Teraz jest 3 mar 2025, 23:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:11 

Po dzisiejszym meczu w TWL z klanem „[highskill]g0” postanowiłem napisać tego posta.
Panowie z g0 okazali się bardzo dobrymi graczami, od których naprawdę można się wiele nauczyć, ale...
No właśnie to ale!
Panowie z pełnym lekceważeniem spóźnili się na mecz o jakieś 15 minut. Ok., to jestem w stanie zrozumieć. Po tym jak się już łaskawie się pojawili stwierdzili, że nie odpowiadają im pingi na serwerze hostowanym przez gamesNET. Powodem było to, iż 2 osoby z ich ośmio osobowego składu miało wysokie pingi. Postanowiliśmy zatem wejść na holenderski serwer g0, na którym okazało się, iż pingi są jeszcze wyższe, więc padła decyzja aby rozegrać mecz jednak na serwerze gamesNET. To, co towarzyszyło nam „w drodze” na ten serwer woła o pomstę do nieba. Teksty typu „ sracie w pieluchy ze strachu”, „i tak wpierdol dostaniecie, przykro mi”, bądź coś w stylu, że nasze zdjęcia zasługują jedynie na „buhahahaha” * , chyba nie należą do tych uważanych powszechnie za przyjemne…
No fakt Banderas ze mnie żaden, ale „buhah-em” też nie jestem…
Dodam jeszcze, że wszystko wyglądało co najmniej tak, jakby Jezus w postaci g0 stąpił na ziemię i powinienem dziękować w pielgrzymce za to, że uprzejmie pozwolili mi ze sobą zagrać.
Do czego zmierzam. Ano chodzi mi o to, że takiego chamstwa i bezczelności dawno nie widziałem. Grałem już z wieloma klanami, w różnych grach, ale z takimi prostakami spotkałem się po raz pierwszy. Przyznaje oczywiście, że grają naprawdę rewelacyjnie, ale kultury u nich tyle, co w czasie suszy deszczu. Przykre jest to tym bardziej, że to dojrzali ludzie chyba i troszkę zwykłej ludzkiej życzliwości by się po prostu przydało…

Kończąc powiem jedno. Nawet najwyższa umiejętność gry nie usprawiedliwia braku najzwyklejszej ludzkiej kultury…

*- screeny z radosna twórczością klanu g0 przygotowane do wklejenia.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:21 

1. Spóźniliśmy się 5 minut, za co przepraszamy

2. Jak wiadomo pingi na gamesNET dla graczy którzy posiadają łącza z chello wahają się w granicach 200-300 ms. Akurat w tym przypadku ja i Az3lito byliśmy poszkodowani a ze strony PfT jedna osoba.

3. Pingi jednego z graczy PfT na naszym serwerze w GameHosting w "magiczny" sposób wzrosły z początkowych 40ms do 1023ms a dwóm innym Panom skoczyły do 300ms. No comment, nie gram w BF od wczoraj żeby się nabierać na takie smutne akcje.

4. Tekst "i tak wpierdol dostaniecie, przykro mi" wyprodukowałem ja i się nie wstydzę. Puściły mi nerwy, a jak zapewne niektórzy wiedzą do bardzo nerwowych nie należę ;-)

Dziękuję za uwagę.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:24 

Hmmm... kolesie są zbyt pewni siebie. W innych grach też grałm w klanach też się spotykałem z takim "chamstwem". Ile to razy słyszałem: "Prosze nie uciekajcie jak zaczniecie w dupe dostawać" , "Nie płaczcie później" a później kolesie dostawali po dupe od naszego klanu :wink: . Niedawno graliśmy z klanem FBI w grze SWAT4. Kolesie wygrywali z każdym klanem (nie wiem jakim cudem) my z nimi wygraliśmy 3 do 1. Jeszcze podczas gry "campili" więc mówimy im jak nie przestaną kampić to podziękujemy za gre. Ich tekst: "walcie się", "sami kampicie Kur**" itp.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:34 

look napisał(a):
Tekst "i tak wpierdol dostaniecie, przykro mi" wyprodukowałem ja i się nie wstydzę.

Znając Wasz "highskill" poziom twórczości ,wcale nie jestem tym zaskoczony...

Ostatnio edytowano 9 sie 2005, 23:35 przez [PFT]-TOMEK, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:35 

Ziemniaczek napisał(a):
Hmmm... kolesie są zbyt pewni siebie. W innych grach też grałm w klanach też się spotykałem z takim "chamstwem". Ile to razy słyszałem: "Prosze nie uciekajcie jak zaczniecie w dupe dostawać" , "Nie płaczcie później" a później kolesie dostawali po dupe od naszego klanu :wink: . Niedawno graliśmy z klanem FBI w grze SWAT4. Kolesie wygrywali z każdym klanem (nie wiem jakim cudem) my z nimi wygraliśmy 3 do 1. Jeszcze podczas gry "campili" więc mówimy im jak nie przestaną kampić to podziękujemy za gre. Ich tekst: "walcie się", "sami kampicie Kur**" itp.

Co ma Twoja nedzna tworczosc do tego watku? Nic, wiec prosze nie wypowiadaj sie, a co panow z g0 to sa ludzie grajacy w bf`a od poczatku lub w co nie ktorych przypadkach prawie poczatku battlefielda. Swoja droga to sytuacja i atmoswera musiala byc naprawde ciekawa skoro lookwi pusily nerwy ( bardzo zadko mialem szanse soptkac sie z taka sytuacja ). Ale akcje w stylu "p2p" aby podniesc ping pozostawie bez komentarza bo nie wiem jak to wygladalo na prawde. Ale mimo wzsystko GG :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:37 

look napisał(a):
[...] Puściły mi nerwy [...]

A mi zwieracze

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:37 

Chester00 napisał(a):
look napisał(a):

A mi zwieracze

Pana takze poprosze o podniesie poziomu wypowiedzi lub o zaprzestanie wypowiedzi w tym watku.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:39 

look napisał(a):
Puściły mi nerwy, a jak zapewne niektórzy wiedzą do bardzo nerwowych nie należę ;-)

Dajesz drogi kolego do zrozumienia, że coś Cię wyprowadziło z równowagi. Uściślij w takim razie wypowiedz z łaski swojej, gdyż chcielibyśmy wszyscy poznać tę „czerwoną płachtę na BYKA”, bo nie rozumiem czy tak zdenerwowało Cię moje "cześc" czy też "pozdrawiam"…

Ostatnio edytowano 9 sie 2005, 23:41 przez [PFT]-TOMEK, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:40 

Chester00 napisał(a):
look napisał(a):

A mi zwieracze

-> po takich tekstach widac, dlaczego starzy gracze, w wiekszosci przenosza sie na bfcentral.pl - tam nie ma chamstwa w wypowiedziach, i innych takich, a co do takiego opisywania przegranych meczy na forum to juz od dawna bylo, jest nadal i bedzie, az klany nie naucza sie przegrywac i nie stosowac roznych dziwnych "myczkow" do proby wygrania meczu - co w wiekszosci przypadkow jest i tak prawie nie mozliwe :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:40 

[PFT]-TOMEK napisał(a):
look napisał(a):
Puściły mi nerwy, a jak zapewne niektórzy wiedzą do bardzo nerwowych nie należę ;-)

Dajesz drogi kolego do zrozumienia, że coś Cię wyprowadziło z równowagi. Uściślij w takim razie wypowiedz z łaski swojej, gdyż chcielibyśmy wszyscy poznać tę „czerwoną płachtę na BYKA”…

Jak już wspomniałem:

3. Pingi jednego z graczy PfT na naszym serwerze w GameHosting w "magiczny" sposób wzrosły z początkowych 40ms do 1023ms a dwóm innym Panom skoczyły do 300ms. No comment, nie gram w BF od wczoraj żeby się nabierać na takie smutne akcje.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:44 

look napisał(a):
[PFT]-TOMEK napisał(a):
look napisał(a):

Dajesz drogi kolego do zrozumienia, że coś Cię wyprowadziło z równowagi. Uściślij w takim razie wypowiedz z łaski swojej, gdyż chcielibyśmy wszyscy poznać tę „czerwoną płachtę na BYKA”…

Jak już wspomniałem:

No cóż,. Ja mając neo 2 mb wogóle nie mogłem połaczyć sie z Waszym serwerem...

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:45 

Ludzie ale o co wam chodzi liczy się wynik i to że mecz był czyst zwykła gra psychologiczna przed meczem zdaża się każdemu i niema w tym nic dziwnego każdy wkońcu chce wygrać. Gratulacje g0 niestety musiliście walczyć z rodakami ale cóż tak to już jest wygrał lepszy. Co do symulacji pingów to niema co spekulować może były może nie jak ktos jest dobry to wygra na każdym serwerze.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:46 

YouogY napisał(a):
Pana takze poprosze o podniesie poziomu wypowiedzi lub o zaprzestanie wypowiedzi w tym watku.

Postaram sie troche poprawic swoj "poziom wypowiedzi" (choć daleko mi będzie do tak wspaniałych kwestii, które mogli przeczytać moi koledzy przed owym meczem).

Zwieracze puściły, bo teksty które padały, były... "poniżej pasa"... :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:49 

A teraz kilka pytań do PFT:
Po co poruszona została ta sprawa na tym forum?
Nie macie maila czy gg aby takie problemy rozwiązywać?

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 23:50 

[PFT]-TOMEK napisał(a):
No cóż,. Ja mając neo 2 mb wogóle nie mogłem połaczyć sie z Waszym serwerem...

Od nas Maniek i Marcin mają Neo i jakoś mogli się połączyć. Magia chyba.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2