Teraz jest 3 mar 2025, 23:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: TeamKill
PostNapisane: 19 lip 2005, 23:30 

Jak mnie dziś na servie wkur.... kurna mapka Strike rzucam granat żeby rozwalic deski w płocie oczywiście jakiś idiota z mojego teamu wleciał na granat , potem rzucam granat za róg zza którego mogą wybiec przeciwnicy i 2 debili którzy byli za mną radośnie wbiegli za róg akurat zdążając na wybuch niewiem głusi byli niesłyszeli "frag grenade!!!" oczywiście nikt mi niewybaczył bo to moja wina że oni sie niezczaili że rzucam granat nie wiem co mam robic przed rzuceniem wrzeszczec do mikrofonu "RZUCAM GRANAT ZA TEN RÓG PRZEDEMNĄ NIE WBIEGAC BO MOŻECIE ZGINĄC!!!!!!"???? właśnie dzięki takim "doskonałym" graczom podczas pierwszych 5 min miałem -16 i tak później byłem 1. nie twierdze że wszystko to była wina ich raz granat od ściany mi sie odbił ale ludzie miejcie oczy szeroko otwarte ja w was nie rzucam granatami zawsze ZANIM rzuce granat patrze na mapke/radar czy nikogo z moich niema przede mną .teraz mam teamkill 22 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 23:34 

hmmm moze i debile, ale zobacz ze czasem moga nei zwrocic uwagi i poprostu nie zauwazyc (nie uslyszec komunikatu) rzucajacego granat. inna sprawa ze granaty tez trzeba rozwaznie rzucac - nie tam gdzie kotluja sie temm8s tylko tam, gdzie masz pewnosc ze ich nie ma a jest przeciwnik...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 23:56 

3ba zrozumiec ze sa debile, juz od dawien dawna (bf1942) granaty i miny przyciagaly TKill'e, tutaj dochodza jeszcze C4 i clay'e

3ba uwazac :) albo przywyknac... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 00:00 

Po prostu zapomnij o nadach... używaj ich do wykańczania czołgów, lub zrzucania wrogom na łeb. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 00:07 

ja wogóle sie jakiś pirotechnik zrobiłem mój rekord to 5 przeciwników 1 granatem są może jakieś odznaki za granaty?????

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 00:11 

nom4k napisał(a):
ja wogóle sie jakiś pirotechnik zrobiłem mój rekord to 5 przeciwników 1 granatem są może jakieś odznaki za granaty?????

mi sie kiedys udalo wrzucic granat do zaladowanego blackhawka, efekt byl podobny... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 11:45 

Ja miałem fajną akcje na karkandzie, tylko że na ziemi. Przy pierwszej od dołu fladze MEC. Schowałem sie za śmietnikiem na przeciwko tego balkonu z flagą, widze flaga opada, więc rzuciłem 3 granaty. 1 Wybuch- 2 killsy, 2 Wybuch - 2 killsy, 3 Wybuch - 1 kills :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 11:48 

Ja kiedys przypadkiem trafilem bombą blackhawka nad flagą wroga. Niestety blackhawk byl 'nasz'. Ach te -30 ...

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 12:35 

aNDY^aND napisał(a):
Ja kiedys przypadkiem trafilem bombą blackhawka nad flagą wroga. Niestety blackhawk byl 'nasz'. Ach te -30 ...

jednym słowem, nalot udany :D :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 19:42 

Odrazu napisze ze jestem w ta gre cienki bolek, ( ok. 290 trafien sam oberwalem ponad 800 razy ) jest to moja pierwsza gra on-line w zyciu, ale dzisiaj przeszedlem sam siebie dostalem kopniaka z polskiego server'a games.net za zbyt czeste zabijanie kolegow.
Wszedlem sobie na server'ek siadam do samochodziku pedze i widze ze dwoch wrogow strzela to wyskakuje z fury i zdjolem obydwu tylko ze poj****y mi sie kolorki i zabilem niebieskich. Pare plansz dalej leze sobie przy jakiejs fladze obok mnie jest taki wlaz z drabinka bron przystawiona do oka ( PPM ) i czekam sobie az zmieni sie flaga na moje barwy nagle slysze jak ktos zapyla po tej drabince odwtracam sie widze nogi to wywalilem pol serii bez zadnego pomysluku zanim sie zorjentowalem ze to kumpel z TEAM'u to juz bylem rozlonczony z server'em.
Sam bylem wielokrotnie zabity przez kompanow ale nie robie z tego wielkiego halo to tylko gra i nie mam zamiaru przez takie glupoty ( nie mylic z glupolami ) psuc sobie smaczku na BF 2.
Zostalem wywalony z server'a trudno znajde inny, zostalem zabity przez kolege trudno klikam Page Up ( chyba ze mi sie klawisze pomyla to Page Down ) i gram sobie dalej.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 20:12 

Normalnego TK jak mi się zdarzy z granatu i punisha dostane to jeszcze zniose, ale jak gram komanderem i zrzuce bombki na jakiś punkt a oni się pod niego wpakują (choć wcześniej ich tam nie było i widzieli na radarze gdzie będzie ostrzał) to normalnie jak dadzą punish'a to poprostu porażka a punkty dla komandera strasznie rzadko się dostaje. Kolesie nie zważają że poza nimi zabilem jeszcze 3 z wrogiego teamu. Ja niegdy nie daje punishy chyba, że wsiadam do AH-Z1, a koleś komandos z mojego teamu kładzie na niego C4 i detonuje :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 22:10 

sytuacja:
Gdzies w dali walka 3-3 czy moze 4-4.
Dobre pole ostrzalu i wiodocznosc,byleby ktorys sie zatrzymal w tej gonitwie.
Jest,stoi.Strzal i pudlo,tamten pada na ziemie za murek- bywa,nie zdazyles.
Podnosi sie ,strzal i widzisz nagle niebeski napis przez chwile nad postacia...oraz "zabiles kolege".
Pewnie padl zabity przez lezacego,a ten co sie podniosl to "swoj".
I komunikat "zostales ukarany za zabicie kolegi"....
LUDZIE nie karajcie swoich za takie zabicia...co innego z bliska kiedy mozna sprawdzic kto idzie lub lezy i facet ma za nerwowy "spust",a co innego w gonitwie.
Ilez ja mialem sytuacji "cudowej przemiany" z obcego w swojego,ktorych nie mozna przewidziec.
Wiec nie karajcie pochopnie za timekill...bo dla tego co to zrobil wystarczajaca juz kara jest to ze zabil swojego chcac pomoc...

Poprostu:nie uniknie sie tego w walce,nawet dysponujac luneta.
Nikt na zyczenie nie stanie jak manekin treningowy.
A kolor napisu nad postacia nie "pali sie" non stop.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 23:11 

Mnie w TK najbardziej wkurzają takie mendy co wiedzą że z F-15 moge ich zabić jak bombarduje czołg BMP czy jakiś cel to mendy zabias mi darować taki wypadek to co robią oczywiście: PUNISH a jak. Normalnie krew mnie zalać chciała jak lece nad cel zrzucam bomby a tu chyba z 6 czy 9 komunikatów: Zabija Kolege Zabija Kolege a na dole: Zostałeś ukarany za zabicie kolegi i w plecy coś koło 40 punktów. :evil: :x :?

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 00:27 

Fireworkss napisał(a):
wyskakuje z fury i zdjolem obydwu tylko ze poj****y mi sie kolorki i zabilem niebieskich.

:D :D ROTFL :D :D
Fireworkss napisał(a):
nagle slysze jak ktos zapyla po tej drabince odwtracam sie widze nogi to wywalilem pol serii bez zadnego pomysluku zanim sie zorjentowalem ze to kumpel z TEAM'u

I jeszcze raz ROTFL :D :D

Zdarza się i to tylko nie Tobie...

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 00:40 

TO CHORE ale czesto i gesto lamki wchodza na c4 nawet jak widza ze przed chwila bylo polozone. Nie ma czasu zastanawiac sie rozwalic czolg razem z lamka czy moze przepuscic czolg ktory i tak lamke rozjedzie,
e tam mam w glebokim powazaniu tk - wole czolgu nie przepuscic :P

nawet gdy jestes daleko..."

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2