Teraz jest 3 mar 2025, 18:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 cze 2005, 09:45 

Chcialbym się podzielić z wami pewna moja obawą po którtkim testowaniu broni na singlu.

Mam takie wrażenie, że po nagle pojawi się przypływ medyków (wybór broni jest oczywisty) ponieważ ich giwera jest rzeczywistym skokiem jakościowym w porównaniu z podstawową klamką. Najgorzej wypadają pod tym względem szturmowcy, którzy tracą miotacz granatów.
Taka sytuacja zaburzy już i tak chorą sytuację gdzie jest pełno medyków w drużynach bo łatwiej zdobywa sie punkty niż w normalnej walce.

Według mnie powinni coś z tym zrobić.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 09:49 

Tracisz miotacz granatów, ale zato zyskujesz bardzo celną i mocną broń. Granaty też masz i granat dymny. Fakt z granatnikiem szalałem wczoraj i mi się spodobał, ale pamiętaj na bliskie i średnie odległości.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 09:55 

Medyków nigdy za wielu… Wystarczy zwiększyć czas respawnów i każdy będzie chciał medyka koło siebie. A funkcja medyka nie jest taka prosta, masz tylko 15 sekund na dobiegnięcie do rannego, zabicie strzelca i reanimacje.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 10:02 

salimus napisał(a):
Medyków nigdy za wielu… Wystarczy zwiększyć czas respawnów i każdy będzie chciał medyka koło siebie. A funkcja medyka nie jest taka prosta, masz tylko 15 sekund na dobiegnięcie do rannego, zabicie strzelca i reanimacje.

Swięte słowa... wiem to z autopsji :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 10:07 

Nowe bronie nie zawsze sa lepsze. Zazwyczaj sa inne. Np wiekszy dmg kosztem celnosci. To kto czego uzywa zalezy tak na prawde od stylu gry. Ja osobiscie nie lubie latac za innymi z amunicja wiec nie biore nigdy supporta(ta bron zreszta lami) nawet gdyby dali tam bog wie co jako podmianke to i tak malo kto by to bral. CHyba,ze zrobia to tak ajk w bf:v i bedzie mozna w miare skutecznie lotnictwo tym kosic to wtedy moze...

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 10:11 

mnie najbardziej wnerwia ten shotgun dla AT ;/ przecież pokiego mu takie coś, ogólnie wpierw się cieszyłem bo myślałem że dadzą mu ten granatnik (który wygląda prawie identycznie).

Ps. ta broń dla SO jest cudowna, troche ją zkwasiliw bf2, ale w realnym świecie to jest cudo, zbieram aktualnie na jej replike :]

Lailonn napisał(a):
Nowe bronie nie zawsze sa lepsze. Zazwyczaj sa inne. Np wiekszy dmg kosztem celnosci. To kto czego uzywa zalezy tak na prawde od stylu gry. Ja osobiscie nie lubie latac za innymi z amunicja wiec nie biore nigdy supporta(ta bron zreszta lami) nawet gdyby dali tam bog wie co jako podmianke to i tak malo kto by to bral. CHyba,ze zrobia to tak ajk w bf:v i bedzie mozna w miare skutecznie lotnictwo tym kosic to wtedy moze...

mam inne zdanie o tej broni, szczególnie jak kładziesz ogień zaporowy dla swoich ludzi, groń idealna dla takiego zastosowania, wróg niewychyli głowy by wszędzie świstają kule, a amunicji masz poddostatkiem.

Ostatnio edytowano 27 cze 2005, 10:15 przez Vesp3r, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 10:12 

Suport jest od wsparcia ogniowego... zaczniesz syać we wroga to on się nie wychyli, wtedy twoja ekipa biegnie zająć lepsze pozycje. Fakt broń nie jest celna ale ma dużo ammo. Wystarczy sypać w jego strona a zginie :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 10:29 

Lailonn napisał(a):

Może na obrone supporta podam przykład (mapy nie pamiętam, ale czy to ma jakieś znaczenie :) ). Byłem po stronie amerykanów i ze spownowałem się przy fladze, która była atakowana przez mniej więcej 7(?) gości. Oprucz mnie był tam też support, w ciągu jednej chwili było już po wszystkim :shock:.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 10:33 

Zkropkowany napisał(a):
Lailonn napisał(a):

Może na obrone supporta podam przykład (mapy nie pamiętam, ale czy to ma jakieś znaczenie :) ). Byłem po stronie amerykanów i ze spownowałem się przy fladze, która była atakowana przez mniej więcej 7(?) gości. Oprucz mnie był tam też support, w ciągu jednej chwili było już po wszystkim :shock:.

Znaczy sie, obaj padliscie jak scierwa? :P

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 10:34 

E tam, ja gralem wczoraj supportem na naszym treningu klanowym.
Jak znajdziesz dobra pozycje do lezenia i zawsze "celujesz" (PPM) to mozna nawet snajpera zdjac z dachu jak sie wywali grad kul w jego kierunku :D.
A poza tym jak przeciwnik zobaczy jak pila ("SAW") wali dzieisatkami pociskow w jego kierunku to sie nie wychyla :).

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 10:45 

mnie chodziło o to że jakby nie patrzeć, głowną cechą szturmowca jest właśnie granatnik ( w mojej opini nie ma nic fajnieszego nić ostrzelać grupę gości z granatnika za budynku), a medyka to że leczy w momenci zmiany broni te dwie funkcje ( o AT nic nie powiem bo zmiana jego broni robi z niego bezbronego goście) zmienią całkowicie swoje podstawowe cechy. Po za tym FN nie ma takiej rewelacyjnej celności a amo tylko 20 pocisków, jak walisz seriami po 3 to jest to chwila.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 11:12 

Dopełnmieniem szczęscia byłoby, gdyby rozrózniała gra wielkość obciążenia danego wojaka, jaką niesie na plecach. Wg mnie medyk powinien miec lejkką gwerke, mP5, G3 i powinien być najszybszym na mapie. To jego szybkośc powinna być na pierwszym miejscu. A taki AT bładowany żelastwam ma power, ale powinien być wolniejszy. Marzy mi sie żeby jeszcze np gunner po jaimś czasie mógł sobie odblokować claymor'y. Może w jakimś modzie dostanie:).

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 11:22 

maTTi napisał(a):
E tam, ja gralem wczoraj supportem na naszym treningu klanowym.
Jak znajdziesz dobra pozycje do lezenia i zawsze "celujesz" (PPM) to mozna nawet snajpera zdjac z dachu jak sie wywali grad kul w jego kierunku :D.
A poza tym jak przeciwnik zobaczy jak pila ("SAW") wali dzieisatkami pociskow w jego kierunku to sie nie wychyla :).

ja tez bylem Supportem ale w USMC (SAW) Biegalem i zabijalem... POpieram dokladnie wypowiedz mattiego...

EDIT: Wlasnie wpadlo mi doglowy jak to bedzie- kazdy bedzie medyk i nagle kazdy ma koniec amunicji (w tej nowej broni szybko ammo sie konczy) no i nikogo nie bedzie w supporcie.. a tez jak bedzie jakis jeden to napewno bedzie mial duzo punktow.. beda sie rwac do niego

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 11:28 

Specyfik napisał(a):
Suport jest od wsparcia ogniowego... zaczniesz syać we wroga to on się nie wychyli, wtedy twoja ekipa biegnie zająć lepsze pozycje. Fakt broń nie jest celna ale ma dużo ammo. Wystarczy sypać w jego strona a zginie :)

święta racja.mnie support przypadł najbardziej do gustu i w multi zawsze gram nim.co do celności strzelania to według mnie najcelniejsze są częste ale krótkie serie.......

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 12:00 

nelson7 napisał(a):
Specyfik napisał(a):

święta racja.mnie support przypadł najbardziej do gustu i w multi zawsze gram nim.co do celności strzelania to według mnie najcelniejsze są częste ale krótkie serie.......

Z kazdej broni najcelniejsze sa krotkie serie takie po 3 strzaly.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2