Witajcie,
Pora na kolejne informacje odnośnie pokazu Battlefield 2. Jakiś czas temu zapowiedziałem udział polskiej sceny w tej prezentacji. Oto mój pomysł.
Generalnie mechanika tego pokazu jest nastepujaca:
1. Powitanie - kilka słów ode mnie
2. Troche video-filmów
3. Pokaz....dokonany przez max 20 graczy + 2 Commanderów
4. Inne atrakcje
I TERAZ PYTANIE DO WAS:
Kto zgłasza się na ochotnika, do wzięcia udziału w tym pokazie? Co to oznacza?
1. Nie wyślę 22 kopii przed premierą - ale
2. Wydzielę z 10 kopii, ktore rozesle to czesci z tej 22 aby z gra zapoznali sie:
-czolgisci
- lotnicy
-asfalty
-inzynierowie
-special forces
3. Takie wersje sa imienne, wiec odrazu ostrzegam, ze tylko sa do uzytku u wybranych osob (poza tym wygasaja po pewnym czasie)
4. Wybrane osoby musialyby byc juz w piatek po poludniu aby zgrac sie, potrenowac, ustalic schemat pokazu - tak abyscie przez godzine zagrali team vs. team.
1-ego Commandera już mamy, trza jeszcze jednego..
Na osobe odpowiedzialna wyznaczylem Couga. Wiem, ze jestescie zgrani jako scena wiec, dogadajcie sie kogo wystawicie do 22 osobowego zespolu. cougar bedzie jednym z Commanderów, potrzeba bedzie jeszcze 1. Coug zaplanuje pokaz - najciekawsze sceny, mozliwosci gry, elementy, fajerwerki. Taki 1 godzinna rozgrywka ukazujaca to co nas czeka w pełnej wersji gry...
Jeszcze na koniec.
Zamówilem juz buildy, beda na poczatku przyszlego tygodnia. wtedy sprawdze jakie mozliwosci posiada wersja. Ja obecnie gram w wersje, w ktorej jest tylko "Training Camp". Mam nadzieje, ze nowsza wersja bedzie bardziej wypasiona.
Jezeli macie jakies pytania - piszcie pod tym postem, ale generalnie skupcie sie na wewnetrzej komunikacji i organizacji tak aby sprawnie wybrac zespol do prezentacji.
Zycze powodzenia, over&out
Grzegorz Pocztarski [EA POLSKA]