Teraz jest 3 mar 2025, 23:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: awanse
PostNapisane: 31 lip 2005, 16:16 

ze starszego szeregowego na mlodszego kaprala wystarczy 500 punktow.. ile trzeba z mlodszego kaprala na kaprala? bo w sumie mam 1480 czy tak jakos, a na pasku postepu prawie nic.. wygalada na to ze jakies 5000 bedzie potzebne? czy to mozliwe czy serwer mi jakos zle liczy? pomozcie pls..

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 16:22 

Lupka...lupka i jeszcze raz lupka... jest o tym z 5 tematów...

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 16:28 

Obrazek
To chyba tyle :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 23:48 

To bedzie wiele godzin grania do osiagniecia kolejnego awanus;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 09:32 

Jakbys mogl osiagnac stopien generala w ciagu 2 dni grania, to by nie mialo wiekszego sensu... Dlatego bardzo dobrze, ze az tyle trzeba punktow na to, bedziesz mial motywacje do gry :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 09:52 

keicaM napisał(a):
Jakbys mogl osiagnac stopien generala w ciagu 2 dni grania, to by nie mialo wiekszego sensu... Dlatego bardzo dobrze, ze az tyle trzeba punktow na to, bedziesz mial motywacje do gry :)

A od kiedy, statystyki mają być motywacją w grze? To nie jakieś cRPG. Stopnie są tylko odbiciem czasu spędzonego w grze. Owszem - Medale mają jakiś sens. Trzeba spełnić całą masę warunków, co zależy od naszych osiągnięć i umiejętności. Ale stopnie nic nie dają. Generał nie będzie strzelał lepiej od szeregowca, chyba że tylko będzie bardziej doświadczony. Tym bardziej, że nie rozumiem tej cholernej dziury po młodszym kapralu... :? Na następny awans potrzeba 10x tyle punktów, co na poprzedni... Wymyślili to tylko po to by denerwować ludzi i napędzać stasiarzy.
Awanse w grze są w zasadzie tylko sposobem na przykucie uwagi graczy, do gry. Wszyscy gadają o nowych broniach, a mało kto skupia się na podstawowych kitach...

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 09:57 

No tak, ale gdy wyznaczysz sobie jakis cel, np. Chce osiagnac stopien generala, to bedziesz do tego dazyl, a pozniej bedziesz mial wielka radoche, gdy juz bedziesz tym generalem, bez tego systemu awansow nie graloby w to tyle ludzi, a przynajmniej nie tak dlugo...

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 09:59 

Fakt - przepaść między młodszym kapralem a starszym jest olbrzymia. Właśnie gonię starszego kaprala, ale ostatnio coś nie idzie :evil: :evil: Jeden dzień nie grałem i wyszedłem z formy...

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 10:15 

keicaM napisał(a):
No tak, ale gdy wyznaczysz sobie jakis cel, np. Chce osiagnac stopien generala, to bedziesz do tego dazyl, a pozniej bedziesz mial wielka radoche, gdy juz bedziesz tym generalem, bez tego systemu awansow nie graloby w to tyle ludzi, a przynajmniej nie tak dlugo...

Chciałem być Starszym szeregowcem... byłem i nie miałem radochy...
Chciałem być Młodszym kapralem i jestem... i nie mam z tego powodu radochy
Teraz ścigam Starszego kaprala i próbuję nadrobić "zaległe" 4K punktów...
Nie spodziewam się radochy...
Dla mnie awanse to tylko sposób na odblokowanie nowej zabawy...
A teraz powiedz, co będzie jak zostaniesz już tym cholernym generałem??? Powiesisz się? Będziesz słał prośby do EA o dodanie stopnia marszałka?
Dla mnie gra i przyjemność jaką mam z pracy zespołowej i dobrze wykonanego zadania, jest ważniejsza od statsów i awansów... Jedyne co "ścigam" to ostatnie 3 odznaki do kolekcji - tylko po to by zatkać puste miejsca... :wink: Z czasem może zmienią kolor na srebny i złoty, ale to dlatego, że ja akurat będę grał dostatecznie dobrze, a nie dla tego, że będę gonił przez 2 tygodnie z nożem w zębach, za kolejnym arabem, by tylko móc się chwalić
"A ja mam złoto!! A ja mam złoto!!! A wy nie...!!!"
Statsiarzy nie lubię i już... Taki "typek", nie pomoże kolegom w walce o flagę, tylko będzie kampił z daleka, zabije ostatniego żywego wroga i sam zdobędzie flagę, bo... punkty mu lecom punkty mu lecom....
Żałosne...

Strefa czasowa: UTC + 2