Teraz jest 5 mar 2025, 20:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 128 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 15:59 

TylerPL napisał(a):
Jak jesteś w wygrywającym zespole i zabierzesz heli (zwykle 1 na team), będziesz sobie latał jak debil, nic nie zabijał, to od razu zaczniecie przegrywać! Samoloty nie zajmą się całą piechotę i od razu zabiorą wam połowę flag i zaczniecie przegrywać...

A kto powiedzial, ze latam sobie ot tak, przeciez to nie flight simulator. Zreszta heli sa od rabania pojazdow i innych heli. Od zalatwiania piechoty jest piechota i jednostki zmechanizowane.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 18:05 

Ej jeśli ktoś dobrze zna się na Bf 2 to niech zagada do mnie...
Nie chce tworzyć nowego tematu bo to bez sensu

Prosze o Pm....

Już nieaktualne xD

http://spoxter.mybrute.com

Ostatnio edytowano 7 lip 2007, 13:31 przez Spoxter, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2007, 10:26 

podaj numer gg to ci wytlumacze co i jak :) moj numer gg 1257621

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2007, 04:42 

Cytuj:
SZUKAM KLANU CO BEDZIE ALBO GRA CQ32 zeby byc pilotem dzieki za jakies info

:lol: :lol: :lol: :lol: no coment :D DCK moze PRGK cie przygarnie bo spinacz teraz spina Lock ona :D PS spinacz to kiedy 1 dogfight w lock on ?? :D ja juz mam trening :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2007, 20:34 

ta ,fajna symulacja ,ale to tylko symulacja.a co do mcm czy jak mu tam to koles popelnia bledy (lamy w przeciwnej druzynie) .jak ktos chce powalczyc w jetach t zapraszam na madnes wake 24/7 mysle ze nasz bochater nie polata 2 min gra tam czolowka najlepszych pilotow.a apropo dogfight to dzialka sa bardziej skuteczne jak rakiety.Chcesz sie przekonac to zapraszam na madness wake 24/7.szukaj gracza bigceasar(albo on ciebie znajdzie) a ten wasz super mcm zlazl z dzialek pare razy. powodzenia w podniebnych podbojach

i will shoot ur ass. bigceasar

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2007, 20:38 

Nie no z całym szacunkiem, ale mcmt to najlepszy pilot w Europie :) Więc powodzenia z Twoimi bochaterami ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2007, 20:55 

czarek napisał(a):
szukaj gracza bigceasar(albo on ciebie znajdzie) a ten wasz super mcm zlazl z dzialek pare razy. powodzenia w podniebnych podbojach

jak chcesz sie przekonac wyzwij mnie w CB dawno nie latalem ale moze jeszcze cie ogarne
PS pozdrow Rabbita ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2007, 23:07 

w europie .ale ja nie jestem w europie.a tak poza to zobacz moje jet statsy nick bigceasar. a najlepszy nie jestem . mcm to pikus w porownaniu z exmetallicaguitar albo stradux gibster tez wymiata.takze powtarzam daleko mu jeszcze do czolowki.gralem pare razy na tym samym servie z mcm ,nie jest zly ale tak jak pisalem w poprzednim post, z dzialek kolega poszedl.to wszysko no comments plz.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2007, 23:13 

Po pierwsze mcmt, nie mcm.
Po drugie poziom w Europie jest inny, czy niższy... tego nie wiem, ale na pewno mniej cheaterów ;)
Po trzecie jeśli grałeś z nim na serwie to pewnie był to serwer amerykański, chociaż w to wątpię, bo on raczej już nie gra w tą grę.
Nie podważam w żaden sposób kompetencji exmetallicaguitar ani straduxa (prawie jak redux :)), ale bez bezpośredniej konfrontacji nie da się wyłonić zwycięzcy, niestety do niej już nie dojdzie, a ja sam nie byłbym taki przekonany słów, że "daleko mu jeszcze do czolowki"...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2007, 23:15 

Jak nie gra jak gra ;) , widzialem go ostatnio na asterze, nawet mu chcialem samolot przetrzymac ale pomylilem hangary ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2007, 23:17 

Ale ja jestem zacofany :oops:
Myślałem, że odszedł z końcem TLR'u, będę musiał kiedyś odwiedzić Astera :P

p.s. post nr 1300 :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2007, 23:18 

No to czas na bana juz :wink: Ja tam tylko czekam na 666 i zastanawiam sie czy mi administracja moze zablokowac licznik ;)

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 00:02 

hmm jesli uwazasz ze ktos kto zostaje zestrzlony z dzialek z mojego f35b(kilka razy )jest najlepszy w europie,to poziom europejski jest do dupy. a i to bylo na norweskim tv2 jakis czas temu.nie gram wylacznie na amerykanskich serverach,choc najbardziej lubie madness wake. polacam takze japonskie lub koreanskie servery ,gracze na wysokim poziomie. apropo polskich serverow to nie bardzo mi sie widzi byc wyjetym przez snajpera z teamu z jeta podczas startu(to jest normalne na polskich serverach i na ruskich)-----checesz chalenge to czekam ,daj ip i czas kiedy

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 00:05 

czarek napisał(a):
hmm jesli uwazasz ze ktos kto zostaje zestrzlony z dzialek z mojego f35b(kilka razy )jest najlepszy w europie,to poziom europejski jest do dupy. a i to bylo na norweskim tv2 jakis czas temu.nie gram wylacznie na amerykanskich serverach,choc najbardziej lubie madness wake. polacam takze japonskie lub koreanskie servery ,gracze na wysokim poziomie. apropo polskich serverow to nie bardzo mi sie widzi byc wyjetym przez snajpera z teamu z jeta podczas startu(to jest normalne na polskich serverach i na ruskich)-----checesz chalenge to czekam ,daj ip i czas kiedy

Ja nie chcę, nigdy się w tym nie specjalizowałem i nie byłem w dobry, ja to tylko Infantry :) ale nadal ciężko mi uwierzyć że zdjąłeś go w f35 z działka, po prostu to jakoś do mnie nie przemawia, może to nie on grał, albo grał na komórce :shock: Albo po prostu z kimś go pomyliłeś, whatever...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 00:12 

to byl on ,ale sprobuje ci to udowodnic .battlerecorder tam jest .zobacze czy mam to jeszcze(troche po bylo dawno)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 128 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2