Teraz jest 3 mar 2025, 23:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: PKM
PostNapisane: 24 lip 2005, 15:18 

Witam szanownych forumowiczow.

Jestem tu nowy wiec plz nie bijcie od razu ;p Bf2 to moja pierwsza gra z calej serii beefow (niestety moj dotychczasowy sprzet nie dawal rady z zadna poprzednia czescia). Pogrywam wiec sobie na rankingowych servach, odblokowalem juz g36c (nie zaluje) ale za pare dni bedzie nastepny awans i kolejna bron do odblokowania. Korci mnie PKM supporta wiec prosilbym o jakies opinie na jego temat - tylko cos wiecej niz "mocny i niecelny" plz ;] Szukalem na forum ale nie znalazlem konretniejszego info (w tym tematy "jak bron odblkowac" itp) Niestety nikt nie napisal nic o supporcie poza wlasnie tym ze jest mocny i niecelny (co odkryciem wielkim nie jest ;p) Moze ktos odblokowal i podzieli sie jakimis uwagami/spostrzezeniami - o ile mniej celny od saw'a, o ile mocniejszy a przede wszystkim czy warto i czy nie bedzie to strata czasu/punktow.

Z gory thx :D

Szlag nie to forum, sory i prosze o przeniesienie ;p

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2005, 16:14 
Moderator forum

Gun dużo mocniejszy - można z niego APC-tki kasować, jednak o wiele mniej celny. Jak z kosiary mozna było kasować pieszych ze 100-200 metrów tak mając PKM o tym zapomnij taki ma rozrzut (chyba, że masz fuksa).

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2005, 16:25 

Moc broni możesz przetestować bez problemu. Mi-17 jest w nią uzbrojony oraz niełamerykańskie czołgi (na dachu). Jednak w obu wypadkach są zamocowane na statywach, przez co ich odrzut jest minimalny.
Ręczna wersja PKM-u ma potworny rozrzut, co wymusza strzelanie z leżaka i bardzo krótkimi seriami (2-3 pociski i przerwa). Jeśli suport nie jest twoją ulubioną klasą, lepiej sobie darować jej odblokowanie (na razie).
Jeśli nie jesteś pewien, sprawdź w statystykach, jaką klasą poza komandosem, grało ci się najlepiej i dla tej klasy odblokuj broń. Osobiście polecam snajperkę i nie polecam G3 szturmowca (ma więcej wad niż zalet).
Bardzo popularna jest broń medyka. :wink:

Poszukaj na forum. Jest sposób na odblokowanie wszystkich broni w singlu. Można wtedy przetestować wszystkie bronie na botach.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2005, 16:45 

PKM'a nie testowalem jeszcze osobiscie ale ktos na jakims rankongowanym serwie co.uk skasowal mi hammera z tej broni. Myslalem ze cholera jakis inny hammer czy ten jego zamiennik gdzies stoi z kolesiem na wiezy i do mnie strzela bo mi AP schodzil szybko.

Co do niszczenia transporterow ta bronia to chyba 2 kreski AP na magazynek :D Zaraz to na singlu przetestuje!

//LIPA! Z trasportera nawet 1 kreski AP sie nie da tym sciagnac. Jedyne co jest w tej broni lepsze to to ze szybciej sciaga hammery. Ze zwykego maszingana trzeba bylo ladowac ok 110 naboi(az sie spoci) zeby zniszczyc hammera a z odblokowanej okolo 80 zeby sie palil

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2005, 18:24 

Przetestowalem na mi-17 i czolgu, wydaje sie byc konkretne, heli calkiem sprawnie pada pod ogniem tego wiec chyba sie zdecyduje :D

Inne klasy jakos srednio mi leza, G36 juz mam, assault ma g3 ale nic wiecej (gdyby jeszcze zostal granatnik) medyk ma moze niezla bron ale g36 imo lepsze a to juz mam, shotguny mecha i AT nie bardzo bo tylko krotki dystans a snajper to w moim stylu ;p thx za cenne opinie :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 19:52 

Madrian napisał(a):

Jest sposób na odblokowanie wszystkich broni w singlu. Można wtedy przetestować wszystkie bronie na botach.

O LoL jaki to sposób??? Pliss powiedzcie :P :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 21:33 

Grzesiek13 napisał(a):
Madrian napisał(a):

Jest sposób na odblokowanie wszystkich broni w singlu. Można wtedy przetestować wszystkie bronie na botach.

O LoL jaki to sposób??? Pliss powiedzcie :P :wink:

Edycja pliku unlocks.py i zmiana lini defaultunlocks z zer na jedynki, ale podobno po spatchowaniu nie działa. Musisz spróbować...

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 15:15 

wlasnie, ja to robilem jak mialem stara wersje i w nowej juz nie moglem. Zachodzilem w glowe co ja robie nie tak?

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 12:28 

Warto odblokować PKM żeby te cholerne blackhawki ściągać :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 12:52 

Bardziej straszyc niz sciagac. Jak ktos tu pisal 2 spocenia PKMa jeszcze nie zabijaja helikoptera na smierc i moze on uciec. Szkoda ze to cacko nie ma takiej mocy jak cannon przylutowany na czolgu, mimo to na mapach a miastowych da sie niszczyc hammery, vany i jepy 1 magazynkiem, a piechota to juz w ogule nie wie gdzie spierI)alac pod ostrzalem tej armaty.

Przyznam ze mialem maxymalny dylemat co odblokowac PKM czy Kampe i rzucilem moneta ktora lezalal przy kompie(2gr) i wypadlo na kampe. PKM poczeka do sierzanta(czyli do wrzesnia :D )

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 13:32 

PKM wymiata nawet na duże odległośći (celność bardzo podobna do RPK talibów) do tego fenomenalna siła obalająca :wink: Powiem że to jest sniperka wśród CKMów :wink: Na Karkandzie kolesie latali bez ładu i składu jak pokoleji zrywali z serji z PKMu z mojej pozycji ulokowanej na budynku. Wtedy właśnie zdobyłem moje rekordowe 86 punktów w USMC :wink: Polecam każdemu nawet jak nie gracie supportem. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 13:39 

Widzę, że zachwalacie tego PKM`a. Grałem nim chwilę po podniesieniu kita supporta - trochę duży rozrzut, może mi się zdaje bo używam G36C. Pomyślę...

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 15:12 

ja tam nad sile ognia preferuje precyzje. Dlatego uzywam c4 ;P a pkm jesczze mi w lapki nie wpadl(only w 1.0 z botami) jakos nie mam farta do wrogow z ta bronia

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 14:20 

no wlasnie to najrzadziej odblokowywana bron chyba. Gram caly czas na servach Multiplay co uk albo EA DE i tylko 2 razy po kims ta bron zebralem.
Za pierwszym razem zginolem kilka sekund pozniej nie oddajac strzalu, za drugim razem sobie poszalalem dopiero na szarkui penisula czy cos takiego
wyciolem troche miesa

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 11:24 

Ja właśnie odblokowałem i jest to o wiele precyzyjniejsza broń (przynajmniej z pozycji leżącej) niż SAW czy inny karabin dla tej klasy. Precyzyjniejsza, ale wyrzuca mniej kul/sekundę, za to o wiele mocniejszych.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2