolec napisał(a):
jaamsma napisał(a):
gra w BF2 z dopalaczem sprawia mi przyjemność.

możesz dokładniej opisać/zdefiniować tą swoją przyjemność ?

Nie widzę potrzeby

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 15:36 

Witam

jaamsma: To że kod jest polimorfriczny nie daje w 100% gwarancji ,że punkbuster go nie wykryje, dziś nie ale niedługo tak, bo punkbuster nie szuka "obcego" kodu ale bada pewne newralgiczne obszary kodu RendDx9.dll w RAMie, BF2.exe jest skanowany CAŁY. Ludzie piszący te cheaty stosują technikę code cave, więc zasada cheata jest ta sama, zmieniają obszary w które "wstrzykują" skok do własnej procedury i właśnie te obszary nie są skanowane(na razie) przez Punkbustera. Ale to się zmienia, PB jest stale aktualizowany w nowe obszary, więc nadejdzie dzień kiedy ilość cheatów będzie ograniczona do minimum. Druga sprawa to,że nie jesteś w 100% niewykrywalny bo jak zapewnie wiesz lub nie, przez punkbustera admin serwera może zrobić screenshoota z twojego komputera, to czy miałeś robionego screenshoota dowiesz się z pliku "pbsslog.htm" z katalogu "EA GAMES\Battlefield 2\pb", no chyba,że używasz skryptu do clean screenshoota :)
Moją wypowiedzią nie chcę Ci dowalić, zgnoić itp. Dla mnie możesz używać cheatów lub nie, moja przeszłość jako programisty nie jest "czysta" (nie w świecie gier), więc Cię rozumiem :) Chcę Cię tylko uświadomić jak to działa :)
A tak przy okazji, jest pewna luka w BF2.exe która działa kompletnie na innej zasadzie niż code cave, code inject itp. w 1000% niewykrywalna przez Punkbustera, ale to tylko dla mojej informacji no i pewnie dla programistów z dice. Dla mnie to nie ma znaczenie bo nie używam cheatów...

Pozdrawiam.

Ostatnio edytowano 14 kwi 2006, 15:37 przez Zaxz, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 15:36 

mcmt napisał(a):

217.98.20.195 [ 2 Posty ][ Szukaj IP ] Użytkownicy piszący z tego IP Rip van Winkle [ 17 Posty ] J.M.K [ 15 Posty ] stan86 [ 7 Posty ] PhoeniX [ 4 Posty ] bi$zkopt [ 3 Posty ] toganja [ 3 Posty ] Sgt Mc'charek [ 2 Posty ] jaamsma [ 2 Posty ] Krogulec [ 2 Posty ] marteen [ 1 Post ]

Tak, to jest neostrada.
Nie chwalę się osiągnięciami/statystykami.
Poprostu jako osoba zorientowana mówię że macie rację - to był cheater

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 15:39 
Moderator forum

mcmt napisał(a):

Jest to byc moze neostrada. Sprawa idzie do znajomego w TPSA. Niebawem wszystko bedzie wiadomo.

Proxy to jest imho. Co do kodu polimorficznego, to nie jest tak że jest on niewykrywalny - jeżeli tylko program poszukujący posiada możliwość emulacji, to go wykryje za którymś razem. Poczekamy aż taka możliwość pojawi się w PB i wtedy siądziemy i się pośmiejemy.

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 15:42 

rozumiem czitowac sobie na SP ale dlaczego ktos ma mi psuc zabawe na MP???? :evil: a jaka z tego przyjemnosc :?: majac takie czity jest sie teoretycznie niesmiertelnym.mi by sie znudziło szybko takie granie.
cziter=skrzywdzone w dziecinstwie dziecko :lol:

obcinał bym palce takim :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 15:46 

Rip van Winkle [ 19 Posty ] J.M.K [ 19 Posty ] PhoeniX [ 9 Posty ] bi$zkopt [ 5 Posty ] toganja [ 2 Posty ] jaamsma [ 2 Posty ] nGc.pl [ 1 Post ] Mlody [ 1 Post ] Inne IP, z których pisał ten użytkownik 217.98.20.195 [ 2 Posty ]

Im wiecej danych tym przyjemniej... Zalatwie ci globalbana... Stane na glowie.
A najprawdopodobniej bede mogl podac twoj adres.

@Edit: Adres BEDZIE.

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, 15:51 

to ze 1 kolo dostanie golobal kopa tak naprawde nic nie zmienia... a efekt moze byc odwrotny od zamierzonego :/

czemu karcic kogos ktos w dobrej wierze sie tu wpisuje?

Ostatnio edytowano 14 kwi 2006, 15:52 przez phill, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2