Teraz jest 3 mar 2025, 23:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 sie 2005, 00:39 

czy w bf2 dają jużo sobie znaćpalanty ?? gralem i naszlo mnie takie podejrzenie wlale do goscia cały magazynek a ten odwraca sie do mnie i zabiaj mnie jednym strzalem ,zbieg okolicznosci czy wspomaganie ?

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 00:43 

:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 00:44 

Heh, też tak nieraz mam. Po statsach gościa nie wygląda na to, żeby czitował. Może kiepsko celujemy :twisted: :twisted:

PostNapisane: 13 sie 2005, 00:49 

azet napisał(a):
czy w bf2 dają jużo sobie znaćpalanty ?? gralem i naszlo mnie takie podejrzenie wlale do goscia cały magazynek a ten odwraca sie do mnie i zabiaj mnie jednym strzalem ,zbieg okolicznosci czy wspomaganie ?

Zbieg Okoliczności :) Prawdopodobnie chodziło o ping.
Weź pod uwagę, że cheaty na... "nieśmiertelność" są tak jakby "ograniczone". Nie zrobisz Hacka na życie większe niż 3x, bo po prostu gra do tego nie dopuści. Zakładając, że powinieneś rozwalić człowieka średnio pięcioma strzałami (masz w magazynku 30) to nawet 15 mógłbyś wystrzelić i go zabić, ale cały magazynek... Raczej chodziło o ping.

Natomiast co do "odwrócenia się i zabicia jednym strzałem" - nie ma problemu. Broń typu G3, G36C, czy L8M16 (czy jakoś tak) jest na tyle skuteczna i szybkostrzelna, że sprawia wrażenie, jakby wystrzelił raz.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 00:50 
Moderator forum

oczywiście bierzesz pod uwagę różnicę broni, a moze on wcale nie strzelił z karabinu tylko rąbnał granatnikiem... giwera, giwerze nierówna.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 01:02 

Zdarza się całkiem często. Pestki gdzieś znikają na drodze komp - serwer. Wiesz jak to jest "człowiek strzela, a Pan Bóg kule nosi"

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 03:31 

Niech zgadne, ten wrog byl ze strony US, a ten jeden strzal to 1 burst i prawdopodobnie w glowe :roll:
Bywa, czasami tez mam takie akcje, ze wale do goscia sporo (wiekszosc juz po takim ostrzale schodzi) a on jeszcze zyje, co wiecej, nagle mnie zauwaza i pach!, jednym burstem mnie kasuje :) Ale tak jak poprzednicy pisali, po statsach widac ze to byl jego "zyciowy fart" wiec pozostaje zaklnac okrutnie pod nosem i grac dalej.
Cheaterow jako takich w BF2 jeszcze nie uswiadczylem.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 11:08 

azet, gdybym myślał tak jak ty już dawno wyzwał bym wszystkich na serverach Lehnitz :wink:

Gram dopiero tydzień w tą fajną gre i chyba nie znam jeszcze wszystkich tajemnic walk infantry, dlatego siedzie cicho :p ;) :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 12:06 

zawsze znajdzie sie ktos lepszy :P A co do odwrocenia to ping + strata pakietow, ktorej nie bardzo sie da sprawdzic.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 15:21 

Uwaga uwaga, mam dobrą wiadomość dla wszystkich detektywów mówiących, że każdy to czit a sami mają K:D ratio 0.3:

Aktualnie _NIE MA_ żadnego 'wspomagacza' do BF2, którego PB nie wykryłby... Potwierdzone informacjami z forum cziterów...

Autorom PB zajmuje około 1-2 dni wyłapanie i unicestwienie czita. Well done. :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 15:31 

Damu napisał(a):
Uwaga uwaga, mam dobrą wiadomość dla wszystkich detektywów mówiących, że każdy to czit a sami mają K:D ratio 0.3:

Aktualnie _NIE MA_ żadnego 'wspomagacza' do BF2, którego PB nie wykryłby... Potwierdzone informacjami z forum cziterów...

Autorom PB zajmuje około 1-2 dni wyłapanie i unicestwienie czita. Well done. :)

Kod:
Working hacks here****   

--------------------------------------------------------------------------------

~ Battlefield 2 Hacks ~

v1.02 Hacks:

XXX XXX XXX*. Status: [b]Detected[/b]
Thread Link***

XXX XXX XXX* Status: [b]Detected[/b]
Thread Link*** | Download Link**

v1.01 Hacks:

BF2 Demo Hacks

* Wszystkie nazwy zostały usunięte, żeby przypadkiem komuś nie zachciało się szukać...
** Wszystkie linki zostały usunięte, żeby przypadkiem komuś nie zachciało się ściągać...
*** Wszystkie linki zostały usunięte, żeby przypadkiem komuś nie zachciało się oglądać...
**** Link został usunięty, żeby przypadkiem komuś nie chciało się wchodzić na tą stronę...

Czyli Panowie od PB się bardzo postarali :)
Good Job, Soldiers :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 16:21 

Skoro nie ma zadnego niebezpieczenstwa, to czemu nie podasz linka do strony ? Czyzby pseudo obawa o czystosc sceny ? W tej sytuacji tylko ty wiesz co tam jest naprawde detected a co nie, a inni nie maja mozliwosci tego sprawdzic. Czy powinienem zaczac miec watpliwosci ? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 16:26 

a co cie tak to interesuje? juz cie lapki korca? to se je utnij. CZITEROM MOWIMY NIE :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 16:32 

tequila sunrise napisał(a):
Skoro nie ma zadnego niebezpieczenstwa, to czemu nie podasz linka do strony ? Czyzby pseudo obawa o czystosc sceny ? W tej sytuacji tylko ty wiesz co tam jest naprawde detected a co nie, a inni nie maja mozliwosci tego sprawdzic. Czy powinienem zaczac miec watpliwosci ? :wink:

Nie mogę podać linka do strony, bo to nie są hacki do Battlefield'a, tylko do większości popularnych gier online. Ale jeśli nie wystarcza Ci cytat z tej strony to zobacz to:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 16:36 

Headshot >> pytanie tylko, cz ci ktorym sie uda, beda sie z tym afiszowac na forach. W kazdym razie ja poki co nie spotkalem sie z nikim, kto moim zdaniem moglby cheatowac (choc zdaje sobie sprawe ze jak w we wiekszosci przypadkow, to tylko kwestia czasu)

Lailonn >> nie kumam tej zniewagi, prawdopodobne dlatego ze jest tak samo prymitywna jak ty.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2