Teraz jest 4 mar 2025, 06:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 sie 2005, 21:55 

Filmik z imprezy już jest do ściągnięcia.
Niestety nie obyło się bez kłopotów z pojemnym darmowym FTP dlatego klip jest spakowany i podzielony na dwie części.
Części nie są niezależnie więc aby obejżeć film należy pobrać dwie i dopiero wtedy rozpakować.Przepraszam jeśli coś sknociłem i nie zadowoliłe wszystkich gustów ale materiału było tak dużo, że można by nakręcić pełnometrażówkę. Sorki jeśli też ktoś mi umknął w napisach końcowych ale w końcu ja jestem jeden a was był ładna gromadka.
W związku ze sporą ilość niecenzurowanego zdania uprasza się młodzież o nie pobieranie filmu lub zatykanie uszu.

Jak już mówiłem film jest w dwóch częściach więc najpierw pojawi się pierwszy link a potem dodam drugi. Przyjemnego wspominania.

http://rapidshare.de/files/4401342/KnifeParty2005PL_BF2.part1.rar.html

i czesc druga

http://rapidshare.de/files/4402731/KnifeParty2005PL_BF2.part2.rar.html
Podobno są jakieś ograniczenia ale dokładnienie wiem jakie. jakby komuś szczególnie zalezało to istnieje jeszcze inna możliwośc pobrania z serva zupelnie innego w 1 kawalku i kto bardzo chce niech sie do mnie prywatnie odezwie.

Ostatnio edytowano 26 sie 2005, 22:46 przez groszeka, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 21:58 

hehe bardzo fajnie wszystko wyszlo :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 22:29 

Pierwsze knife party bylo wyjatkowym wydarzeniem:P
Bedzie co wspominac po latach (aluzja do reklamy persila :P)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 22:37 

Crist mam nadzieje, że nie uwalisz mi głowy ale wlasnie zauwazyłem, że nie ma ciebie w napisach koncowych. Sorki. :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 23:32 

Co tu dużo gadać filmik super wielkie dzięki senkju spasiba i wogle dla Groszka za to że nagrywał też tsa :) (ech piękne aż mi się łezka w oku zakręciła jak usłyszałem "Dawaj Potulny dasz rade" a ja tam z pingiem 1000 walcze) :) Super fajnie czekam na 2 edycje ;)

ps. Zlomik to ty mi tam tak kibicowałeś na tsie? :)
ps2. Zabrakło mi na końcu elementu humorystycznego przy napisach gdy pojawia się Zygfryt mogłoby być "Zygfryd przez t na końcu" :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 00:31 

potulny.. moje koffanie :).. pewnie ze ja kibicowalem :).. kazdemu z DT kibicuje :)..

te flugi ciagle to tez ja ... :)... ale coz.. jak gram w BF'a to zwierz sie we mnie budzi.. ( zupelnie jak na wojnie - dodaje realizmu ) :).. i wychodze z siebie ...

dopiero sciagam :>

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 00:33 

Jasne ze wychodzi zwierz :D Nawet Rambo takie wiesz :D caly spocony :D fajeczka i Piwsko :D weheh :D i Te Akcje w 2 na 6 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 01:49 

Gratuluję Groszek - filmik naprawdę niezły :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 08:37 

Dopiero za godzine sciagne druga czesc...

Cytuj:
You have requested 46000 KB in one hour. If you request a file and get a download-link, your download-counter is increased immediately.
This is neccessary in order to give you completely anonymous download-links without strong restrictions. We protect your privacy.
In order to finance this webspace, downloads are limited for free-users. This file exceeds your download-limit.
Please wait one hour. Or maybe you want to get a PREMIUM-Account, too? Instant access!

:(

hehe Filmik Spoko.. szkoda ze mnie nie bylo :P

Ostatnio edytowano 27 sie 2005, 09:51 przez Killerek_pl, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 09:13 

groszeka napisał(a):
Crist mam nadzieje, że nie uwalisz mi głowy ale wlasnie zauwazyłem, że nie ma ciebie w napisach koncowych. Sorki. :oops:

ehhh..........no trudno nie ukraze nie na powieszenie :P :(

PS:a widać choć troszeczkę mnie?

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 10:48 

hahahaha....nie no, filmik zajefajny...poprostu świetny jest!! Zajebiście, że zostawiłeś TS`a bo oddaje klimat jaki tam panował :P :P ;) Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 11:02 

montazyscie dziekuje z calego serca ze wycial 3/4 bluzgow :).. bo to co tu slychac... to naprawde wersja VERY LIGHT !! :)..
z reszta ci co graja ze mna na codzien wiedza jakie teksty leca ;P za co was oczywiscie serdecznie przepraszam z calego serca... ale inaczej nie moge oddac wkurzenia z powodu debilizmu zarowno mojego ( szkolne bledy ) jak i czasami czlonkow teamu w ktorym jestem.. .. a wole pobluznic niz komus przylozyc w ryj :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 11:08 

Mnie użekł moment kiedy ktoś walczy a chyba złomik na TS'ie: " Zbani go kur*wa, z bani". Zobaczyłem też fragmenty moich walk i ogólnie filmik spoko jest tylko mała cześć przekleństw z TS'a i jeszcze wyciszona więc niejest źle.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 13:13 

Mi jako tworcy najbardziej podoba sie zmontowanie startu walk bo zbieglo sie tam kilka elementów (troche niechcący a troche z premedytacją):
- wyczekiwania wglosach z tsa.
- muzyka kiedy zaczyna sie walka wchodziw faze najszybszą.
- slychac bicie serca (bo ktos granata zapodal) i obraz jest lekko rozmyty
- ktoś na teesie mowi "poszło" i dwoch panów w bardzo widowiskowy sposów rzuca się na siebie i oczywiscie komentarze złomika, które przez cały czas barałem z potulnego ale robal mnie potem oswiecił, że to złomik był takim komentatore.

Oczywiście chce przy okazji wszystkim podziękować z obecność i za to, że nie byłem zabijany za często :lol: To moje pierwsze dzieło, które miało miec jakiś sens i chyba wyszło na jakieś 3+ więc nie jest tak żle. Bardzo chceiałbym nakręcić jakiś nastepny film z imprezy i tym razem mysle ze lepieg bym to wszystko zmontował. Jeszcze raz dzieki.

P.S. zapraszam do sciągania filmu również tych, których nie było. Klimat jest oddany nieżle więc widać co stracili :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 13:46 

groszek.. wszystko cacy... ale na drugi raz w duzej rozdzialce jak mozesz :)..

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2