Teraz jest 3 mar 2025, 23:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 lip 2005, 18:19 

Niedawno gralem sobie na mapie "Strike at Karkand" MEC'em a konkretnie medykiem(jak zawsze) i po dwoch rundach caly czas bylem pierwszy mialem ponad 100 punktow(jakies 120 chyba i z 85 w zgraniu) i wyprzedzalem wszystkich co najmniej o 40 w tych dwoch rundach.Tak bylo do ostatniej rundy bo tam bylem 3.No dobra,laduje sie mapa w miedzy czasie laduja sie statsy,wyswietla sie 2 zakladka,patrze, patrze,I CO WIDZE ?!?nie ma mnie tam gdzie sa pokazani 3 najlepsi gracze bylem zbulwersowany no ale dobra jest zobaczymy co bedzie w trzeciej zakladce no i znowu patrze, patrze i nie bylo mnie ani w walce ani w zgraniu ani w leczeniu i ani w reanimacji.Hmmmmm.......Ciekawe co moze byc tego przyczyna?Ja mysle ze w tych statsach liczy sie tylko i wylacznie OSTATNIA runda.Wg. mnie jest to głupi pomysł.Nie wiem może u was tez się takie coś działo?

Ostatnio edytowano 1 sie 2005, 15:54 przez Homar, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 18:21 

Jesli grasz na rankingowym to zdaje sie, ze z kazdej rundy zlicza, ale w grze pokazuje tylko ostatnia. Przynajmniej ja tak zdobylem w pierwszej rundzie zloty medal, a w drugiej poza podium :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 18:23 
Moderator forum

Jak chcesz zobaczyć statsy z danej rundy to się musisz manualnie po zakładkach przekliknąć po jej zakończeniu, bo się samo nie przełącza. A na marginesie - miałeś gorszą zabawe w grze bo Cię nie wyświetliło na statach?? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 18:24 

Moim zdaniem jest tak:

Podsumowanie wyników jest po każdej rundzie.
Wynik z poszczególnych rund nijak się do siebie mają.
Czasem dzieje się tak, że następna runda na tej samej mapie zaczyna się bez przerywnika w postaci tabeli wyników.

Pociesz się, że dwa razy byłeś najlepszy, tylko nikt tego nie widział 8)

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 19:08 

Nie Hynol nie mialem ani troche gorszej zabawy ale mnie ta baaardzo zdiwilo

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 19:57 

Jeżeli mapa ma więcej niż 1 rundę, to aby zobaczyć swój jakże ciężko zdobyty medal musisz podczas tabeli między rundami wcisnąć "top scores" bodajże.

Ech; )

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 21:52 

Homar, a czy przypadkiem jakis Commander Cie nie wyprzedzil? Bo mowiac szczerze innego wytlumaczenia nie widze.

A tak na marginesie to witam wszytkich :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 21:55 

mnemic, witamy na forum!

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 21:56 

Czasami też jestem zbulwersowany, ale nie takimi błachostkami...

PostNapisane: 31 lip 2005, 23:37 

Homar napisał(a):
Niedawno gralem sobie na mapie "Strike at Karkand" MEC'em a konkretnie medykiem(jak zawsze) i po dwoch rundach caly czas bylem pierwszy mialem ponad 100 punktow(jakies 120 chyba i z 85 w zgraniu) i wyprzedzalem wszystkich co najmniej o 40 w tych dwoch rundach.Tak bylo do ostatniej rundy bo tam bylem 3.No dobra,laduje sie mapa w miedzy czasie laduja sie statsy,wyswietla sie 2 zakladka,patrze, patrze,I CO WIDZE ?!?nie ma mnie tam gdzie sa pokazani 3 najlepsi gracze bylem zbulwersowany no ale dobra jest zobaczymy co bedzie w trzeciej zakladce no i znowu patrze, patrze I MYSLALEM ZE CHYBA KUR**CY DOSTANE nie bylo mnie ani w walce ani w zgraniu ani w leczeniu i ani w reanimacji.Hmmmmm.......Ciekawe co moze byc tego przyczyna?Ja mysle ze w tych statsach liczy sie tylko i wylacznie OSTATNIA runda.Wg. mnie jest to popier**lony pomysl.Nie wiem moze u was tez sie takie cos dzialo?

No cóż na pamiątkę zostały w odznaczeniach dwie złote gwiazdy do kolekcji .

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 01:09 

Cytuj:
patrze I MYSLALEM ZE CHYBA KUR**CY DOSTANE nie bylo mnie ani w walce ani w zgraniu ani w leczeniu i ani w reanimacji.Hmmmmm.......Ciekawe co moze byc tego przyczyna?Ja mysle ze w tych statsach liczy sie tylko i wylacznie OSTATNIA runda.Wg. mnie jest to popier**lony pomysl

na pewno 'popier**lone' jest twoje nastawienie do gry, a zwlaszcza statsow. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 09:25 
Maskotka BF.pl

hmmm napisał(a):
Cytuj:
patrze I MYSLALEM ZE CHYBA KUR**CY DOSTANE nie bylo mnie ani w walce ani w zgraniu ani w leczeniu i ani w reanimacji.Hmmmmm.......Ciekawe co moze byc tego przyczyna?Ja mysle ze w tych statsach liczy sie tylko i wylacznie OSTATNIA runda.Wg. mnie jest to popier**lony pomysl

na pewno 'popier**lone' jest twoje nastawienie do gry, a zwlaszcza statsow. :roll:

bez bluzgów proszę... to forum publiczne...

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 10:19 

lady vicky napisał(a):
bez bluzgów proszę... to forum publiczne...

Yes mammy... :wink:
Jak jeszcze jakiś ****** choć raz bluzgnie jakieś ***** *****, to wpadniem ze szwagrami i mu z **** jego ******** **** ******...
Zrozumiano? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 12:02 

Ej Meewosh ja błachostkami też się nie bulwerusje ale jak się męczę 3 dłuuuugie rundy i w pierwszych dwóch jestem pierwszy to domagam się jakiegoś wyróżnienia typu że byłem najlepszy w zgraniu lub w walce itp.

Ostatnio edytowano 1 sie 2005, 15:56 przez Homar, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 12:12 

jak się męczysz to przestan grać - szkoda zdrowia :D

a co do statsów: ja nie mam z 5 gwiazdek w tym dwóch złotych bo mi nie zaliczyło - cała reszta jest tzn punkty, kille , deathy -a gwiazdek niet i to pomiomo tego, że na ekranie z gwaiazdkami byłem. I co - nie przejmuje się a nawet mnie to bawi. Nie przejmuję się fragratem, nie przejmuje się jak mi coś nie wychodzi. To tylko gra. czasem jedynie szlag mnie trafi jak wpakuje w główkę przeciwnika cały magazynek widzę jak go trzęsie a on odpowiada jednym strzałem i po mnie. Albo słabe łacze albo cheater - na jedno i drugie nic nie poradzę.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2