Teraz jest 3 mar 2025, 23:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 sie 2005, 04:37 

Wiem ze podobny temat juz byl... ale posluchajcie tego..

Dzisiaj zdarzyly mi sie dwie sytuacje wykickowania z servera Aster'a ...
Pierwsza byla praktycznie z mojej winy bo rozwalilem raz BH z piecioma osobami na pokladzie i wywalilo mnie z serverka mimo ze kazdy mi wybaczyl.. ( mam nadzieje ze patch 1.3 naprawi to ze takie zabicia kumpli nie beda brane pod uwage chyba ze ktos bedzie chcial tego kogos ukarac )
A drugi pokazal sposob myslenia nijakiego pana Skandal(PL) czy jak mu tam...
Mianowicie zrobilem na chwile inzyniera zeby podlozyc dwie miny przeciwczolgowe... i podlozylem je doslownie NA SRODKU PIASZCZYSTEJ JASNEGO KOLORU DROGI.. mialem nadzieje ze nikt z moich sie w nie nie wpakuje... a wrog bedzie na tyle tepy by wjechac w nie z checi zdobycia flagi.. no i tu prosze... pan Skandal sie w nie wpakowal.. ukaral mnie ( zachowal sie jak typowy gowniarski statsiarz ) i wywalilo mnie z serva ( nie mam pojecia czemu po jednym takim zagraniu mnie wywalilo )..
Z reszta praktycznie zawsze zdarza sie ze ludzie karaja za zabojstwa...( z mojego squadu NIKT mnie NIGDY nie ukaral.. bo rozumieja ze takie rzeczy sie zdarzaja ze kogos niechcaco zabije czy postrzele... itp.. ) ale pan na wlasne zyczenie sie wpakowal na miny i od razu Page Down.. no po prostu PARANOJA i SKANDAL !! :>
Drodzy gracze.. postarajcie sie zastanowic nastepnym razem jak kogos ukarzecie.... bo ujmy na honorze wybaczenie swemu oprawcy ( jesli bylo to naprawde niezamierzone ) nie uczyni was gorszym a wrecz cos takiego sie naprawde docenia... Ja w ciagu 1,5 tygodnia gry i ludzie co mnie zabili ( a bylo tych TK na mnie paredziesiat albo ponad 100 niewybaczylem doslownie DWA razy... raz jak kolezka walil w glownej bazie doslownie po swoich... a drugi raz jak celowo rozwalil mi Black Hawka bo on chcial sobie polatac )
Zacznijcie rozrozniac celowe TK od tego ktore zostalo popelnione z waszej winy ( weszliscie komus pod lufe ktory akurat wymienial ogien z przeciwnikiem, wpakowaliscie sie komus z waszej druzyny na mine, rozwalil przez przypadek ze Stingerow wasz ukochany smiglowiec bo akurat przeciwnik wypuscil flary i rakiety zmienily cel - A ZDARZA SIE TO BARDZO CZESTO ).

gratuluje panu skandalowi podejscia do gry... oby takich graczy jak najmniej

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 05:43 

Wspomniałeś o Stingerach/Anti-AA...

Najchętniej wyrżnąłbym w pień wszystkich kretynów, którzy strzelają rakiety gdy ja lecę za innym samolotem (dogfight).

Jak wielkim idiotą trzeba być, żeby nie zauważyć, że rakieta nie zawsze leci tam gdzie jest LOCKnięta? No ile razy można jebnąć w swój własny samolot, zobaczyc "Team vehicle damage" i dalej nawalać tymi rakietami?

Opanujcie się...

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 06:19 

Szkoda, że nie mogę się bronić bo po prostu nie pamiętam tego i na dodatek grałem nieźle napruty. No cóż pozostaje mi tylko przeprosić :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 06:52 

hmmm panie skandal... :>
nie chowam az takiej urazy zeby obrzucac ciebie tekstami typu "gowniarz" itp...
nie chce tu wrzucac cie do wora z ta etykietka razem z pozostalymi ktorzy nie zastanowia sie nawet z czyjej winy popelniono TK czy zranienie czlonka druzyny... a juz wciskaja kare...
nie zalezy mi na tym zeby miec jak najwiecej punktow.. ale po takich kilku TK i karach dostaje sie kicka... a tylko czekam na banana.. a szkoda mi by bylo...
przeprosiny oczywiscie przyjete.. i serdecznie zapraszam do mojego squadu :>.. zobaczysz ze mozna fajnie grac bez TK nawet jak sami siebie zabijemy przez przypadek... ( jeszcze sie nie zdazylo zeby ktos z mojego squadu ukaral drugiego ze squadu ).. jesli to sie zdarzy... to wyleci z hukiem i juz nigdy z nami w squadzie nie zagra.. krotko..

poza tym panie skandal zarowno tobie jak i innym... proponuje nie grac naprutym...
mi sie nie zdazylo zasiasc do gry ktora nie jest single player tylko graja ze mna ludzie... po prostu naprutym...
zawsze jestem trzezwy i trzezwym okiem patrze na swiat...

A zdarzenie to wczoraj bylo na mapie "Dragon Valley" mniej wiecej o godzinie 19 : 00 - 19 : 30.. nie pamietam :>

Na drugi raz prosze WSZYSTKICH...

Apel:
NIE GRAJCIE W BATTLEFIELDA 2 POD WPLYWEM ALKOHOLU LUB NARKOTYKOW GDYZ WLASNIE DZIWNIE SIE ZACHOWUJECIE I MOZECIE POPSUC GRE INNYM GRAJACYM

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 07:29 

zlomik napisał(a):
Apel:
NIE GRAJCIE W BATTLEFIELDA 2 POD WPLYWEM ALKOHOLU LUB NARKOTYKOW GDYZ WLASNIE DZIWNIE SIE ZACHOWUJECIE I MOZECIE POPSUC GRE INNYM GRAJACYM

A to da sie grac bez piwka??? :shock:
Do apelu trzeba dodac,ze w B2 powinny obowiazywac zasady ruchu drogowego,bo juz pare razy mialem czolowke,a moze jechalem lewa strona???No tak...ale to mogl byc angielski serwer :(
Zastanowie sie nad tym piwem w drodze do monopolowego :D

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 09:44 

Mnie też takie (innaczej się ich nazwać nie da) mendy wkurzają. Gram snajperem na Mashur City wszedłem na budynek na wprost Meczetu i postawiłem 2 Claymorey nagle boom patrze na dół zostałeś ukarany za zabicie kolegi :evil: no nic dalej gram boom patrze: zostałeś ukarany za zabicie kolegi :evil: Pisze mu żeby tam nie wchodził bo stawam tam claymory. Odpiszał OK. Zginołem znowu wchodze tam stawiam claymory za 5 minut boom ten sam koleś i text: Zostałeś ukarany za zabicie kolegi :evil: To trzeba być totalnym debilem żeby ciągle karać za eksplozje miny mimo że ktoś mu powiedział że tam jest mina.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 09:48 

Witam wszystkich.

Zgadzam sie ze zdaniem zlomika ktory mowi ze wielu gów*****y
gra na serverach.Ja sam podam 2 przykaldy:

1.Jade czlogiem po drodze,koles krzyczy "Hey,I need a ride!" i idze do mnie od przodu czolgu i przypadkowo za blisko niego podjechalem i go zabilem.Nawet pisanie sorry nic nie pomoglo :evil:

2.Jade jeepem z kolesiem na wiezyczce,a tu nagle z rogu wyjezdza apc.Nie mialem szans na manewrowanie,a tu mi wyswietla w rogu ze zabilem kolege i oczywiscie nie wybaczyl :evil:

Niektorzy ludzie to dobrze jednak grają np. zlomik z ktorym codziennie gram w skladzie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 10:45 

Po co 3 czy 4 taki sam temat :?

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 10:50 

jest mały problem z tym wybaczaniem ja w sumie prawie zawsze wybaczam.. ALE można by się spodziewać że jak nic sięnie naciśnie to tak jakby wybaczenie, ale EA pomyślało sobie inaczej i kiedy się nic nie naciśnie to znaczy że się niewybacza :roll: a ja jako bardzo leniwy człowiek nie mam ochoty sięgać do PGUP

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 10:57 

Zlomik a na jakich grasz serwach??

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 12:01 

Dalej lecą "gówniarze" itd, i żeby nie być z tym okresleniem specjalnie kojarzony :wink: chciałbym uzupełnić co napisałem wyżej. Daję punish'a sporadycznie. Zlomikowi prawdopodobnie poszedł z automatu przez moją nieuwagę. Co do tego mego nieszczęsnego "napruty", gwoli ścisłości, nie były to narkotyki lecz 7 piw kasztelan mocny :P - polecam. Nie wiem jak inni mają z grą po spożyciu ale mi się gra normalnie czyli bardzo dobrze :lol:. Zdarzają się oczywiście skuchy ale to jest tak samo jak zlomikowi na trzeźwo "w realu i w grze" zestrzelenie swojego śmigłowca z 5 graczami na pokładzie. A wczorajszy Dragon Valley z tym nieszczęsnym niby PageDwn dla zlomika pamiętam, że rozruszałem trochę akcję bo raczej byśmy przegrali. Zlomik jesli ty TKujesz pięciu naraz, mi może się zdarzyć w szybkiej jeździe wjechać na minę więc ludzie ostrożniej z uwagami gówniarz, statsiarz. Z czasem gry podobnym do twojego grając grenadierem mam przejętych ponad 2300 flag, 1000 flag asystowanych, 300 obronionych; przy 94 złotych medalach mam tylko 3 odznaki - bez bzdur typu za walkę na pistolety - to jest statsiarstwo i gówniarstwo? Myślisz, że mi w ciągu 4 dni gry nie przydażyło się coś, co mogło mnie wqrzyć - nie zakładam nowego wątku i nie obrzucam imiennie epitetami.

edit:
Aha, i nie zwalaj całej winy na mnie, że dostałeś kicka. Jakby nie patrzeć sam jesteś "trochę" winny rozwalając pięciu swoich.

Ostatnio edytowano 6 sie 2005, 15:25 przez skandal, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 12:40 

ja mam inny porblem z osobami ktore naduzywaja wladzy czyli admini servow. Byl sobie na servie (niepowiem jakim) i latalem heilkopterem (bo nikt do nieuzywal) na mapie sharqi a ze admin chcial polatac z jakis swojim kumplem to kazal wyjsc z helii a jak nie to dostane BANA :evil: ale to niewszystko ten gostek gral komandorem ale ze latal hellim to nie mial czasu na zadna alte zadne UV............. (tak sie pisze??) i wiec zrobielm glosowanie na niego za usunieciem go z tego stanowiska a ten napisal mi ze bym tego nie robil bo BAN.................. :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 14:17 

A ja od kilku dni gram w naprawde niezłym teamie tzn wiekszosc osob zmienia sie kazdego dnia ale naprawde jest bardzo fajnie. Cud miód :). Serdecznie polecam gre Groszkiem_PL - jednym z nielicznych jakich spotkałem na serwerze umiejacego grac zespołwo, choc nie twierdze ze inni tez nie potrafie. Tak dla przykladu (a raczej zeby sie pochwalic) wczoraj nastukałem 340pkt latajac z groszkiem w heli :)..

Obrazek

:(

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 14:33 

lkasprzak napisał(a):
Zlomik a na jakich grasz serwach??

Ja (i zlomik) gram na ASTER sever

Tytuł: .
PostNapisane: 6 sie 2005, 14:34 

Fajny wynik, ale ile ta mapa trwala 2 godziny ? :] widze ze malo graczy bylo a mapa najprawdopodobniej byla na 64, screen pokazuje 32 ale to juz po zmniejszeniu moge sie mylic ;) kuponow bylo tyle a nie mialy jak znikac bo malo ludzi sie strzelalo. Latajac w heli nie widze duzego zgrania jeden pilotuje drugi strzela w to co widzi ;] najwyzej co powie gdzie masz skrecic, ale na tym sie nie wnioskuje ze jest jakims druzynowym bohaterem. Mapa na ktorej grales jest glownie infranty wszyscy tam graja zeby pobiegac z buta i posztzelac assault riffl, nwiec bronic sie nie mogli ;) .Nie mniej gratuluje takiego wyniku, sam tylu pkt nie mialem. Moze to daltego ze gram na 32 i 64 osobowych a tam mapy za dlugo nie trwaja.

Wracajac do topicu o ''gowniarzach'' nie bojcie sie ze tylko w polsce tak jest, ludzie sie podkladaja i nie wybaczaja. Nieda sie wystartowac samolotem nie zabijajac kogos, specjalnie gracz skacze na samolot, lub udaje ze odpuscil i gdy tylko startuje wbiega... Totalne nooby opanowaly juz takie hamstwo jak polozenie sie sniperem na koncu lotniska gdy juz startuje przebija mi szybke i mnie nie ma, patrze a on odklatuje moim mysliwcem. Albo gdy juz startuje nie moge sie zatrzymac, wjezdza gracz na lotniska samochodem i szybko ucieka, ja wybucham... Oczywiscei zaden z nich mi nie wybaczyl.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2