Teraz jest 26 kwi 2025, 19:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2007, 23:14 

Lama jestes i tyle :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2007, 23:48 

Mowicie, ze to jest default cfg i, że 2 strzaly celne w tors wystarcza aby zabic ( 5 innych strzalow trafiaja w ,,niebo")?? :omg:
I co to za wytlumaczenie ze to jest bf2 i dlatego zeby zabic to trzeba strzelac za kolesia czy jakos tak (??). Widac opoznienie 0.05 sekundy (50ms) jest takie wielkie ze trzeba szukac jego hitboxa metr dookoła ??
tweak or cfg ... nie ma sie czym chwalic. jak sobie puscisz slow motion to widac ze 1,2 max 3 strzaly w kilku(nastu) sytuacjach tylko trafiaja i jest,,u killed". Daje do myslenia. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 08:06 

Zaraz wyjdzie ze nagrywał to na jakims czicie i aimbocie na pewno xD

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 09:51 

ZiZu napisał(a):
Mowicie, ze to jest default cfg i, że 2 strzaly celne w tors wystarcza aby zabic ( 5 innych strzalow trafiaja w ,,niebo")?? :omg:
I co to za wytlumaczenie ze to jest bf2 i dlatego zeby zabic to trzeba strzelac za kolesia czy jakos tak (??). Widac opoznienie 0.05 sekundy (50ms) jest takie wielkie ze trzeba szukac jego hitboxa metr dookoła ??
tweak or cfg ... nie ma sie czym chwalic. jak sobie puscisz slow motion to widac ze 1,2 max 3 strzaly w kilku(nastu) sytuacjach tylko trafiaja i jest,,u killed". Daje do myslenia. :twisted:
Tak, a granaty to rzuca na plac z tego hotelu, każdy nejd na FM praktycznie kogoś "Dotyka" ale co tam, ich to nie rusza i mają całe HP. Bo to takie nowe tweaki, mają na dole takie czary jak w WoW, Harrym Potterze oraz Tibii. Mówią Exura Vita i mają całe HP. Hura hura hura

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 14:03 

Widze, że niektórzy musza sie cofnąć do podstawówki bo prostego tekstu nie moga zrozumiec :roll:.
A co do akcji z nozem to nie jest to BF,tylko przesuniecie hitboxów, albo nasz deathless mial za duzy ping poprostu.
I nie zmieniajcie tematu, jakbyście mieli coś do ukrycia :roll: cfg tweak

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 14:36 

ZiZu napisał(a):
Widze, że niektórzy musza sie cofnąć do podstawówki bo prostego tekstu nie moga zrozumiec :roll:.
A co do akcji z nozem to nie jest to BF,tylko przesuniecie hitboxów, albo nasz deathless mial za duzy ping poprostu.
I nie zmieniajcie tematu, jakbyście mieli coś do ukrycia :roll: cfg tweak

Heh Frag @ server deathlessu = 45-50ms :)
Co do Twojej teorii spiskowej o jego tweakach...
Heh :D śmieszna jest, mów co chcesz, ja wiem, jaka
jest prawda i osobiście mi to wystarcza. Dla mnie mógłby
nawet zabijać jednym pociskiem z m16, ale powiedział, że
nie ma tweaków i ja mu wierzę, nie wiem, jak wy...

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 14:40 

a my nie :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 16:33 

Grrr a jak wytlumaczysz ze On nie ma ogłuszania przez granat :twisted: widac ze gra bez konfigow :(. I sytuacja z 0.41 sekundy, 2 strzaly w tors a koles raczej mial 100HP, bo w kilka sekund wczesniej koles leżal na 3 apteczkach. I po akcji z tymi 2ma nabojami w tym miejscu zostaly 2wie apteki. Wiec jedna wziął i się uleczyl. Chyba, moze sie myle :arrow:. ciao

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 18:38 

Owszem mylisz się :) Naucz się grać tak jak gra Fragu i zobaczysz, że można... Hitboxy w bfie to śmieszna rzecz, tylko w tej grze da się walnąć heada strzelając w nogi :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 19:03 

Tak jak gra fragu :D To daj mi konfiga na granaty,i ogolnie konfiga :twisted: . Taaa macie jakies kompleksy ?? Jak mowicie ze tak Wam gra sie nie podoba bo jak sie wali w tors to zabija jak w heda-nie wierze. Ta gra ma pelno glitchy, ale strzela sie normalnie - trzeba wiecej strzalow dac kolesiowy w tułow niż w głowe :!:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 19:12 

OMG nAAb STFU :lol: To Ci się tak tylko wydaje, że strzela się normalnie - mam gdzieś nagraną akcję, jak koleś wyskakuje na mnie z bramy na hotelu - ja gleba, on skok. Podczas gry wydawało mi się, że zginął po 6-7 pociskach (standard) a tak na prawdę zginął po trzech. Problem w tym, że jak oglądałem akcję na 25% speed'a, to okazało się, że strzelałem nie w niego, a pod stopy. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 19:32 

Nie mówicie mi, że to nie zależy od cfg bo jak dzisiaj grałem gathera to musiałem całe magazynki ładować w przeciwników :roll:
A FragMasterowi jeden magazynek wystarcza na 3 osoby :roll:
Nie jestem na tyle głupi żeby nabrać się na Wasze mydlenie oczów :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 19:37 

Hej ale o co wam chodzi o to ze byscie dostali od Fraga (pewnie ja tez no ale nic). W ogole jak sie tera duzo zmienia nie dawno ci co mieli cfg sie chwialili tym a tera wszyscy nagle no cfg (tzn defalutowy). No ale trzeba byc na czasie xD

PS: Ja oczywiscie no cfg

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 19:51 

@Darek mix
Pomyślałeś o tym, że to może być spowodowane zwykłym packet losem albo skokami pingu? Może masz jakieś... third world łącze, może masz zaśmieconego kompa... Nie wiem, ile razy trzeba to powtarzać, aż w końcu każdy to zrozumie... CONFIGI W TEJ GRZE SKILLA NIE DAJĄ, jednak ci, którzy mają z nim problemy nadal będą szukali przyczyny nie tam, gdzie trzeba...

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 19:56 

tyle, że w żadnej innej grze cfg nie daje tyle co w BF ;)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2