Teraz jest 3 mar 2025, 23:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 sie 2005, 20:46 

Chcialbym sie dowiedziec czy gracze z Krakowa maja ochote zoorganizowac spotkanie krakowskiej sceny bfa 2 :D. Oczywiscie w weekend....

Prosze o rychla odpowiedz osob zainteresowanych jezeli ktos jest z okolic krakowa lub z katowic to moge 2 lub 3 osoby przenocowac u siebie mam spore mieszkanie :)

Pozdrowienia !! :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 22:07 

Jestem za!!!!...a będzie piwo?? inaczej nie wpadne... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 23:02 

Kurcze hunter i bomber man tez sa z krakowa a tylko sam sie wypowiedzial jak najbardziej bedzie, w koncu swoj wiek juz mam :) zabawa moze byc przednia, takze bardzo prosze o odpowiedzi na tego posta termin i miejsce do uzgodnienia, ja uwielbiam dobra zabawe, dziewczynki itd :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 23:07 

Buleczka napisał(a):
Kurcze hunter i bomber man tez sa z krakowa a tylko sam sie wypowiedzial jak najbardziej bedzie, w koncu swoj wiek juz mam :) zabawa moze byc przednia, takze bardzo prosze o odpowiedzi na tego posta termin i miejsce do uzgodnienia, ja uwielbiam dobra zabawe, dziewczynki itd :D

dziewczynki itd... czekaj no niech tylko twoja zona sie o tym dowie :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 23:18 

No przeciez oniej mowie cicho nie wszyscy musza wiedziec :D ale i tak czy siak myslalem ze ludzie z krakowa chca sie spotkac pogadac po smiac, ale widze ze niestety ...........................

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 23:34 

w sumie to ja od tego miesiąca mieszkam w krakowie (wcześniej poznań) a BF2 to pierwszy ffp w którego zaczęłem porządnie (znaczy sporo) grać po sieci i jak będzie spotkanie w jakiś weekend kiedy akurat będę w mieście to chętnie wpadnę, można by jakiś klan miejski założyć, zawsze się lepiej gra z ludźmi których się zna ;)
z moją lubą nie będzie problemu przyzwyczaiła się, że prawie co tydzień łażę na spotkania komputerowców :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 12:08 

No nie panowie tylko tyle osob jest zainteresowanych ?? kurcze szkoda dlaczego mamy byc gorsi od Pomorzan :) no zbierac sie Panowie :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 15:53 

Popieram kolege..zbierać się... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 16:04 

Moge wpaść :) Kwestia tylko ile by nas było i gdzie zbiórka :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 18:41 

27-28.08.2005 (to termim na 99%) klan CQF bedie mial zlot w Krakowie. Nie wiem dokladnie jak bedzie wyglądał dzień, ale noc to bedzie LAN Party na 20 kompów. Jesli nie bedą to nasze własne kompy to bedziemy strzelac 50% w BHD, 50% w BF42. Jesli bedziemy z własnymi kompami to bedziemy strzelać w BF2. Więcej na naszym forum. Na bank beda wolne miejsca bo jednak wiem że zebrać 20 osob w jednym miejscu to niezły wyczyn. Miejsce spotkania - kafejka na Mistrzejowicach, 20-6 rano.

Co to tego spontanicznego spotkania z opczątku tematu to oczywiscie sie pisze :).

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 18:46 

Ooo kurcze ja mieszkam na Mistrzejowicach... :wink: ale mi sie trafiło.. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 20:05 

ja w sumie tez bym mogl wpasc o ile to bedzie w sensownym miejscu (rynek). Jestem za stworzeniem jakiegos krakowskiego klanu

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 20:51 

Mi chodzi o spotkanie na rynku w knajpie na dobrej imprezie, piwko lotki dancing dziewczynki wlasne czy tez obce :) ja myslalem o tym weekendzie ale rownie dobrze moze byc w przyszlym tygodniu z soboty na niedziele prosze napisac ile osob da rade na 100% w przyszla sobote lub w ta :)...

w ten sposob sie dogadamy w ktory weekend pasuje wszystkim :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 20:52 

Też wolał bym na rynku..w jakieś knajpce pogadać wypic piwko itp.. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 20:55 

Sam odrazu zedytuj swojego posta i napisz w ktora sobote moglbys wpasc na 100% czy w ta czy w nastepna bylo by mi bardzo milo :D i kazdego o to prosze :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2