Teraz jest 4 mar 2025, 07:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 sie 2005, 23:21 

Witam wszystkich. Mam nadzieje ze mi pomozecie i z gory dzieki za pomoc.
Od czego by tu zaczac - hmm - a wiec gram od miesiaca gdzies tak w BF2 w wersje oryginalna inaczej. Sciagnelem ja aby nie kupowac kota w worku, wiec nie krzyczcie na mnie. Obecnie prawie zdecydowalem sie na zakup oryginalu, stad moje ponizsze pytania i problemy, zwiazane wlasnie z tym "prawie". A wiec jedziemy:

1) Na wersji 1.0, ktora mam obecnie gra wychodzi do windy z czestotliwoscia 2 razy na 10 minut, co szczerze mowiac dyskwalifikuje te gre jaka by nie byla super. Czy na wersji oryginalnej spatchowanej do wersji 1.2 (to jest najnowszy patch czy jest jeszcze nowszy ?), tez sie dzieja takie cuda, czy moze gra jest juz stabilna ? W sumie od tego zalezy czy ja kupie, bo nie wydam prawie 200 zl (dlaczego tyle - za chwile), aby sie co chwile denerwowac. A wiec - jak ze stabilnoscia gry na najnowszym patchu ?

2) Planuje kupic wersje Commander's Edition. Powiedzcie mi co sa warte te sluchawki dolaczane do tej gry ? Warto placic 70 zl wiecej tylko za te sluchawki ? (bo na autografach mi nie zalezy) A moze poratujcie jakims linkiem ze zdjeciem tych sluchawek - prosze ?

3) Jezeli nie warto kupowac wersji Commander's Edition to jakie sluchawki kupic ? Cos do 50 zl. Chodzi oczywiscie o sluchawki z mikrofonem.

4) Jak majac pirata zainstalowac wersje oryginalna ? Wystarczy odinstalowac pirata i zainstalowac oryginalna ? czy moze trzeba jeszcze wyczyscic rejestr. Jesli tak to w jakiej sciezce w rejestrze sa zapisy BF2, ktory trzeba zlikwidowac ? Czy moge wykorzystywac konto zalozone na piracie, czy bede musial zalozyc nowe ?

5) Jaki jest stopien ryzyka, ze jak kupie oryginal, to sie okaze ze numer seryjny jest juz wykorzystany ? Czy w ogole obawiac sie tego, czy raczej niepotrzebnie sie o to pytam ?

No to na razie wszystko - pomozcie czlowiekowi, ktory chce sie nawrocic na wersje oryginalna - wlasciwie od was zalezy czy ja kupie - hehe ?

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 23:36 

1) Wersja 1.02 na pewno nie wychodzi do windy (gram ok miecha i nie zaszło nic podobnego ani razu). Szczerze mowiąc demo tez mi nie wychodziło, a aktualne na pewno nie jest, więc to może być problem z twoim systemem.

2) & 3) IMO nie warto wydawać 70 zł na słuchawki. Ze swojej strony polecam Logitech OEM Dialog-812, kilku graczy na forum (oprocz mnie) również uzywa takich i są zadowoleni.

4) W rejestrze chyba nie musisz nic grzebać, problemow z instalacją na pewno nie będzie więc się nie martw.

5) Ryzyko zawsze jest, zalezy gdzie kupujesz. Ja np. kupiłem BF'a na allegro za 105 zł i dostałem rozfoliowane pudełko :? ale CDKey działa do dziś. Zresztą w razie czego można odesłać do EA skan tyłu instrukcji, gdzie masz cdkeya i przyślą ci nowy, a stary zablokują :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 23:42 

System mam raczej OKI - wszystko chodzi bez zarzutow - chociaz przeinstalowac pewnie nie zaszkodzi, bo system ma juz 4 miesiace - hehe. Komp tez spelnia wymagania - P4 3.2HT, GF6800 Leadtek TDH-A400, 2 x 512 MB DDR 400 TwinMos cl 2.5, Samsung SATA 160 GB.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 00:37 

przemo77 napisał(a):
System mam raczej OKI - wszystko chodzi bez zarzutow - chociaz przeinstalowac pewnie nie zaszkodzi, bo system ma juz 4 miesiace - hehe. Komp tez spelnia wymagania - P4 3.2HT, GF6800 Leadtek TDH-A400, 2 x 512 MB DDR 400 TwinMos cl 2.5, Samsung SATA 160 GB.

Co do tego wyrzucania, znalem nie jednego co tak mial, jednemu pomoglo przeinstalowanie systemu, drugiemu nowe sterowniki karty graficznej.

PostNapisane: 28 sie 2005, 01:50 

[quote="przemo77"]4) Jak majac pirata zainstalowac wersje oryginalna ? Wystarczy odinstalowac pirata i zainstalowac oryginalna ? czy moze trzeba jeszcze wyczyscic rejestr. Jesli tak to w jakiej sciezce w rejestrze sa zapisy BF2, ktory trzeba zlikwidowac ? Czy moge wykorzystywac konto zalozone na piracie, czy bede musial zalozyc nowe ?

Nie musisz usuwac pirata.
1.Instalujesz najnowszy patch do swojej scrackowanej wersji.
2.Wchodzisz do plikow Battlfield2, nastepnie do folderu Support i otwierasz pliczek "Battlefield 2_code.exe" wpisujesz nowego oryginalnego cd-keya i mozesz grac na oryginalnych serverach w wersji 1.2 .

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 02:04 
Moderator forum

Świetnie, to teraz jeszcze podajcie adresy z ktorych mozna zassac iso gry, wlasne cd-keye, zeskanujcie instrukcje obslugi i pomóżcie wszystkim którzy uzywają piratów i leją z góry na dół na wasze zasrane oryginały jednocześnie śmiejąc sie za plecami z takich głupków którzy je kupują zamist kraść..

@Px2-Vg- przeczytaj regulamin tego forum !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2